A List Magazine ∙ January 17, 2021 ∙ 12 min read

Află tot ce îți rezervă astrele la începutul acestui an. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Ești la finalul unei etape de transformare interioară, fapt pentru care socializezi ceva mai greu cu ceilalți, în această săptămână. Fiind orientat mai mult spre tine și spre treburile tale personale există riscul să neglijezi îndatoririle ce îți revin, atât în plan familial, cât și în plan socio-profesional. Găsește un echilibru între nevoile tale reale și ceea ce trebuie să faci pentru alții. Poate părea dificil acum să te concentrezi și pe altceva în afara persoanei tale, dar cu puțin efort și bunăvoință ai depăși totul cu succes. Pe 20 şi pe 21 Ianuarie poţi primi cadouri sau recompense. Eşti destul de nemulţumit vizavi de veniturile din munca proprie, însă ai răbdare, deoarece în curând apare norocul şi în acest sector al vieţii. Spre sfârşitul săptămânii, astrele îţi pregătesc întâlniri şi dialoguri cu persoane din anturajul apropiat. Poţi afla veşti alarmante, însă nu lua de bun tot ce auzi. Călătoriile de agrement pe distanţe scurte îţi sunt favorizate, cu recomandarea să fii foarte prudent la drum.

Taur

Primele zile ale săptămânii îţi aduc dorinţă de interiorizare. Sunt momente bune de a sta de vorbă doar cu tine însuţi şi de a-ţi alcătui planuri de viitor. Se pare că anumite decizii luate în trecut nu au dat rezultatele scontate, aşa încât acum vei fi nevoit să revii asupra lor şi să faci corecţiile necesare. Poate fi vorba despre o problemă de la locul de muncă sau o problemă de sănătate. Organismul tău va fi destul de solicitat, recomandabil fiind să-ţi dozezi eforturile şi să te ocupi doar de strictul necesar. Pe de altă parte, anumite persoane din anturajul tău îţi pot pune beţe în roatele destinului. Încearcă să-ţi selectezi priorităţile, ascultă-ţi sufletul şi renunţă imediat la cine te necăjește. Zilele de 21 şi 22 Ianuarie îţi aduc energie şi chef de viaţă, însă nu forța nota. În ultimele zile ale săptămânii, bine ar fi să te ocupi de cheltuielile cotidiene. S-ar putea să primeşti cadouri sau recompense mărunte, dar suficiente cât să-ți bucure sufletul și să-ți rezolvi chestiuni personale importante.

Gemeni

Relaţiile cu prietenii cunosc turnuri deosebite. Se pare că se vor repune în discuţie unele animozităţi vechi, rămase nelămurite sau nerezolvate. Unele relaţii se pot rupe definitiv. Protectorii din segmentul profesional se retrag pentru ceva timp, deoarece, probabil că nu ai reuşit să stabileşti un echilibru între ce ţi-au oferit ei şi ce vroiai tu. Este nevoie să-ţi reconsideri atitudinea faţă de prieteni şi să depui eforturi constante pentru a-ți rezolva problemele cât mai discret şi sincer. Stările tale de spirit vor fluctua mult, așa încât este nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Prudență și discernământ în toate! Se pot evidenția unele probleme de sănătate. Apelează la specialiști pentru a-ți restabili echilibrul organismului. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu mult elan și voie bună. Te înviorează o ședință de masaj, un tratament cosmetic, o plimbare în locuri dragi sau joaca și prezența unui animal de companie.

Rac

Este o perioadă în care trebuie să te împarţi între familie şi cariera profesională. Poţi face reamenajări, curăţenii generale sau poţi achiziţiona o casă, un teren sau diverse obiecte decorative de mare valoare. Relaţiile cu membrii familiei sunt bune, iar deciziile luate în această perioadă vor avea efecte pe termen lung. În privinţa poziţiei tale sociale se întrezărește un final de etapă. Finalizezi sarcini de lucru, se modifică relațiile cu șefii și autoritățile. Relaţiile profesionale sunt foarte dinamice, însă ia aminte la ce îţi spun persoanele din acest anturaj. Chiar dacă nu îţi plac anumite sarcini de la locul de muncă, ai răbdare, fă-ţi datoria cât poţi tu de bine, pentru că va veni şi răsplata. În a doua parte a săptămânii, prietenii te înconjoară cu drag. Spune-le păsul tău şi cere sfaturi. Evenimentele săptămânii te vor obosi destul de mult, astfel că în ultimele zile se recomandă odihnă şi plimbări în aer liber. Sufletul tău va avea nevoie de retragere din forfota cotidiană.

Leu

Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile cu străinătatea sau studiile pe termen lung. Te poţi gândi la călătorii în afara graniţelor ţării, însă fii pregătit şi pentru răsturnări de situaţie. Componenta educaţională este vizată de astre. Pot apărea oferte deosebite de a studia, de a asimila cunoștințe prețioase dintr-un anumit domeniu. Se închide o etapă de învățare, poate chiar și printr-o formă de evaluare într-un cadru oficial. Mentalul şi comunicarea îţi sunt activate de astre, astfel că poți excela în povestiri și prezentări de tot felul. Pe 20 şi pe 21 ianuarie sunt posibile situaţii tensionate în plan socio-profesional. Un şef îţi poate face reproşuri sau tu să nu fii mulţumit de poziţia ta socială. Sunt aspecte importante ce pot avea efecte pe termen lung. Spre sfârşitul săptămânii se întrezăresc întâlniri şi dialoguri agreabile cu prietenii. Controversele pot fi prezente, însă tocmai ele vor fi farmecul acestor zile. Poţi primi sfaturi sau soluţii bune în legătură cu îmbunătăţirea personalităţii tale şi a relaţiilor cu cei din jur.

Fecioara

Săptămâna îţi aduce schimbări importante legate de capitolul financiar. Se finalizează o etapă de câștig de la și prin alții, însă este posibil să-ţi crească veniturile sau să primeşti recompense deosebite. Tentaţia cheltuielilor extravagante va fi mare, aşa încât se recomandă prudenţă. Te poţi gândi la investiţii sau asocieri în afaceri. Pe de altă parte, pot apărea neplăceri în legătură cu taxele, impozitele sau, în funcţie de caz, în relaţiile cu instituţiile bancare. Este o perioadă favorabilă de a pune în ordine documente financiare ce vizează bani şi bunuri în comun cu alţii. Există varianta descoperirii unor nereguli în documente. În zilele de 20 şi 21 Ianuarie, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Recomandabile sunt activităţile culturale. Pentru alţii se pot pune probleme legate de formele de instruire personală. La sfârşitul săptămânii, astrele ţi-au pregătit evenimente sociale. S-ar putea să fii invitat la reuniuni importante, iar  numele tău să fie apreciat de toată lumea.

Balanța

Începutul săptămânii îţi aduce forfotă în jurul relaţiilor parteneriale şi în colaborările în care eşti implicat. Este posibil ca anumite etape dintr-un proiect să se reitereze, deoarece au rămas neînţelese sau nerezolvate cum trebuie. Ai putea avea senzaţia că baţi pasul pe loc sau că trebuie să te întorci în timp la anumite momente care nu îţi plac, însă ai încredere că vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. Discuţiile în contradictoriu vor fi  frecvente, recomandabil fiind să-ţi controlezi firea. Se conturează foarte clar un final de etapă partenerială. Pe 21 şi pe 22 Ianuarie îţi sunt favorizate activităţile ce privesc banii şi bunurile altora. Sunt aspecte importante, unele care chiar pot avea urmări pe termen lung. Achită toate datoriile și evită cheltuielile nefondate! Spre sfârşitul săptămânii pot apărea propuneri de călătorii în ţinuturi îndepărtate. Pe de altă parte, astrele îţi recomandă activităţi culturale, cum ar fi vizionarea unei piese de teatru, lecturarea unei cărţi sau participarea la seminarii cu teme spirituale.

Scorpion

Activităţile profesionale îţi deschid săptămâna. Există nemulţumiri în acest sens, însă lucrurile se vor complica şi mai mult. Se pare că va trebui să te întorci la unele aspecte specifice activităţii pe care o desfăşori şi care nu au fost rezolvate sau înţelese pe deplin. Practic urmează o perioadă în care vei reface sau o chiar vei lua de la capăt unele activităţi. Munceşte cu răbdare şi discernământ pentru că dispui de ajutoarele necesare. Se închide o etapă profesională, punând la punct restanțe și lămurind aspecte vechi. Este vorba în mod special despre relațiile colegiale și despre activitatea profesională de rutină. Șefii și autoritățile îți susțin demersurile, astfel că te poți baza pe aceștia. Eforturile depuse în sfera muncii te vor epuiza mult. Componenta medicală va fi un alt subiect principal. Dialoguri și acțiuni comune cu partenerul de viață, cu cei de afaceri sau cu colaboratorii. Vor interveni și aspecte financiare, de tipul cheltuieli importante și achitarea unor datorii.

Săgetător

Relaţiile sentimentale intră într-un con de umbră încă de la începutul săptămânii. Pot apărea divergenţe cu persoana iubită sau chiar despărţiri definitive. Atenţie la ce se petrece în zilele de 19 şi 20 Ianuarie la acest capitol. Poate fi un preambul la ce va urma. Pentru alţii, relaţiile cu copiii devin ostile. S-ar părea că nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu persoanele dragi. Prudenţa şi discernământul te feresc de neplăceri, de aceea folosește-le din plin. Zilele de 21 şi 22 Ianuarie sunt delicate la capitolul sănătate şi loc de muncă. Relaţiile colegiale şi cu şefii pot fi distorsionate, dar sunt momente importante ce pot crea efecte pe termen lung. Indicat este să te ocupi de activităţile de rutină şi să fii cât mai discret. În ultimele zile ale săptămânii vei fi nevoit să te ocupi de partenerul de viaţă sau de proiectele şi colaborările în care eşti implicat. Discuţiile aprinse vor fi la ordinea zilei, dar finalul va fi fericit pentru toată lumea.

Capricorn

Primele zile ale săptămânii îţi aduc treburi domestice. S-ar putea ca anumite probleme legate de casă şi patrimoniu familial să se repună în discuţie. Poate fi vorba despre o reparaţie sau o zugrăveală ce nu au fost făcute corect şi acum să fii nevoit să revii asupra lor. Nu se recomandă vânzarea, închirierea şi cumpărarea caselor sau terenurilor, deoarece există riscul încurcării documentelor sau pierderii de orice fel. Atenţie la membrii familiei! Cineva poate avea probleme de sănătate sau de o altă natură şi să fii nevoit să le acorzi ajutor. Discerne atent ce poţi să faci, însă ocupă-te mai întâi de persoana ta. Se finalizează o etapă domestică, lăsând în urmă neplăceri și animozități între neamuri. Miercuri și Joi se conturează niscai furtuni sentimentale. Sunt momnete important eși pentru aceste relații, ce pot avea urmări pe termne lung. Răbdare și discernământ în tot ce ține de iubire și implicațiile ei. În a doua parte a săptămânii ai mult de lucru la serviciu. Dar ai şi spor, iar colegii şi şefii te sprijină mult. Odihneşte-te mai mult, plimbă-te în aer liber şi stai la şuete cu cei dragi.

Vărsător

Componenta educaţională va fi în accentuată de astre în această spătămână. Este posibil să te înscrii la diverse cursuri cu teme spirituale sau cu teme la care nici nu te-ai gândit vreodată. Se finalizează o anumită etapă de învățare. De asemenea, poți obține informații deosebite provitoare la chestiuni personale sau profesionale. Recomandabil este să-ţi deschizi mintea şi sufletul şi să abordezi viaţa şi dintr-o altă perspectivă. Relaţiile cu neamurile şi prietenii apropiaţi sunt tensionate. Sunt șanse să se destrame unele relații. Dialogurile cu cei dragi sunt greu de dus, neînţelegerile frecvente, iar răbdarea tuturor este pusă la încercare. Relaţiile parteneriale sunt în continuare dinamice, iar factorul neprevăzut îţi poate crea neplăceri. Urmăreşte îndeaproape desfăşurarea proiectelor în care eşti implicat şi susţine-ţi punctul de vedere în permanenţă. Activități domestice și dialoguri cu membrii familiei. La finalul săptămânii se întrezăresc întâlniri agreabile cu cei dragi.

Pești

În plan financiar se încheie un capitol, în mod special la secțiunea venituri obținute la un loc de muncă. Fie primești bani sau favoruri, fie se schimbă salarizarea și condițiile de muncă. Prudență, discernământ și evită escaladarea conflictelor socio-profesionale. De asemenea, sunt posibile cheltuieli extravagante, care te vor face să te simți bine. Pe 20 şi pe 21 Ianuarie s-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri. Unele vizează rudele, dar altele pot avea ca scop forme de instruire personală. Multitudinea de informații care apar în preajma ta au rolul de a te avertiza aspura schimbărilor ce urmează în plan socio-profesional. Selectează prioritățile și vorbește puțin sau deloc despre tine. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi trimit raze minunate în zona casei şi familiei. Favorizate îţi sunt treburile domestice şi reuniunile cu cei dragi. Un membru al familiei îți poate oferi suprize plăcute, ceva care te va ajuta mult fie în planul sănătății, fie în plan profesional.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…