Alina Aliman ∙ August 10, 2019 ∙ 4 min read

„Azi e prima zi din tot restul vieții tale. Poartă această bijuterie ca și când ziua de ieri n-ar fi existat vreodată”. Nici nu cred că există vreun mesaj mai potrivit să stea alături de o bijuterie. Pentru că, până la urmă, acestea ne însoțesc, ca niște martori tăcuți, în toate momentele vieții noastre, fie ele unele triste sau super fericite. Și este, probabil, una dintre cele mai inspiraționale fraze pentru orice femeie a epocii noastre. Nu e de mirare, așadar, că o regăsim pe toate cartonașele cu mesaje care însoțesc bijuteriile Miss Mary a Little. „În curaj se regăsește și răspunsul mesajului scris de pe card. Este despre momentul acela când, deși simțim că este al naibii de greu, găsim în noi tăria de a ne ridica și de a merge mai departe, puterea de a ne reinventa”, spune Oana Frigescu, creatoarea bijuteriile cu emoție Miss Mary a Little. Am stat de vorbă cu Oana despre curaj, speranțe, inspirație și despre colecția de bijuterii prezentată la A List Designers Boutique. 

Din 5 august 2019 până la 1 septembrie 2019 produsele MISS MARY A LITTLE vor fi disponibile în A LIST DESIGNERS Boutique în București Mall. 

Partener: PANTENE. 

Când a început povestea ta de dragoste cu moda?

Nu știu dacă a început cândva anume, pare să fie dintotdeauna. Felul în care se aranja mama m-a fascinat de mică. Nu o să uit momentul în care, așezată pe scaun, în față oglinzii, în rochia ei verde de catifea, și-a prins la gât un șirag de perle.

De ce un brand de bijuterii? De ce acest nume? 

Pentru că, deși se spune că bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei, eu cred că bijuteriile nu sunt altceva decât extensia strălucirii femeii din toate timpurile. Fabricate cu mult drag și migală, bijuteriile Miss Mary a Little reprezintă focul interior al oricărei femei. Trăiri, emoții și speranțe deopotrivă. Cât despre nume, este un joc de cuvinte inspirat de numele fiicei mele Maria.

De ce ai ales să îți însoțeșți produsele de mesaje scrise? Și ce știai despre o astfel de afacere înainte să te apuci de ea?

Nu știam mare lucru, experiența mea era toată în televiziune. Cel mai greu lucru? A fost curajul de a face primul pas și… iată-mă azi, aici, stând de vorbă cu tine despre Miss Mary a Little. Tot în curaj se regăsește și răspunsul mesajului scris de pe card. Este despre momentul acela când, deși simțim că este al naibii de greu, găsim în noi tăria de a ne ridică și de a merge mai departe, puterea de a ne reinventa. Mi-am dorit să insuflu speranța și bucuria.

Care a fost cel mai fericit moment din viața ta de designer, legat de o bijuterie pe care ai imaginat-o? 

Cel în care s-a născut inelul Swarovski on string. Fin și delicat, dar rezistent. Exact ca noi, femeile. 

Ce produse aduci la A list Designers Boutique? Există unele speciale, o colecție capsulă?

Pe lângă piesele de rezistență precum inelul Swarovski on string și lănțișorul double Swarovski on string, vor fi pe rafturi bijuterii dedicate verii în care scoicile sunt elementul central, dar și modele noi pe care va așteptăm cu nerăbdare să le descoperiți și să vă îndrăgostiți de ele.

Cum arată femeia care îți poartă produsele?

Ești chiar tu! Da, tu, prin autenticitatea ta colorată într-o mie de nuanțe și stări perfecte. Ce poate fi mai sublim decât să simți din toată inima că trăiești și că iubești? Lasă-te cuprinsă întrutotul de emoțiile trăirilor tale, aruncă-te în brațele necunoscutului și descoperă ceea ce încă nu ai descoperit. Conștientizează-ti puterea feminină și învață cum să jonglezi cu personalitatea ta, alături de bijuteriile Miss Mary a Little. Pentru că #nowyoushine.

Piesa care va există mereu în colecțiile tale, indiferent de sezon va fi… 

Nu cred că va exista vreo colecție care să nu găzduiască de la inele și până la chokere, fiecare piesă în parte.

Care au fost cele mai îndepărtate colțuri ale lumii unde au ajuns bijuteriile tale? 

Australia!

Vom găsi produsele Miss Mary a Little pe…

… missmaryalittle.com din această toamnă. Yeeey! Pe instagram @missmaryalittle. Și, adăugăm noi, în A List Designers Boutique, în București Mall, până pe 1 septembrie. 

Oana Frigescu

 

Related Posts

Tu ești #GataDeBusiness cu Andreea Esca?

Andreea Esca este #GataDeBusiness, tu ești? Andreea este mereu gata de noi provocări, tocmai de aceea vă aduce…

David Popovici: „Să nu lași niciodată succesul să ți se urce la cap și înfrângerea să-ți coboare la inimă”

David Popovici (17 ani) a devenit pe 20 iunie 2022 campion mondial în proba de 200 de metri…

Din dragoste pentru dulce

O mulțime de prăjituri delicioase, nenumărate torturi spectaculoase, dar și o tonă de muncă, răbdare și dedicare: aceasta…

Iulia Ionescu (iLikeIT): Urmăresc mulți artiști digitali pe Instagram

Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață…

O privire către viitor cu Marian Salzman, futurolog

M-am întrebat mereu cum ar fi să ştiu, cât mai exact, cum o să arate viitorul? Să am…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…

Ramona Bratu (SAGA Romania): ”Provocările îmi sunt familiare”

Ramona Bratu este director de marketing Alda Romania, organizatorul celui mai nou festival de muzică electronică din România,…

Alist Designers Boutique – Designerii lunii iunie

Alist Designers Boutique te așteaptă luna aceasta cu două nume pe care le cunoști și de piesele cărora…

Aida Ciolache, mamă singură: ”Divorțul a însemnat pentru mine o experiență transformatoare”

Aida Ciolache este persoana care a ales să povestească despre experiența traumatizantă (din punct de vedere emoțional, financiar)…

Alist Designers boutique: LEMNeria, brandul inspirat de un material aparte

La Alist Designers boutique avem alături de noi un brand special, inspirat de un element al naturii despre…