A List Magazine ∙ August 13, 2022 ∙ 2 min read

Untold bus, happening creat de Marius Moga, a avut scopul de a aduce experienta sesiunilor de muzica la festival si pentru a face parteneriate muzicale inedite.

Proiectul a promovat colaborarile de tip creativ intre artisti de pretutindeni. In fiecare an, autorii  DeMoga Music se strang in autobuzul Untold, amplasat in centrul festivalului si rescriu regulile muzicale prin sesiuni inedite de brainstorming.

Anul acesta au participat din partea DeMoga Music: Marius Moga, Alexander Sambo, Teodora Iamandi, Evelina Negru, Stefan Ionita, producator DeMoga Music si UltraMusic, Andrei Sorin Ovezea, Alexa Ionut- Cristian si Ross Woodhouse. Printre invitatii care au trecut pragul busului Untold au fost Chico Rose, Tim Hox, Korolova, Kungs, Irina Rimes,  Lora, Nick Warren, Jack Orange, Fehr Play, Mahony, Andreea Esca, Bianca Adam si Codin Maticiuc .

“Untold e festivalul care aduce cei mai buni artisti, magia muzicii si entuziasmul oamenilor la un loc! Ma bucur ca pentru a 4-a oara, DeMoga Music a organizat Untold Sessions in mijlocul Untold. In bus-ul oferit de Tui Travel si cu suportul Coca Cola Romania, am reusit sa facem piese noi cu dj sau artisti din festival si abia astept sa le auziti. Multumesc echipei din spatele acestui proiect care m-a ajutat sa materializez aceasta idee in fiecare an. ” Marius Moga, Fondator DeMoga Music.

Label-ul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Sebastian Dobrincu și mulți alții. DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publish ing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care, un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…