Nicoleta Nicolae ∙ April 1, 2022 ∙ 5 min read

Magda Pălimariu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Se simte iubită, iubește și în ultima vreme a învățat că oamenii, familia și prietenii sunt cei mai de preț.

Despre pauza de la tv și despre schimbările recente din viața ei, vine cu detalii prezentatoarea rubricii Vremea, de la PRO TV!

Cum ai descrie ultimii doi ani din viața ta? Ce ai învățat în această perioadă tulbure care a cuprins întreaga lume?

Dincolo de toate necazurile pe care le-a provocat pandemia, am încercat să iau cumva partea bună. Sigur, am fost opriți din ceea ce consideram noi a fi „normal“ înainte, dar cred și că a fost o perioadă de regăsire.

Având în vedere contextul internațional actual, plin de violență și cruzime, desigur, emoția și sensibilitatea ar putea aduce în ecuație un contrabalans, necesar și firesc. Lumea are nevoie – mai mult ca niciodată – de emoție și de sensibilitate, pentru că trăim într-o lume care pare că strivește emoția și sensibilitatea.

Ai învățat să prețuiești mai mult viață? Care sunt lucrurile cele mai de preț din viața Magdei Pălimariu?

Da, cred că ne-a ajutat cumva să facem o introspecție amănunțită, să petrecem mai mult timp cu noi înșine. Am învățat să nu mă atașaez emoțional de lucruri, așa că nu cred că există ceva „de preț”. Sigur, dacă ar fi să fiu 100% obiectivă, aș spune că telefonul este indispensabil, de exemplu. Ținem legătura cu cei dragi, avem toată viața planificată acolo. În rest, cred că oamenii – familia, prietenii, sunt cei mai de preț din viața mea.

Care este, după părerea ta, cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei?

Suntem femei, dar, totuși, trăim experiențe atât de diferite încât de cele mai multe ori ele nu coincid. Dacă mă gândesc la unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, cred că este atunci când l-am botezat pe nepoțelul meu. A fost un moment unic care ne-a întărit și mai mult legătura de familie. Dar sunt foarte multe momente frumoase, în general, când suntem iubite.

Te-ai căsătorit din nou. Care sunt calitățile pe care le apreciezi cel mai mult la omul de lângă tine?

Cred că e foarte important să ai pe cineva care să te înţeleagă, să te accepte aşa cum eşti, să te facă să râzi şi alături de care fiecare zi să fie o bucurie. Până la urmă, doi oameni care se plac și împărtășesc aceleași valori, au ce discuta, lucrurile descurg în mod natural, de la sine. Cred că asta este şi ideea: să te simţi liber şi autentic lângă partener.

Cum decurge o zi din viața ta acolo? Ce spun părinții tăi?

Nu s-a schimbat nimic esenţial. Fiecare zi decurge la fel de normal ca înainte. Acum, că sunt aici, avem mai mult timp petrecut împreună, împărţim bune și rele şi suntem sprijin unul pentru celălalt. Mama mea mă susține în toate deciziile pe care le iau pentru viața mea.

Te-ai retras o perioadă din televiziune. Și când vezi tu reîntoarcerea pe micul ecran?

Mă bucur că m-ai întrebat asta, pentru că am tot văzut articole cum că am plecat de la PRO TV. Probabil și pentru că a venit colega mea, Iulia – căreia vreau să-i urez bun-venit în echipă și pe această cale.

Nu am plecat, nu m-am retras, nu renunț la job-ul meu de la PRO și nu mă mut definitiv în Norvegia.  Viața noastră este este și aici, și acolo. Facem naveta și ne este foarte bine așa. Chiar suntem norocoși că avem două case, în țări diferite.

De ce îți va fi cel mai dor?

Cum spuneam mai sus, nu prea apucăm să ni se facă dor. Familia mea este în Sibiu, nu locuiam oricum în același oraș, așa că nu ne vedeam în fiecare săptămâna. Așa că nu se va schimba nimic din punctul acesta de vedere, pentru că, așa cum am spus, noi facem naveta fără probleme.

Care este sfatul pe care l-ai primit de la părinții tăi și pe care l-ai împărtăși mai departe copiilor tăi?

Mereu am fost încurajată să am încredere în mine, să fac ceea ce-mi doresc și să-mi urmez visurile. Un sfat de neuitat primit de la părinții mei este acela de a trăi cu demnitate. Puține lucruri pot fi egalate de acest deziderat, iar pentru mine a fost unul esențial. Mi-a fost insuflată ideea de a avea încredere în mine și în atuurile mele, dar să țin cont și de cei din jur. Părinții mei m-au învățat că valoarea unui om stă în a face lucruri simple, cu efect bun asupra celor din jur.

Ce îți dorești pentru acest an? Cum ai vrea să fie?

Doamne, nu-mi doresc decât să se încheie toate conflictele, să revenim la perioada de dinaintea pandemiei și să ne putem bucura, fără griji și spaimă, de vacanțe, concerte, întâlniri cu prietenii și simple plimbări în parc.

Related Posts

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Afară e tot mai cald, iar activitățile în aer liber sunt mult limitate din cauza caniculei, așa că…

Goana după viață. Text by Andreea Esca

De când s-au ridicat restricțiile pandemice și avem și războiul ăsta în coaste, mi se pare că toți…

Darius Mabda, câștigător ”Românii au talent”: ”Am pierdut o parte din copilărie”

Darius Mabda este, la doar 13 ani, deținătorul trofeului celui mai recent sezon ”Românii au talent” (PRO TV)….

Coca-Cola lansează platforma globală Coke Studio™ și oferă premii VIP la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa

Șapte tineri artiști reinterpretează piesa „A Kind of Magic” a legendarei trupei Queen, într-un videoclip lansat la nivel…

Ce filme noi vedem în iulie la cinema

Da, știm, în luna iulie nu prea mai stă nimeni în oraș. E sezonul vacanțelor la plajă și…

Cameron Diaz revine în lumea filmului după o pauză de 8 ani

Cameron Diaz iese oficial din lunga pauză de pe platourile de filmare, timp în care s-a dedicat în…

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Cântărețul R. Kelly a fost condamnat miercuri de tribunalul din New York la o pedeapsă cu închisoarea de…

TIFF.21 a ajuns la final. 10 zile de poveste și momente speciale alături de comunitatea IQOS

Una dintre cele mai așteptate ediții ale Festivalului Internațional de Film Transilvania s-a încheiat cu rezultate de excepție…

5 lucruri pe care nu le știai despre Anne Hathaway

Anne Hathaway (39 de ani) a revenit în atenție recent cu două noi mega-producții, după o perioadă de…

Winona Ryder și-a găsit sufletul-pereche. Cine este bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Winona Ryder (50 de ani) are de mai bine de 10 ani o relație cu designerul Scott Mackinlay…