Bianca Sterie ∙ November 5, 2021 ∙ 3 min read

Noiembrie este fără doar și poate luna blockbusterelor. Eternals, un nou episod Resident Evil, dar și House of Gucci sunt doar trei dintre titlurile pe care de-abia așteptăm să le descoperim pe marile ecrane.

Eternals – Premiera: 5 noiembrie

Cel de-al 26-lea titlu din universul cinematografic Marvel reprezintă o expansiune a acestuia, prin introducerea celor zece noi supereroi nemuritori care au protejat Pământul și i-au modelat istoria și civilizațiile de la începutul timpului. Povestea se desfășoară pe două perioade de timp. O parte în trecut, când Eternii au funcționat ca o echipă formidabilă și o unitate familială apropiată. A doua poveste este în prezent, când grupul s-a fracturat și s-a despărțit, mulțumit să trăiască printre oameni, practic ascunzându-se la vedere. Însă amenințarea Devianților înseamnă că Eternii trebuie să-și lase diferențele deoparte și să se regrupeze înainte ca un dezastru să ducă la sfârșitul universului. Regizat de Chloé Zhao, filmul are o distribuție care îi include, printre alții, pe Richard Madden, Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington și Salma Hayek.

King Richard – Premiera: 19 noiembrie

O dramă sportivă inspirată dintr-o poveste adevărată absolut impresionantă, cu Will Smith în rolul principal, filmul urmărește călătoria lui Richard Williams, un tată determinat și exigent, care și-a dedicat aproape toată viața fiicelor sale, încercând să le ajute să devină cele mai talentate sportive din toate timpurile. Având un plan de la care nu se abate o clipă, acesta își duce fiicele, pe Venus și Serena Williams, de pe străzile din Compton, California, pe scena internațională a competițiilor de tenis.

Spiral – Premiera: 19 noiembrie

O dramă psihologică în regia Ceciliei Felméri, Spiral este povestea unui triunghi amoros ciudat, o aventură care se trăiește pe malul unui lac, unde, la prima vedere, un cuplu trăiește o viață paradisiacă. Trecutul, însă, îi ajunge rapid din urmă, iar relația lor începe să se deterioreze gradual.

Resident Evil – Welcome to Raccoon City – Premiera: 26 noiembrie

Inspirat de un joc video de succes, seria Resident Evil se numără printre cele mai populare francize din ultimii ani. Acțiunea acestui nou film are loc în Raccoon City, un orășel cândva prosper, gazdă a gigantului farmaceutic Umbrella Corporation, un nume foarte cunoscut printre fanii Resident Evil. În prezent, orașul se confruntă cu o acută stare de degradare. Iar după ce compania a plecat, a lăsat aici și o moștenire înfiorătoare, astfel că, în scurtă vreme, viețile localnicilor se schimbă radical, odată cu apariția răului pe străzile lor. Un rău pe care luptă din răsputeri să-l combată. Din distribuția Resident Evil – Welcome to Raccoon City fac parte Kaya Scodelario, Tom Hopper și Robbie Amell.

Encanto – Premiera: 26 noiembrie

O animație plină de emoție, care ne poartă tocmai în Columbia, Encanto este o aventură pentru toată familia, un musical absolut adorabil. Encanto explorează povestea lui Mirabel Madrigal (vocea lui Stephanie Beatriz), o tânără de origine columbiană, care trăiește zi de zi drama de a fi singura din familia sa care nu are puteri fermecate. Însă, atunci când magia este amenințată, Mirabel are pentru prima dată șansa de a se afirma!

House of Gucci – Premiera: 26 noiembrie

Un film biografic pe care întreaga planetă îl așteaptă, House of Gucci are la bază cartea scrisă de Sara Gay Forden în 2001: The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed. Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, femeia care a fost acuzată și condamnată pentru asasinarea fostului ei soț, Maurizio Gucci (Adam Driver), președintele casei de modă Gucci. Din distribuția peliculei fac parte și Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek și Al Pacino.

Foto: outnow.ch

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…