jnnifer lopez ben affleck

Demonstrațiile de afecțiune în public dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck continuă. Cea mai recentă apariție a celor doi a avut loc la premiera de la Lincoln Center,  New York, a fimului The Last Duel, al cărui scenariu a fost co-scris de Ben Affleck, alături de Matt Damon.

 

Ben Affleck, pe lângă rolul de scenarist, deține și o partitură în film – el este Contele Pierre d’Alençon, iar Matt Damon interpreteaza rolul cavalerului  Jean de Carrouges. În film mai joacă Adam Driver și Jodie Comer.

Jennifer Lopez a defilat la brațul lui Affleck, l-a susținut din culise și chiar a publicat mai multe fotografii pe conturile ei de social media alături de iubitul ei. Artista a purtat pentru această ocazie un compleu maro-auriu, format dintr-o fustă lungă, mulată, cu un decupaj înalt, și un top care îi lăsa la vedere abdomenul perfect.

Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au facut apariția oficială pe covorul roșu în luna septembrie, la Festivalul de Film de la Veneția, la premiera aceluiași film.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

JLo și Ben Affleck au reluat relația în luna aprilie a acestui an, după o pauză de aproape 20 de ani, și de atunci sunt de nedespărțit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

”Amândoi au un program foarte încărcat în perioada următoare și profită de orice moment pentru a-și petrece timpul împreună. Jen e foarte fericită că poate fi alături de Ben, că poate să-l susțină. Sunt foarte fericiți împreună!”, a declarat o sursă citată de publicația People. Jen și Ben nu se sfiesc să-și arate afectiunea unul față de celălat în public și profit de orice astfel de ocazie, spre deliciul presei.

Cele două vedete și-au adus împreună și familiile și fac program comun alături de copiii lor- Ben are trei copii din căsătoria cu Jennifer Garner – Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani și Samuel, de 9 ani, iar JLo are doi gemeni din căsătoria cu Marc Anthony – Max și Emme, în vârstă de 13 ani.

 

Foto: Instagram, Hepta

Related Posts