Începutul de an se anunță a fi unul promițător la capitolul filme. Povești emoționante, adrenalină, thrillere, comedii, dar și un blockbuster Marvel mult așteptat, cu Jared Leto în rol principal: iată care sunt premierele lunii ianuarie la cinema. 

Care este preferatul tău?

The 355 – Premiera: 7 ianuarie

Când o armă secretă ajunge în mâinile unui infractor periculos, agenta CIA Mason „Mace” Brown este cea care trebuie să-l oprească înainte ca acesta să distrugă lumea. Pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, ea se aliază cu o echipă formată din femei abile, extrem de puternice, alături de care călătorește pe tot globul în încercarea de a recupera arma. Din distrubuția peliculei mai fac parte Diane Kruger, Penélope Cruz, Sebastian Stan și Lupita Nyong’o.

Tre Piani – Premiera: 7 ianuarie

O comedie în regia lui Nanni Moretti, Tre Piani prezintă o succesiune de evenimente care le schimbă radical viaţa membrilor a trei familii, locatari ai unui complex luxos de locuințe din Roma. Pe o perioadă de zece ani, personajele încearcă să facă față conflictelor care afectează relațiile dintre frați, părinți și copii, soți și soții. Alegerile pe care le face fiecare dintre ei reflectă probleme morale universale și au repercusiuni asupra vieții lor. 

Deep Water – Premiera: 14 ianuarie

Un thriller psihologic în regia lui Adrian Lyne, bazat pe romanul din 1957 al Patriciei Highsmith, Deep Water explorează viața din suburbiile americane și povestea unui mariaj în care nu mai există iubire, ci doar aparențe păstrate de dragul unui aranjament. Ben Affleck și Ana de Armas sunt Vic și Melinda Van Allen, soț și soție, doi parteneri ale căror jocuri mentale iau o turnură neașteptată în clipa în care oamenii din jurul lor încep să moară. 

Scream – Premiera: 14 ianuarie

Dor de un nou film horror care să-ți ofere o experiență de groază la cinema? Atunci acest noul episod al seriei Scream este titlul pe care nu ai voie să-l ratezi. La 25 de ani de la crimele din Woodsboro, un nou criminal își face apariția, iar Sidney Prescott (Neve Campbell) se întoarce în orașul natal pentru a scoate adevărul la iveală. 

Operation Fortune: Ruse de guerre – Premiera: 21 ianuarie

În regia lui Guy Ritchie, cu o distribuție care îi include pe Jason Statham, Hugh Grant și Josh Hartnett, Operation Fortune este următorul tău action movie preferat. Agentul special Orson Fortune (Statham) și echipa sa recrutează o vedetă de la Hollywood pentru o misiune sub acoperire, în încercarea de a opri o tehnologie mortală de arme să distrugă ordinea mondială. 

Morbius – Premiera: 28 ianuarie

Începutul noului an ne aduce o nouă aventură Marvel și un nou personaj captivant: Doctor Michael Morbius (Jared Leto). Biochimist de profesie, acesta ajunge să se infecteze cu o formă de vampirism în urma unui experiment menit să-l vindece de o boală rară de sânge. În scurt timp, noile sale abilități scapă de sub control, iar totul se reduce la o singură întrebare: este Morbius erou sau răufăcător? 

Foto: outnow.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts