A List Magazine ∙ June 7, 2022 ∙ 3 min read

OPPO, partener premium al Roland Garros pentru al 4-lea an la rând, îmbină lifestyle-ul unic, vibrant, al turneului Roland Garros cu tehnologia de ultimă oră a flagship-ului Find X5 Pro prin noua propunere de brand „Inspiration Ahead”, cu uimitoarea activare – campania Inspirational Light.

OPPO își dorește să aducă inspirație fanilor tenisului cu tehnologia sa avansată de imagistică pentru a asista, a surprinde și a împărtăși momentele de pe teren.

oppo

Datorită sistemului său avansat de imagine, cel mai nou flagship OPPO, Find X5 Pro, este telefonul perfect pentru fanii tenisului. Alimentat de NPU-ul de imagistică MariSilicon X, proiectat de OPPO, Find X5 Pro oferă capabilități de imagine recunoscute în industrie, permițând fanilor tenisului să capteze videoclipuri 4K Ultra Night și fotografii sportive reușite.

oppo

Pornind de la sprijinul global pentru starurile tenisului din acest an, OPPO a lansat campania Inspirational Light, în care fanii tenisului din întreaga lume au fost încurajați să transmită mesaje de susținere, care au fost apoi folosite pentru a crea imagini în lumini surprinzătoare, prezentate în fiecare seară pe terenul de zgură roșie.

oppo

La sfârșitul fiecărui meci de seară, când luminile stadionului au fost stinse, echipa de pictură cu lumină a OPPO a transpus cele mai bune comentarii ale fanilor, folosind modul de fotografie în lumină scăzută de la OPPO Find X5 Pro. Imaginile au fost surprinse de OPPO Find X5 Pro, cu fotografii și videoclipuri postate pe rețelele sociale.

Camera performatului Find X5Pro, cu unghi larg, dispune și de un sistem de stabilizare OIS cu cinci axe, primul de acest fel, care se îmbunătățește cu fiecare utilizare, pentru a contracara tremuratul mâinii, a reduce zgomotul și a clarifica scenele.

oppo

În cadrul turneului 2022, între 16 mai și 5 iunie, OPPO, care s-a bucurat de o vizibilitate extinsă, a prezentat „RG x OPPO Photo Gallery”, o expoziție digitală de fotografii realizate exclusiv cu OPPO, Aceasta a fost realizată cu telefonul Find X5 Pro care și-a prezentat astfel potențialul imens de a surprinde imagini unice.

oppo

Prin „Inspiration Ahead”, OPPO ne încurajează să rămânem hotărâți și grațioși în timp ce înfruntăm furtuna și spargem stagnarea. Participarea la evenimente sportive este importantă pentru OPPO, pentru a transmite spiritul comun de inspirație și pentru a comunica experiența de inovare tehnologică cu utilizatorii săi globali.

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…