A List Magazine ∙ February 19, 2020 ∙ 2 min read

Provocarea ultimei perioade pentru orice department HR este, cu siguranță, retenția angajaților valoroși, respectiv identificarea celor mai bune strategii pentru consolidarea echipelor și crearea unui mediu de lucru plăcut.

Tot mai mulți angajați pun pe primele poziții în topul priorităților, nu beneficiile salariale, ci atmosfera de lucru, echilibrul între job și viața de familie sau aprecierea de care se bucura din partea managementului.

Pornind de la cele mai frecvente probleme cu care se confruntă departamentele, Jubile Catering a lansat o serie de pachete destinate angajatorilor, pachete ce pot fi adaptate nevoilor fiecărei organizații.

Ce poate fi mai motivant pentru angajații remarcabili decât un voucher oferit de organizația unde lucrează, cu ocazia împlinirii unui număr de ani în companie sau cu ocazia zilei de naștere? Voucherele la cele mai populare restaurante pot avea orice valoare dorită de angajator și pot fi folosite oricând de angajat, pentru a sărbători alături de cei dragi.

Orice pretext e suficient de bun pentru o zi specială la birou. Wellbeing Day, Cheat Day, Boost your day, Kids@TheOffice sau Sushilize Day pot transforma o zi obișnuită de muncă într-un adevărat team building. O zi în care se bucură alături de colegi de preparate delicioase sau o zi părinte-copil în care mici și mari se răsfață cu cele mai iubite dulciuri devin experiențe memorabile pentru angajați.

Conceptul programelor Health&Happiness derulate în afara biroului, în locații speciale sau în aer liber, are ca focus comunicarea în cadrul echipei, sisteme de rotație ce implică interacțiunea cu fiecare membru al acesteia. Sesiunile speciale de Live Cooking cu Chef Sorin Bontea sau Chef Cătălin Scărlătescu, atelierele de cooking, picnicul împreună cu colegii sunt doar câteva dintre pachetele dedicate companiilor, concepute de Jubile Catering.

Vezi AICI mai multe pachete.

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…