inna

Pe canalul de YouTube al INNEI, fanii pot urmări cel de-al doilea sezon de Dance Queen’s House,  o sesiune muzicală care a durat 16 zile, în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și songwriteri de la Global Records, dar și din Suedia, și a compus mai multe piese.

Întreaga experiență a fost filmată, iar fanii INNEI se vor putea bucura de opt episoade savuroase care vor fi lansate o dată la două zile pe canalul de YouTube al artistei și care includ experiențe inedite, invitați speciali, momente emoționante și multă distracție. Cele opt episoade sunt conturate în jurul unor provocări pe care INNA le-a primit de la echipa ei și vor avea subtitrări în română și engleză pentru a putea fi accesibile fanilor INNEI din întreaga lume.

Piesele obținute în cadrul Dance Queen’s House vor fi lansate sub forma unui album, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut când fanii s-au putut bucura de ”Heartbreaker”.  Albumul a inclus zece piese, printre care hiturile ”Flashbacks” și ”Maza”.

Aici puteți urmări episodul 5 din Dance Queen’s House

În plus, INNA este invitata specială din finala SuperStar Romania, care va fi difuzată în această seară la PRO TV, de la ora 20.30. Celebra artistă le-a pregătit tuturor celor de acasă o surpriză muzicală de neratat.

INNA, cum a fost cantonamentul compozițional de anul acesta din Dance Queen’s House? Cum a decurs procesul și care au fost cele mai inedite experiențe trăite de această dată?

A fost o super-experiență! Ne-am distrat mult! Am compus multă muzică alături de prietenii mei producătorii și songwriterii de la Global Records, dar și doi invitați speciali din Suedia – Gustav și Moa. Colegii meu s-au ținut de surprize, farse, momente emoționante. Sper să ne urmăriți pe canalul meu de YouTube, sunt 8 episoade super savuroase!

Care au fost highlight-urile anului pentru tine? Pe lângă Masked Singer Romania și Dance Queen’s House, care sunt lucrurile de ordin personal și profesional care te-au transformat, te-au îmbogățit și te-au inspirat?

A fost un an extraordinar din acest punct de vedere. Am lansat multă muzică, două dintre piesele de pe albumul ”Heartbreaker” s-au bucurat de succes, mă refer la ”Heartbreaker” și ”Maza”. Am avut colaborări cu artiști pe care îi apreciez – Alok, unul dintre cei mai mari DJi ai lumii, Sofi Tukker, Gromee, cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și The Motans pentru piesa ”Aici”, precum și colaborarea cu Sean Paul pentru piesa ”Up” de care sunt super entuziasmată. Lansăm ”Up” cu videoclip oficial vineri, 17 decembrie.

În rest, sunt fericită că am în continuare aceiași buni prieteni alături de mine în viața mea, că am o echipă atât de pasionată și de dedicată la Global Records, că familia mea este bine. Și că sunt fericită alături de iubitul meu. Și ador să călătoresc, a fost un an bun din acest punct de vedere, sper ca 2022 să fie și mai bun!

Ești genul de persoană care păstrează relații de lungă durată cu colaboratorii și cu apropiații. Cum ai învățat să-ți cultivi prieteniile, colaborările profesionale, ai fost dintotdeauna ”a people person? De la cine moștenești această calitate?

Sunt recunoscătoare pentru oamenii care îmi sunt aproape, parte din echipă și simt că împreună lucrăm la un vis măreț. 

Părinții mei m-au învățat să fiu atentă cu oamenii care contează în viața mea și cred că am moștenit de la mama mea, dar totodată, îmi vine natural să îmi arăt aprecierea și recunoștința pentru cei care îmi sunt alături. Și la rândul meu, o primesc în fiecare zi.

Trei lucruri pe care vrei să le faci în 2022?

Să fiu pe scenă, pentru că mi-e dor de interacțiunea constantă cu fanii și de acest schimb de energie unic.

Implicit, să călătoresc și mai mult, să fie posibil să mergi către orice destinație din această lume.

Să contiui să aduc fericire oamenilor prin muzica mea și să petrec timp cu familia, prietenii, iubitul meu.

Când ai facut ultima dată ceva pentru prima dată?

M-am dat pe o tiroliană imensă în Dubai și mi-am învins această teamă.

În Dance Queen’s House, am intrat într-o minge și m-am plimbat pe apă.

Care sunt lucrurile care îți oferă confort, încredere in tine și siguranță?

Să îi știu pe toți cei dragi mie că sunt bine, sănătoși.

Să am echipa alături de mine să construim lucrurile la care am visat.

De un an si jumătate trăiești frumoasa poveste de dragoste cu Deliric. Cum ești când iubești, INNA, și care este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care o poți face fără să folosești cuvintele?

Nu știu dacă e cea mai frumoasă declarație, dar să fiu atentă la nevoile celui drag, să fac surprize, călătorii spontane, să ofer iubire.

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts