Adriana Moscu ∙ March 15, 2021 ∙ 4 min read
Mădălina Mihai, Marketing Manager LifeBox

Mădălina Mihai, Marketing Manager LifeBox

Urmează zile cu soare şi ţinute care-ţi vor evidenţia formele. Să mănânci echilibrat şi să scapi de cele câteva kilograme în plus sunt obiective aflate în topul priorităţilor tale. Fă-ţi un cadou special la început de primăvară: un stil de viaţă sănătos cu LifeBox.

LifeBox oferă meniuri gustoase și sănătoase, personalizate în funcție de stilul de viață al fiecăruia și calibrate corect din punct de vedere kilocaloric. În bucătăria LifeBox sunt preparate în fiecare zi cinci tipuri de meniuri, care pot fi comandate zilnic sau în avans, pe o perioadă de până la trei luni, în București și Ilfov, Cluj, Florești și Oradea. Am vorbit cu Mădălina Mihai, Marketing Manager LifeBox, despre cum se întâmplă toată această magie culinară și de ce nu mai trebuie să amâni să mănânci sănătos.

Cu ce se deosebește LifeBox de alte servicii care promit mâncare sănătoasă?

Am întâlnit acest concept în afara țării și, în urmă cu patru ani, ne-am dat seama că este nevoie de un astfel de proiect și în România. Am testat multe idei și ne-am documentat asupra comportamentului de consum alimentar al românilor. Am cooptat în echipa noastră un medic nutriționist specializat în obezitate infantilă – Anamaria Iulian – și pe Alex Cîrțu, chef-ul LifeBox. După luni de dezbateri și o colaborare bazată pe multe discuții constructive, cei doi au ajuns la cel mai bun rezultat: echilibrul perfect între gust și sănătate.

Cum sunt concepute meniurile LifeBox?

Sunt gândite să aibă efect pe termen lung – poți face comandă pentru o zi, sau pentru luni întregi –, pentru că un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată nu trebuie să fie o cursă unică, ci un maraton pe care îl parcurgem împreună. Apoi, în fiecare dimineață, acasă sau la birou, îți va fi livrată mâncarea pentru întreaga zi, cuprinsă din trei mese și două gustări, calculate caloric. Diversitatea meniurilor este un alt punct forte: am dezvoltat peste 250 de rețete diferite, pentru ca în decursul unei luni să nu se repete nicio masă. Mai mult, departamentul de Customer Care este diferit față de un call center obișnuit. Avem o tastă pe care, dacă o vei apăsa, vei putea vorbi cu noi despre orice. S-a întâmplat să stăm la povești cu orele, despre alimentație sănătoasă și nu doar atât: vrem să aducem o schimbare totală de stil în viața clienților noștri.

Cum știm ce meniu ni se potrivește?

În cazul în care nu ai o recomandare de la medicul nutriționist sau anumite interdicții alimentare, poți complete ghidul nostru, care, în urma unor întrebări generice (înălțime, greutate, vârstă, stil de viață, tip de alimentație, activitate fizică) îți recomandă unul dintre cele cinci variante de meniu: Optim, Vegan, Sport, Veggie-Fish, Keto sau numărul de calorii potrivit: între 1000 și 3000 kcal.

De ce să mâncăm sănătos? Nu e suficient să facem mișcare?

Probabil ați auzit de multe ori că abdomenul se face în bucătărie. Nu, nu gătind, că de asta ne ocupăm noi, ci printr-un stil de alimentație sănătos. Sportul și mișcarea fac echipă bună cu alimentația sănătoasă, dar trebuie să existe un echilibru între ele. Nu este suficient să facem mișcare, dacă nu avem grijă și de ce, cum și cât mâncăm.

Este LifeBox o afacere sustenabilă?

Sigur că da. Prin crearea unui sistem în care clienții noștri își comandă mesele în avans, în medie, pe șapte zile, putem să ne aprovizionăm exact cu ceea ce avem nevoie și clienții consumă exact cât au nevoie, fără a mai arunca mâncarea. Rezultatul a fost o reducere semnificativă a deșeurilor alimentare. Pe lângă acestea, se adaugă utilizarea caserolelor biodegradabile cu conținut bazat pe plante în proporție de 94% și planul de a introduce unele 100% bio în câteva luni, utilizarea pungii din kraft natur reciclat, certificate FSC, opțiunea de a renunța la tacâmuri.

 

Foto: PR

Related Posts

Emma Watson, noua muză Prada pentru parfumul Paradoxe

Emma Watson (32 de ani) este noua imagine a parfumului Prada- Paradoxe, iar pentru pentru campanie, actrița a…

6 cărți captivante, scrise de celebrități

Celebritățile din industria divertismentului au dovedit că au ceva de spus și în domeniul literaturii, nu numai al…

Primele imagini din ”Enola Holmes”, sezonul 2

Millie Bobbie Brown revine pe Netflix cu sezonul doi al seriei ”Enola Holmes”, serialul care prezinta aventurile surorii…

(Recenzie) Tot ce trebuie să știi despre House of the Dragon, serialul-hit al acestui an

În momentul în care s-a încheiat Game of Thrones, în mai 2019, cu acel ultim episod care ne-a…

Vacanțele vedetelor de la Hollywood

Și celebritățile pleacă în vacanță și au grijă să anunțe pauza de respiro pe paginile de socializare. Ce…

Madonna, party cu familia, în Sicilia

Madonna a sărbătorit în stil mare aniversarea de 64 de ani: în Sicilia, alături de familie sau cum…

Victoria Beckham: sport de cinci ori pe săptămână și grăsimi sănătoase la masă

Victoria Beckham (48 de ani) a trecut de la Posh Spice la Sporty Spice. Fosta componentă a trupei…

Viola Davis, personajul negativ din prequelul „The Hunger Games”

Actriţa cunoscută din serialul „How to get away with murder” o să joace în „The Hunger Games: The…

Gina Pistol a găsit soluția pentru a-și recăpăta silueta după naștere

Nu a grăbit nicio etapă, s-a bucurat din plin de fiecare clipă alături de fiica sa, dar acum…

Cei mai fresh influenceri din România gândesc pozitiv, alături de MENTOS Într-o lume în care se promovează tot…