A List Magazine ∙ December 6, 2023 ∙ 5 min read

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli în cele 5 zile de distracție din Parcul Drumul Taberei

“WEST SIDE CHRISTMAS MARKET” a fost votat cel mai frumos târg de Crăciun din România, în 2022 și a atras 1 milion de vizitatori

West Side Christmas Market, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 a atras peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul de deschidere. Au fost 5 zile de sărbătoare care au început cu un spectacol de deschidere grandios cu focuri de artificii, cu sute de mii de luminițe de Crăciun aprinse și cu un spectacol impresionant susținut de Fuego. Distracția a continuat în restul zilelor cu concerte și activități pentru întreaga familie. Weekend-ul învăluit în magia Crăciunului s- a încheiat cu un show plin de energie susținut de Gașca Zurli. Pe 5 decembrie, de Moș Nicolae, Alina Sorescu va susține un spectacol colorat pe scena West Side Christmas Market.

West Side Christmas Marke

Peste 30 000 de persoane la evenimentul de deschidere al West Side Christmas Market

Evenimentul de deschidere al celui mai așteptat târg de Crăciun din București, West Side Christmas Market, organizat de UNTOLD UNIVERSE, a început cu momentul aprinderii luminițelor de Crăciun, moment în care Parcul din Drumul Taberei a fost învăluit culoarea și magia celei mai frumoase sărbători de iarnă. Luminițele au fost aprinse de un grup format din copii cărora li s-a alăturat și un veteran în vârstă de 100 de ani. Forfotă mare a fost și la cele 65 de căsuțe cu bunătăți tradiționale sau din toate bucătăriile lumii, care i-au îmbiat pe cei prezenți cu vin fiert, cârnați, cartofi prăjiți sau turtă dulce. Seara s-a încheiat cu un concert impresionant susținut de Fuego.

Weekend plin de concerte și activități pentru întreaga familie, încheiat cu concert Gașca Zurli

Distracția în târgul de Crăciun din Drumul Taberei a continuat în toate cele 5 zile din mini- vacanța de 1 decembrie. Vizitatorii s-au putut bucura de activități pentru toate vârstele. Patinoarul generos, mai mare decât anul trecut a fost aproape neîncăpător, la fel și cea mai înaltă roată panoramică, de 38 de metri, de unde vizitatorii au putut admira Bucureștiul. Distracție a fost și la caruselul și trenulețul colorat sau la Căsuța lui Moș Crăciun, unde cei mici și-au pus dorințele în scrisori și s-au jucat cu spiridușii moșului.

De departe cel mai așteptat moment în West Side Christmas Market, târgul organizat de UNTOLD UNIVERSE a fost concertul susținut de Gașca Zurli, care a umplut de energie și bucurie zecile de mii de participanți adunați la spectacol.

“West Side Christmas a fost magic! Ne bucurăm că am reușit să colindăm Sectorul 6 și anul acesta și că, deși a fost frig, prietenii noștri s-au încălzit cântând și dansând pe Aram Sam Sam! Surpriza serii a fost Maya, fiica lui Tanti Prezentatoarea! A urcat cu noi pe scenă să colinde și vă spunem drept: a primit cele mai multe aplauze! Până data viitoare, de la cea mai veselă gașcă de aici, primiți… pupici cu sclipici! Sărbători fericite!”, au declarat membrii trupei Gașca Zurli.

Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca dau startul distracției în această săptămână la West Side Christmas Market

De Moș Nicolae, organizatorii West Side Christmas Market au pregătit un moment special pentru copii și părinți. Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca vor susține pe data de 5 decembrie, începând cu ora 19:30, un spectacol plin de veselie, culoare și magie pe scena din cadrul târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei. Programul concertelor din această săptămână:

Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca- 5 decembrie

Florian Rus- 8 decembrie
Alejandro Fernandez- 9 decembrie
Om la Lună- 10 decembrie

West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun va rămâne deschis până pe 27 decembrie 2023, așa că ne așteaptă încă 23 de zile de basm, culoare, atmosferă de sărbătoare, emoții și momente unice petrecute alături de cei dragi. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

Luni – Vineri 12:30-22:30
Sâmbătă – Duminică -11:00 – 22:30

Accesul în West Side Christmas Market este Gratuit.

Cum ajungi la West Side Christmas Market?

Pentru a evita aglomerația, organizatorii West Side Christmas Market recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge la Târgul de Crăciun. Astfel, vizitatorii au la dispoziție:
Metroul până la stația Parc Drumul Taberei

Tramvaiul 41
Troleele 69, 93
Autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368

West Side Christmas Market, organizat de UNTOLD UNIVERSE, cel mai frumos târg de Crăciun din România

În 2022, tărâmul de poveste West Side Christmas Market, organizat de UNTOLD UNIVERSE, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, dedicat sărbătorilor de iarnă, a atras un milion de vizitatori și a fost desemnat cel mai frumos târg de Crăciun din România, în urma unui top realizat la nivel național.

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…