Monica Cismaru ∙ March 4, 2021 ∙ 2 min read

meghan harry interviu

În contextul în care Prințul Philip (99 de ani), soțul reginei Elizabeta II-a a Marii Britanii, a suferit zilele acestea o operație pe cord, opinia publică regalistă îi somează pe Meghan și pe Prințul Harry să nu mai permită difuzarea interviului de postul american CBS cu Oprah Winfrey, programat pentru data de 7 martie, în care fac ”dezvăluiri șocante” despre relația lor cu monarhia și în care ar aduce și acuzații scandaloase la adresa casei regale.

 

Difuzarea interviului ar fi ca o palmă dată casei regale, si-așa greu încercată zilele acestea de problemele de sănătate întâmpinate de Prințul Philip, a cărui stare este incertă.

Prințul Philip a fost internat în urmă cu câteva săptămâni și zilele acestea a suferit o operație pe inimă din cauza unor afecțiuni mai vechi, iar supușii reginei stau ca pe ace, îngrijorați de starea prințului consort.

ptintul philip regina elizabeta

În ciuda acestor probleme din familia regală, Prințul Harry și Meghan Markle continuă să pună paie pe foc și să mențină tensiunea cu Palatul Buckingham: Ducii de Sussex susțin că membrii familiei regale ar fi avut un rol activ în perpetuarea unor știri false despre Meghan.

Acestea se referă la conflictul pe care ducesa l-ar fi avut cu câțiva membri din stafful ei în perioada în care aceasta locuia la Londra. Câțiva angajați care ar fi colaborat cu Meghan ar fi acuzat-o pe aceasta de bullying și de tratamente ostile, iar palatal regal a emis zilele acestea un comunicat prin care își exprimă îngrijorarea față de afirmațiile lui Meghan și susține că va cerceta problema.

meghan harry interviu

”Suntem foarte îngrijorați de acuzațiile publicate de presă, atribuite foștilor membri din stafful Ducelui și Ducesei de Sussex. Ca atare, echipa Majestății Sale va verifica circumstanțele prezentate în presă. Membrii staffului la care se face referire, inclusiv cei care nu mai lucrează la palat, vor fi invitați la discuții pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat. Casa Regală are un cod de conduită la locul de muncă și nu tolerează și nu va tolera bullyingul sau hărțuirea la serviciu”.

Meghan s-a declarat rănită de aceste afirmații și nu a dat niciodată curs zvonurilor care au circulat despre comportamentul său cât timp a locuit la Londra, alături de Prințul Harry. La acea vreme, presa susținea că mai mulți membri din stafful ei au sfârșit în acrimi după confruntările cu Ducesa, care ar fi dat dovadă de ”cruzime emoțională și de manipulare”.

 

Foto: Hepta, CBS

Related Posts

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…

Complexul rezidențial STEJARII este, de 14 ani, un etalon pe piața imobiliarelor de lux

Complexul rezidențial exclusivist Stejarii împlinește toamna aceasta 14 ani de la momentul lansării proiectului. Dezvoltat de Țiriac Imobiliare,…

Lourdes Leon, fiica Madonnei, calcă pe urmele mamei ei și se lansează în muzică

Lourdes Leon, fiica Madonnei, își asumă un risc imens și se lansează cu capul înainte în industria muzicală….

Ce vedete au început pregătirile pentru Crăciun

Pentru Reese Witherspoon, Kylie Jenner, Lindsay Lohan, Katy Perry și Millie Bobby Brown, numărătoarea inversă pentru Crăciun a…

Paris Hilton, un an de căsnicie fericită

Paris Hilton (41 de ani) a sărbătorit un an de căsătorie cu soțul ei, Carter Reum (41 de…