A List Magazine ∙ August 4, 2021 ∙ 8 min read

Am invitat-o pe Iulia Vântur (născută pe 24 iulie 1980) să ne prezinte în propria sa manieră horoscopul pentru luna august a acestui an. Iată ce ne rezervă astrele pentru această lună!

Berbec

Relațiile amoroase și cele de prietenie sunt foarte încercate de-a lungul acestei luni. Finaluri și începuturi, însă toate punctate cu note bizare. Se răstoarnă bunul mers al oricărei relații de acest fel și nimic nu va mai fi ca înainte. Discuții de anvergură, posibil reluarea unor acțiuni comune cu unele persoane dragi, dar și controverse pe măsură. La serviciu este mult de lucru, iar colegii îți cam obstrucționează munca și elanul. Se recomandă prudență la tot ce ține de documente, echipamente de lucru, comunicare, pentru că sunt posibile avarii și dialoguri sterile. Bazează-te numai pe eforturile tale. Unele afecțiuni pot recidiva în special cele vechi. Odihnește-te conștient și lasă grijile deoparte!

Taur

Evenimentele principale ale lunii se vor regăsi în segmentul domestic și în cel profesional. La serviciu, probabil că din cauza remunerației precare sau a beneficiilor nesatisfacătoare iei decizii majore privitoare la finalizarea unei etape importante. Totuși fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că sunt posibile discuții aprinse și retragerea unor responsabilități care te puneau cumva într-o postură de conducere. Acasă, în familie este multă forfotă, discuții și acțiuni domestice importante cu efecte pe termen lung. Se conturează o nouă etapă fie prin schimbarea reședinței, fie prin vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale scumpe. Verifică atent instalațiile de foc și de aer din spațiu locativ, deoarece sunt posibile avarii serioase.

Gemeni

Foarte dinamice sunt relațiile cu anturajul apropiat pe tot parcursul acestei luni. Discuții purtate pe tonuri înalte, controverse, călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse personale și profesionale, un amalgam de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de urmărit și controlat. Este vremea să-ți stabilizezi sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața și acțiunile. Desprinde-te din relațiile toxice și orientează-te spre oameni noi, progresiști care să te ajute să evoluezi pe toate planurile vieții. Cultivă gândirea pozitivă, întrucât mentalul este destul de răscolit, fiindu-ți uneori dificil să relaționezi cu ceilalți. În a doua parte a lunii se lămuresc relațiile și situațiile ce țin de străinătate, unele finalizându-se definitiv.

Rac

Se conturează noutăți financiare pe tot parcursul perioadei analizate. Se încheie o etapă de câștig de la și prin alții, asta însemnând că se pot rezolva moșteniri, partaje personale și profesionale sau se pot lămuri demersuri legate de instituții financiare. Este nevoie de prudență și discernământ vizavi de tot ce ține de cheltuieli și investiții, întrucât există o tendință de a exagera sau de a te grăbi. Se deschide o nouă etapă de câștig din munca desfășurată la un job, fiind posibile ori sarcini de lucru noi care îți măresc în timp, veniturile, ori apare o ofertă de colaborare deosebită. Dar, în umbră există interese meschine și nu este chiar ceea ce pare. Analizează pe îndelete totul și evită deciziile majore mai ales în preajma datei de 22 August.

LEU

Este cea mai importantă perioadă din acest an pentru tine, deoarece energia sa te predispune la schimbări majore pe toate planurile vieții. Rezervă momente și zile în care să te gândești numai la cum dorești să se desfășoare viața ta de acum încolo, vizualizează intens asta cu cele mai mici detalii și ai încredere că Universul îți va răspunde pe măsură. Totul este să eviți exagerările și implicarea în treburile celorlalți. Pe de altă parte, sănătatea întregului organism este fluctuantă, fiind posibile manifestarea unor afecțiuni vechi. Odihnește-te conștient și plimbă-te mai mult în aer liber. Finaluri clare în relațiile parteneriale, fie că este vorba despre o relație matrimonială, fie despre una profesională.

Fecioară

O perioadă în care este bine să fii discret, să-ți rezolvi treburile personale departe de ochii și urechile curioșilor și nu în ultimul rând să te ocupi de sănătatea și îngrijirea ta personală. Există conflicte în umbră creionate de unii colegi din câmpul muncii. De aceea, ferește-te de aceste persoane și evită să-ți povestești slăbiciunile chiar oricui. Deocamdată pare că femeile îți sunt prietene, dar este doar o aparență. Se pot accentua afecțiunile vechi plus oboseala acumulată, deci ascultă-ți semnalele organismului și ia-le în serios. În plan profesional se conturează un final de etapă, fie prin finalizarea unor sarcini de lucru importante, fie prin modificarea termenilor și condițiilor de desfășurare a activității profesionale.

Balanță

Relațiile cu prietenii se remarcă pe tot parcursul lunii. Întâlniri, discuții importante, acțiuni comune, planuri socio-profesionale, toate se amestecă într-un carusel interesant, dar, uneori, dificil de înțeles. De unele persoane din acest anturaj te vei desprinde definitiv, pentru că vei observa că îți obstrucționează progresul. Evită dialogurile contradictorii și escaladarea conflictelor. Ceva din segmentul amoros se va reconfigura sau încheia, fiind vorba atât de o relație sentimentală, cât și de relația cu copiii, ai tăi sau ai altora. Prudență, răbdare, toleranță! Sunt șanse să legi prietenii noi și să te implici în proiecte interesante. Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijește-te pe îndelete.

Scorpion

Segmentul financiar este în continuare vulnerabil, dar cumva se îmbunătățesc lucrurile din a doua jumătate a lunii. Totuși evită investițiile majore și planuri financiare de anvergură. Foarte dinamic este segmentul profesional. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt tensionate, existând un risc major de conflict și discuții aprinse. Se recomandă prudență fie că este vorba despre figurile autoritare din câmpul muncii, fie că este vorba despre figurile importante din familie. O etapă se încheie, o alta se deschide. Membrii familiei te susțin puțin sau deloc în planurile tale profesionale, dar nu le subestima opiniile. Relații tumultoase cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional.

Săgetător

Relațiile cu străinătatea, dar și studiile au o importanță deosebită pe parcursul acestei luni pentru tine. Poți călători pe distanțe lungi, poți lua legătura cu persoane străine sau te poți gândi la o nouă etapă de viață într-o țară străină sau departe de locurile natale. Ai nevoie să abordezi un alt sistem al valorilor morale și spirituale, o nouă filozofie de viață. Îți sunt favorizate dialogurile cu oameni erudiți, participarea la seminarii și cursuri filozofice, de dezvoltare personală sau profesională. Gândirea și comunicarea sunt umbrite, existând riscul neînțelegerilor de tot felul. Evită graba și discuțiile contradictorii! Se reiau discuții și activități profesionale, mai ales cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale.

Capricorn

Se reconfigurează segmentul financiar, în mod special secțiunea bani și bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Pe de o parte, veniturile tale obținute dintr-un loc de muncă se modifică și chiar cresc satisfăcător. Este nevoie de prudență în gestionarea cheltuielilor, dar și vizavi de planurile de investiții pe termen lung. Sunt șanse de a obține sprijin material din partea unor rude, unor cunoscuți sau din partea partenerului de viață. Dar ceva este ascuns, știut parțial sau distorsionat. Se recomandă prudență și evitarea deciziilor majore care te implica cumva material pe termen lung. Relațiile cu străinătatea sunt dinamice mai ales din 23 August, fiind posibile răsturnări de situație deosebite.

Vărsător

O lună foarte importantă pentru tine, deoarece ai șanse deosebite de progres, de renunțare la tipare mentale și comportamentale perimate și de a începe o nouă etapă de viață. Cu toate că energia perioadei te poate obosi mult, cu puțin efort și bunăvoință o vei depăși cu bine. În primul rând, sănătatea este vulnerabilă evidențiindu-se atât afecțiunile vechi, cât și oboseala acumulată. Îngrijește-te corespunzător și rezervă zile pentru vacanță. În al doilea rând, relațiile parteneriale încep un trend ascendent, în sensul că se reconfigurează cele vechi, se termină cele nepotrivite, conturându-se premisele altora noi, de cu totul altă anvergură. Însă, există în umbră interese meschine și adevăruri parțial expuse, deci fii vigilent.

Pești

Dinamismul din segmentul profesional te poate obosi mult de-a lungul acestei luni. Se reconfigurează activitatea profesională, condițiile de muncă și se modifică relațiile colegiale. Practic se deschide o nouă etapă în câmpul muncii, însă există hibe ascunse greu de înțeles și depistat acum. Fii prudent, discret și evită discuțiile aprinse! Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism, așa încât rezervă momente regulate de odihnă, detașare de cotidian și plimbări în aer liber. Schimbări majore și definitive în rutina zilnică, în stilul de viață, dar posibil și în alimentație. Este vremea să te ocupi serios de tine și nevoile tale personale.

 

Horoscop realizat de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…