A List Magazine ∙ April 28, 2022 ∙ 2 min read
Beach, Please! va avea loc în perioada 29 Aprilie – 1 Mai la Costinești. După 2 ani de restricții, fără petreceri și fără distracție, iubitorii de trap și hip-hop își dau întâlnire la Costinești, să petreacă la Beach, Please! cel mai mare festival urban din România.

Organizatorii le-au pregătit invitaților trei zile de distracție fără limite la malul mării, unde vor avea ocazia să-și întâlnească toți artiștii preferați! Peste 50 de nume mari din industria hip-hop și trap din România vor performa pe aceeași scenă în perioada 29 Aprilie – 1 Mai într-un cadru impresionant, adus pentru prima dată pe plaja din Costinești.

beach please

Un ecran led uriaș, zonele de distracție, food-courts, activitățile unice la malul mării, producțiile impresionante și jocurile de lumini sunt doar câteva dintre atracțiile pe care Beach, Please! le oferă participanților la pachet cu experiența unică de concert.

Printre cei mai așteptați artiști ce vor urca pe scena Beach, Please! se numără: B.U.G Mafia, Deliric, Grasu XXL, NANE, Puya, Spike sau Șatra Benz. Din lineup-ul impresionant fac parte: Amuly, Bvcovia, Chimie, Dragonu AKA 47, El Nino, Ian, Marko Glass, MGK666, MGL, OG Eastbull, Oscar, Petre Ștefan, Rava, Yny Sebi și mulții alții.

„Felul în care acest festival a fost primit de către public este un semn clar că România avea nevoie de un eveniment urban mult mai mare decât cele cu care ne-am obișnuit. Biletele pentru festival s-au vândut foarte bine, iar cei care vor să trăiască alături de noi experiența primei ediții ar trebui să se grăbească pentru că mai sunt foarte puține bilete.” Andrei Șelaru (Selly), Head of Marketing – Beach, Please!.

Biletele sunt deja aproape SOLD OUT, semn că festivalul urmează să devină o tradiție de început de vară la malul mării, devenind astfel un simbol al distracției și libertății pentru publicul tânăr, iubitor de evenimente organizate pe plajă.

Organizatorii s-au ocupat de toate detaliile și au pus la dispoziția participanților la festival autobuze care vor circula pe o rută dedicată evenimentului. Astfel, cei care sunt cazați în stațiunile din apropiere vor ajunge mult mai repede la festival.

Eveniment organizat de Big Events și susținut de VOYO.

Sponsori: Pepsi, Tuborg România, Red Bull, Castel MIMI.

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …