Bianca Sterie ∙ February 13, 2023 ∙ 5 min read

Dor de o comedie romantică? Sau de un serial care să exploreze relațiile în toată diversitatea și complexitatea lor? În luna iubirii, chiar în prag de Valentine’s Day, am pus la cale un top al filmelor și al serialelor de dragoste de pe platformele de streaming și din cinema, titluri de care și tu te vei îndrăgosti iremediabil!

Magic Mike’s Last Dance – Premiera în cinema: 10 februarie

În regia lui Steven Soderbergh, Magic Mike’s Last Dance ni-l aduce din nou pe Channing Tatum pe marile ecrane, în deja celebrul rol al lui Mike Lane, stripperul care face de fiecare dată un show extraordinar cu mișcările sale și care, de această dată, pare să-și fi găsit adevărata dragoste a vieții. 

How I Met Your Father – Disponibil pe Disney+

Spin-off pentru deja celebrul How I Met Your Mother, serialul ne oferă perspectiva feminină a unei povești similare. În viitorul apropiat, Sophie (Hilary Duff) îi povestește fiului ei cum l-a cunoscut pe tatăl lui: povestea ne catapultează înapoi în prezent, unde Sophie și grupul ei unit de prieteni încearcă să descopere cine sunt cu adevărat, ce-și doresc de la viață și cum să-și găsească perechea în epoca aplicațiilor matrimoniale și a opțiunilor nelimitate.

Love Victor – Disponibil pe Disney+

Având la bază romanul lui Becky Albertalli, Simon vs. Agenda Homo Sapiens, serialul îl urmărește pe Victor (Michael Cimino), nou elev al liceului Creekwood, în propria călătorie de autodescoperire, un puști care se confruntă cu provocări acasă, se adaptează la un nou oraș și explorează orientarea sa sexuală. Când totul pare prea mult, el i se adresează lui Simon (Nick Robinson) pentru a-l ajuta să treacă prin problemele cu care se confruntă la liceu.

High Fidelity – Disponibil pe Disney+

O reinterpretare a romanului din 1995 al lui Nick Hornby, High Fidelity o are în prim-plan pe Rob (Zoë Kravitz), tânăra proprietară a unui magazin de discuri, pasionată de cultura pop, care își retrăiește fostele relații prin intermediul muzicii. 

Your Place or Mine – Disponibil din 10 februarie pe Netflix

Debbie (Reese Witherspoon) și Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni de zeci de ani, în ciuda faptului că personalitățile lor sunt complet opuse. Ea își dorește doar o viață de rutină împreună cu fiul ei, în Los Angeles, în timp ce el este în New York, într-o continuă căutare a provocărilor și a schimbărilor. Când fac schimb de case și de vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-și doresc. Iar lucrurile iau o turnură neașteptată. 

In Love All Over Again – Disponibil din 14 februarie pe Netflix

De când s-au cunoscut, Irene (Georgina Amoros) și Julio (Franco Masini) se tot joacă de-a dragostea, despărțirea și împăcarea. Ea visează să devină o cunoscută regizoare de film. El pare a fi protagonistul perfect în filmul vieții ei. Însă povestea lor e mai complicată decât pare. Va avea parte relația aceasta de un final fericit?

Eva Lasting – Disponibil din 15 februarie pe Netflix

Serialul explorează povestea de dragoste dintre Eva (Isa Garcia) și Camilo (Emmanuel Restrepo), care se desfășoară în Columbia anilor ’70. Ea este o fată misterioasă, rebelă și fără prejudecăți, singura femeie dintr-o școală cu 600 de bărbați. El este un băiat straniu și timid, fără experiență în relații romantice, și se îndrăgostește în mod inevitabil de Eva, prima femeie din viața lui. Camilo încearcă fără succes să o cucerească, iar Eva întoarce liceul José María Root cu susul în jos, învățându-și colegii tot ce știe despre sex, dragoste, plăcere și viața reală.

Good Luck to You, Leo Grande – Disponibil pe HBO Max

O comedie irezistibilă, filmul o are în prim-plan pe Nancy Stokes (Emma Thompson), o profesoară pensionată, care tânjește după aventură și sex. În dorința ei de a-și învinge unele nesiguranțe legate de intimitate, aceasta angajează un tânăr lucrător sexual pe nume Leo Grande (Daryl McCormack), un bărbat alături de care încearcă să își ducă planul la bun sfârșit. 

Foto: Netflix

Related Posts

Linguine cu sos de broccoli și salsiccia. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Cine nu adoră pastele ? Atâtea forme, atâtea rețete, atâtea gusturi. Se pregătesc rapid și se pot combina…

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…