Nicoleta Nicolae ∙ January 14, 2024 ∙ 3 min read


Cine mă cunoaște știe că sunt o gurmandă clasică. Ador mirosul, culorile și aromele din farfurie și pot să spun că mă dau în vânt după deserturi colorate, dulci și minunante, chiar dacă sunt și pline de calorii. Dar, asta nu mă împiedică să caut și să testez și tratamente și tehnologii eficiente, care să-mi mai topească din grăsimea din talie sau să-mi diminueze cât de cât celulita și, cel mai important, să contribuie la starea mea de spirit. 

Curioasă din fire, poate și prin prisma meseriei de jurnalist, le caut, iar atunci când le găsesc și chiar funcționează, e musai să vă vorbesc despre ele. 

Am încercat, așadar,  tot felul de tratamente și tehnologii, iar unul dintre cele mai eficiente mi s-a părut Icoone. Icon body LAser este o tehnologie inovatoare non-invazivă care îți poate remodela corpul, iar datorită  combinației  de micro-stimulare mecanică și acțiunii luminii led și a laserului se pot obține rezultate rapide și de lungă durată.

Iată câteva informații prețioase despre acest aparat care face minuni încă de la primele ședințe.


Program anti celulită 

Reducerea nivelului de celulită a fost unul dintre principalele scopuri, atunci când m-am hotărât să încerc această nouă tehnologie. Laserul Icon body se concentrează pe reducerea zonelor cu celulită și reduce vizibil aspectul de coajă de portocală.

Acțiune anti-îmbătrânire
Ca și tenul, și pielea noastră are nevoie de o îngrijire specială, iar această tehnologie favorizează regenerarea pielii, oferindu-i un aspect mai tânăr și netezire.

Remodelarea siluetei

Complexul Icoone acționează asupra depozitelor persitente de grăsime și asigură pielii un aspect mai natural, mai ferm în zona taliei și a șoldurilor. Acest tratament contribuie la îmbunătățirea siluetei, reducând depozitele de grăsime și oferindu-i corpului un aspect mai armonios.


Este așadar o technologie prevetată ce ajută la: reactivarea microcirculației capilare; îmbunătățirea circulației sangvine locale și generale; reactivarea circulației limfatice; stimularea capilarelor limfatice; eliminarea reziduurilor metabolice; îmbunătățirea calității țesutului; ameliorarea problemelor legate de paniculopatia edematoasă fibrosclerotică; stimularea regenerării celulare; reducerea fibrozei; estomparea cicatricilor în cazurile grefelor de piele și în urma arsurilor; îmbunătățirea elasticității în cazul arsurilor și cicatricilor; tonifierea și întărirea țesutului după naștere; stimularea mușchilor din zona cervicală în urma poziției incorecte sau prelungite; relaxarea mușchilor corpului; oxigenarea celulelor; decongestia tendoanelor și aponevrozei; vindecarea țesuturilor și cicatrizarea acestora în cazurile postoperatorii; reducerea inflamației și durerilor post operatorii.


Beneficii beauty and wellness – Icoone Laser Med

Eliminarea celulitei; îmbunătățirea funcției circulatorii; regenerarea și reoxigenarea pielii; stimularea elasticității țesuturilor; relaxarea corpului; îmbunătățirea tonusului; remodelarea corporală; reducerea masei corporale; mobilizarea grăsimilor localizate în corp; redarea fermității pielii; acțiunea de lifting pentru sâni și drenaj limfatic.

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…