A List Magazine ∙ March 21, 2021 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna 22-28 martie 2021. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

În primul rând, sănătatea începe să se amelioreze din această săptămână. Totuși este bine să fii prudent în continuare și să urmezi sfaturile unor specialiști. Sigur că pe fundal vor rămâne vulnerabilitățile cunoscute, dar cu puțin efort și bunăvoință le vei depăși cu bine. Foarte animat este sectorul familial, astfel că întâlnirile și dialogurile cu membrii familiei vor fi frecvente. Treburi casnice de anvergură, reparații, planuri de îmbunătățire a locuinței, lămuriri patrimoniale, vânzări sau achiziționări de bunuri casnice. A doua parte a săptămânii îți aduce în atenție persoana iubită și copiii. Sunt șanse bune de dialog constructiv între tine și cei dragi, doar să ai răbdare și încredere să-i asculți. La finalul săptămânii se conturează treburi de rutină, însă este probabil să fii solicitat la serviciu. Odihnește-te mai mult și în mod conștient!

Taur

O săptămână care îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat. Pe de altă parte, ar fi bine să fii prudent în privința cheltuielilor, deoarece este posibil să te aventurezi în cheltuieli prea mari. Vor apărea și informații legate de salarizare sau condiții de muncă. Călătorii frecvente pe distanțe scurte. Dialogurile cu prietenii și rudele apropiate se îmbunătățesc și vei reuși să ajungi la un numitor comun cu aceste persoane. Există animozități de multă vreme, care acum încep să se dizolve de la sine. Susținătorii din segmentul socio-profesional își vor relua ajutorul față de tine, astfel că te vei bucura de aprecieri și chiar de oferte noi de a te implica în diverse proiecte. Casa și membrii familiei îți vor solicita prezența. Sunt zile bune pentru treburi gospodărești și pentru vizitarea rudelor. În weekend este rost de întâlniri amoroase, distracții, aventuri, însă te poți ocupa și de un hobby.

Gemeni

Săptămâna debutează cu aspecte financiare, de tipul cheltuieli cotidiene, primirea salariului, a unor cadouri, însă vor apărea și informații noi legate de salarizarea locului de muncă. Relațiile cu persoanele apropiate sunt foarte de-a lungul întregii săptămâni. Schimbul de informații este util tuturor, astfel că sunt șanse bune de a afla noutăți și soluții bune pentru situațiile cu care te confrunți deocamdată. De asemenea, călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. În plan profesional primești susținerea unor persoane influente. Cu toate că ceea ce ți se spune sau ți se cere să faci la locul de muncă, nu îți este plac, dacă ai să privești partea plină a paharului, vei observa că totul se desfășoară în favoarea ta. La sfârșitul săptămânii îți este cel mai acasă, alături de cei dragi și desfășurând treburi domestice.

Rac

O perioadă minunată în această săptămână! Practic începi o etapă nouă, pe alte fundamente, cu alte planuri, cu un alt elan de a te implica în relații și situații noi. Este bine să-ți stabilești foarte clar un plan de acțiune, să selectezi prioritățile și oamenii cărora le vei acorda atenție și eforturi. De asemenea, fii foarte discret, întrucât există dușmănii ascunse din partea cui te aștepți mai puțin. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ar fi bine să te îngrijești conștient și pe îndelete. Relațiile profesionale se îmbunătățesc, mai ales cele cu șefii și autoritățile. Colegii însă, te susțin puțin sau deloc, deci ar fi bine să te bazezi doar pe tine, mai ales că aceștia ticluiesc neplăceri în culisele profesionale. Apar cheltuieli neașteptate pe cele necesare traiului cotidian. Selectează prioritățile și evită extravaganțele. Dinspre șefi și autorități vei primi vești interesante legate de salarizarea locului de muncă sau chiar și o primă. În weekend se conturează întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii de distanțe scurte. Posibile cursuri și lecturi deosebite.

Leu

În această săptămână te vei ocupa de tine în mod special, de mofturile și nevoile tale personale, de tot ce ține de confortul tău și de liniștea ta sufletească. Fiind ceva mai interiorizat ca de obicei, multora le va fi greu să-ți intre în voie sau să înțeleagă ce se întâmplă cu tine. Însă, sunt zile foarte bune pentru a-ți trasa planuri de viață cu totul noi. A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli, dar și obținerea unor venituri din munca proprie. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare. Dialoguri cu persoane aflate în străinătate și chiar posibile călătorii îndepărtate. Foarte important este și segmentul învățării, în sensul că sunt șanse să fii invitat la un curs de perfecționare, la o conferință sau tu la rândul tău, poți fi profesor, instructor sau mentor pentru alții. Prudență, discreție, autocontrol și bunăvoință. La sfârșitul săptămânii este rost de întâlniri cu persoanele apropiate.

Fecioară

Săptămâna începe cu aspecte favorabile din partea prietenilor și a susținătorilor din mediul profesional în care activezi. Ține cont de sfaturile primite de la aceste persoane și acționează în consecință. Pe de altă parte, de-a lungul acestor zile oscilezi între dorința de a te interioriza cât de mult posibil și cea de a fi în centrul atenției celorlalți. Cu puțin efort le poți îmbina cu succes pe amândouă. Ai nevoie de odihnă, meditații interioare, relaxare și detașare de cotidian. Sănătatea îți poate juca ceva feste. De evitat consultațiile, analizele și intervențiile chirurgicale, pentru că sunt șanse de erori dificil de remediat. În a doua parte a săptămânii, te vei simți mult mai bine, dar nu forța nota. Îți sunt favorizate dialogurile tăinuite cu persoane de încredere. Ține numai pentru tine cele aflate în această perioadă. Unii vor încerca să te provoace pentru a le povesti și lor ceea ce știi tu. Nu se recomandă! Provocările weekend-ului vor fi banii, veniturile tale obținute din câmpul muncii, cheltuielile, datoriile.

Balanță

Primele zile ale săptămânii sunt presărate cu situații profesionale în care sunt implicați mai ales șefii. Se conturează dialoguri importante legate de mersul activității profesionale. Este probabil să primești sarcini de lucru noi, unele chiar de mare responsabilitate. În toate planurile tale ești susținut ide către prieteni, și de unele persoane binevoitoare de la serviciu. Totul este să permiți celorlalți să te ajute și tu la rândul tău, să-i ajuți pe alții. Relațiile parteneriale se vor îmbunătăți. Cele aflate de la partenerul de viață și de la cei de afaceri te vor pune serios pe gânduri. Ascultă cu atenție ce ți se spune și apoi meditează în liniște și în taină. Te poți strecura elegant printre discuții, oameni și evenimente. A doua parte a săptămânii este favorabilă odihnei și îngrijirilor medicale. Revenirea unor afecțiuni vechi, mai ales în weekend. Final de etapă personală și socio-profesională.

Scorpion

Vei fi foarte solicitat în plan socio-profesional în această perioadă. Dialoguri importante cu șefi, cu oficialități, activități profesionale de anvergură, un carusel de evenimente aparent dificil de urmărit și înțeles. Este bine să te implici serios în tot ce ține de locul de muncă. Unii îți vor aprecia eforturile și chiar îți vor propune, la momentul potrivit, o funcție importantă sau un proiect deosebit. Relațiile cu străinătatea se vor evidenția sub diverse forme, începând cu dialoguri cu persoanele aflate departe de granițele țării, până la a călători de agrement sau pentru studii și în scop profesional. Sunt probabile noi sarcini de lucru la locul de muncă și noutăți interesante legate de condițiile de muncă, dar și de salarizare. Ferește-te de conflicte și ai răbdare! Finalul săptămânii îți aduce în preajmă prieteni, admiratori, dar și pe cei dragi. Dialoguri fructuoase, schimb de amabilități și mult umor.

Săgetător

Vei fi nevoit să te ocupi de segmentul financiar la începutul săptămânii. Este vorba despre achitarea facturilor, datoriilor și despre relaționarea cu instituțiile financiare. Sunt momente potrivite pentru a-ți pune tot felul de întrebări legate de evenimentele din preajma ta și de oamenii alături de care ești implicat în multe și mărunte. Dacă ai să te oprești din iureșul cotidian și ai să meditezi într-un loc liniștit, ferit de ochii și urechile lumii vei afla informații surprinzătoare, dar lămuritoare despre tot ce te frământă. Granița dintre real și ireal, dintre aparențe și esențe este foarte fragilă în aceste zile, astfel că îți va fi clar totul despre tine. Însă, pe de altă parte, îndatoririle profesionale te așteaptă să le rezolvi în regim urgent. Dialogurile cu persoanele aflate în străinătate, demersurile necesare unei călătorii sau unor studii reprezintă alte subiecte remarcabile. Weekendul te va propulsa în mijlocul multor oameni, fie că te afli acasă, fie la serviciu.

Capricorn

O săptămână cu evenimente deosebite în plan partenerial și financiar. Primele zile favorizează dialogurile cu partenerul de viață, cu partenerii de afaceri sau cu persoanele alături de care ești implicat în proiecte profesionale. Ți se poate reproșa faptul că ești prea ocupat cu planul familial, cu problemele domestice și ai neglijat cumva fie relația de cuplu, fie îndatoririle pe care le ai în cadrul unor acțiuni comune cu alții. Reorientează-ți eforturile spre segmentul partenerial. Dispui de suficiente resurse pentru a te ocupa și de casă, familie și de partenerul de viață, de cei de afaceri sau de colaboratori. A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli pe facturi, taxe, sau cheltuieli profesionale. Pe de altă parte este posibil să obții câștiguri de la și prin alții. La finalul săptămânii este rost de activități culturale, de a dialoga cu persoanele aflate în străinătate sau de a planuri călătorii și studii pe termen lung.

Vărsător

Săptămâna debutează cu multă animație la locul de muncă. Apar sarcini de lucru ce trebuie rezolvate foarte bine și urgent. Concentrându-te pe ceea ce ai de făcut și selectând prioritățile te vei descurca foarte bine. Cineva de încredere te poate ajuta să-ți duci treburile la bun sfârșit. Poate ar fi bine să te gândești la un nou loc de muncă, la noi studii necesare avansării în câmpul muncii sau pur și simplu să începi să te raportezi cu totul altfel la muncă și implicațiile ei. Relațiile parteneriale îți vor da ceva de furcă. Probabil din cauza unor persoane din anturajul apropiat sau din cauza unor informații care au scăpat de sub controlul personal, aceste relații pot lua turnuri deosebite. Apar toate hibele existente în parteneriate, însă totodată apar și soluțiile potrivite pentru dizolvarea acestor hibe. În weekend se ivesc rezolvări și lămuriri financiare, obținerea de venituri salariale, modificări ale condițiilor de muncă.

Pești

Evenimentele principale ale săptămânii se întrezăresc în segmentul relațiilor amoroase, al copiilor, dar și în plan profesional. Datorită cheltuielilor cotidiene sau unor cadouri pe care dorești să le faci celor dragi sunt posibile neînțelegeri în aceste relații. Ar fi bine să le ceri părea vizavi de ce își doresc sau vizavi de ce anume au nevoie, astfel încât să nu cheltuiești fără rost. Ești subiectiv în aprecieri, așadar fii prudent și sfătuieșt-te cu cei dragi pentru deciziile majore pe care trebuie să le iei în această perioadă. La serviciu ești foarte solicitat. Chiar dacă dorești să te ocupi mai mult de treburile tale personale, înadoririle profesionale și față de ceilalți îți vor consuma destul de multe eforturi și destul de mult timp. Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te îngrijești serios. La sfârșitul săptămânii sunt potrivite activitățile comune cu ceilalți. Provocări parteneriale și financiare.

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Beneficiile postului pentru detoxifierea corpului și a minții

Postul este o practică sănătoasă, care susține în mod evident corpul în detoxifiere, iar dacă timpul, voința sau…

Miranda Kerr, despre planurile de a mai avea copii, după 4 nașteri

Modelul australian Miranda Kerr (40 de ani) a născut în luna februarie cel de-al patrulea fiu, botezat Pierre,…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…