Jerry Hall este noua imagine a campaniei de primăvară/vară 2022 pentru Saint Laurent, brand cu care modelul sexagenar a colaborat și în perioada ei de glorie în modelling, în anii ’70, pe când era muza lui Yves Saint Laurent.

Jerry Hall este noua imagine a campaniei de primăvară/vară 2022 pentru Saint Laurent, brand cu care modelul sexagenar a colaborat și în perioada ei de glorie în modelling, în anii 70, pe cand era muza lui Yves Saint Laurent. Jerry Hall (65 de ani) este modelul care a făcut celebru smochingul YSL, pe care l-a purtat în prima ei defilare pe catwalk. De asemenea, Jerry Hall a fost imaginea parfumului Opium, lansat în 1977, într-o campanie fotografiată de Helmut Newton.

De aceasta dată, fosta soție a lui Mick Jagger revine în atenție în noua campanie Saint Laurent, în care pune în valoare noile piese ale colecției creată de Anthony Vaccarello, realizată într-o manieră 80’s rock’n’roll glamour.

Salopeta de catifea prezentată de Jerry Hall în fotografiile de campanie Saint Laurent a fost prezentată prima dată în colecția de primăvară/vară 1986 – YSL a împrumutat atunci din croiul uniformelor de aviație și a creat noi siluete chic, fresh, elegante, atribute couture care au rămas valabile până astăzi în ADN-ul saint Laurent.

Hainele prezentate de modelul sexagenar sunt accezorizate cu bijuteriile aceluiași brand – cercei masivi și ochelari de soare cat-eye.

Saint Laurent rămâne echivalentul măiestriei cu care elementele specifice modei masculine au fost încorporate siluetelor feminine, iar piesa de rezistență a brandului a rămas până în ziua de azi Le Smoking, costumul care a fost prezentat pentru prima dată într-o colecție YSL în 1966.

Jerry Hall a fost unul dintre cele dintre mai apreciate modele alelumii și a fost căsătorita între 1977 și 1999 cu Mick Jagger, cu care are patru copii:   Elizabeth Scarlett (n 1984), James Leroy (n 1985), Georgia May (n 1992) și Gabriel Luke (n 1997). Cei doi s-au despărțit din cauza infidelităților rockerului. Jerry Hall s-a căsătorit cu mogulul media miliardar Rupert Murdoch în 2016.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts