A List Magazine ∙ February 28, 2021 ∙ 9 min read

Află tot ce îți rezervă astrele la începutul acestei luni. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Săptămâna aduce tumult în relațiile parteneriale, fiind vorba atât de relația cu un partener de viață, cât și relațiile de colaborare profesională. Răsturnări de situație, aflarea unor aspecte nu tocmai plăcute sau nefavorabile ție și planurilor tale. Este bine să privești obiectiv la cei din preajma ta, mai ales la acele relații care presupun folosirea și administrarea unor bani și bunuri comune. Devin foarte vulnerabile relațiile cu bărbații din anturajul apropiat, fiind posibilă destrămarea unor relații sau chiar parteneriate mai vechi sau mai noi. Evită să rămâi ancorat în situații ambigue și depărtează-te rapid de persoanele care s-au dovedit neserioase. Ai nevoie în preajma ta de oameni noi și îi vei avea la momentul potrivit. Finalul săptămânii este favorabil activităților culturale și dialogului cu persoane stăine. Posibile călătorii.

Taur

Prima parte a săptămânii evidențiază activitatea de la locul de muncă și relațiile profesionale. Se conturează începerea unei etape deosebite, în care vei reevalua toate relațiile colegiale, dar și felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Poate intra în discuție reorganizarea domeniului profesional în care activezi sau a locului de muncă, reluarea unor sarcini de lucru care necesită îmbunătățiri sau descoperi chestiuni care îți pot aduce neplăceri. La nevoie, sfătuiește-te cu specialiști în legislația muncii sau cu cineva drag și de încredere. Acordă atenție și sănătății care este foarte vulnerabilă. Apar și cheltuieli comune cu alții fie pentru folosirea unor servicii comune, fie pentru moșteniri și partaje. Revizuiește bugetul cheltuielilor la finalul acestei săptămâni!

Gemeni

Săptămâna aduce răscoliri sentimentale, astfel că toată atenția și eforturile ar fi bine să le îndrepți spre cei dragi. Sunt posibile discuții aprinse și de aici aflarea unor secrete care să te destabilizeze emoțional. Unele relații se pot destrăma, altele se vor reconfigura, altele se vor finaliza foarte clar. Rezervă momente pentru activități de genul hobby sau pentru a petrece mai mult timp în aer liber, pentru că vei avea nevoie de multă mișcare prin care să-ți descarci energia vitală. A doua partea săptămânii favorizează rezolvarea sarcinilor de lucru de la serviciu și reorganizarea programului de lucru. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că evenimentele din preajmă te obosesc mult. Weekend-ul aduce dialoguri cu partenerul de viață, dar și cu cei de afaceri sau colaboratorii. Posibilă implicare în colaborări sau proiecte profesionale noi.

Rac

Eforturile și atenția îți vor fi atrase de către segmentul familial. Este multă forfotă acasă și în relațiile cu membrii familiei, neputând ignora ceea ce se petrece. Începe o perioadă în care se vor relua discuții și acțiuni comune cu membrii familiei. Planuri de investiții în bunuri patrimoniale, treburi gospodărești de anvergură, aspecte privitoare la moșteniri și partaje. Se recomandă prudență, discernământ și evitarea escaladării conflictelor. Verifică permanent sursele de foc și de aer din spațiul locativ, pentru că sunt posibile avarii. Persoana iubită și copiii te vor solivcita și ei pentru a desfășira acțiuni comune. Dozează-ți eforturile și stabilește clar prioritățile. La finalul săptămânii se conturează activități de rutină, dar și niscai probleme de sănătate.

Leu

Se pare că vei relaționa cu multe persoane în această săptămână prin diverse mijloace de comunicare. Schimbul de informații este benefic și pentru tine și pentru ceilalți, însă tu fii prudent și alege-ți vorbele și gesturile cu grijă. Mentalul este distorsionat, existând riscul să spui ce nu trebuie sau ce nu vrei. Unii vor dori să obțină de la tine sfaturi sau soluții salvatoare deosebite privitoare la problemele lor. Oferă-le cu măsură și modestie! Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă un alt subiect important, fiind nevoie să rezolvi diverse în locații diferite. Acasă, în familie vei fi solicitat de către membrii familiei. Va trebui să găsești un echilibru între sarcinile de lucru de la serviciu și îndatoririle domestice. La finalul săptămânii se conturează aspecte amoroase și distracții.

Fecioara

Se întrezăresc noutăți la capitolul financiar, în speță la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Poate fi vorba despre aflarea unor informații privitoare la modificarea condițiilor de muncă, a salarizării sau despre unii colegi care obțin venituri mai mari, în condițiile în care munca lor lasă de dorit. Însă, va intra în discuție și plata unor sume de bani restante sau restituirea unor sume, pe considerentul că s-au produs erori de calcul. Situația este amestecată deocamdată, astfel că nu prea poți înțelege ce se întâmplă cu adevărat în plan financiar. Pe la mijlocul săptămânii se activează relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Discuții interesante, călătorii pe distanțe scurte, etape de învățare. Weekend-ul este favorabil relațiilor cu membrii familiei și treburilor domestice.

Balanța

O săptămână dinamică, în care vei începe o reevaluare a tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Este bine să-ți controlezi stările de spirit, să-ți alegi cu grijă vorbele și acțiunile, pentru că există un risc major de a strica, fără rost, multe și mărunte. Energia zilei de 4 Martie te va impulsiona să facă câțiva pași înapoi, să-ți îndrepți eforturile spre propria ta ființă și să-ți asculți vocea interioară. Ai încredere că tot ce îți spune sufletul tău este potrivit pentru tine. A doua parte a săptămânii favorizează câștigurile dintr-o activitate profesională, dar în același timp vine și pofta de a cheltui pe diverse. În weekend vei fi  înconjurat de prieteni și rude.

Scorpion

Prima parte a săptămânii te predispune la izolare, discuții tăinuite cu persoanele din mediul profesional și la o regândire a planurilor personale. Se recomandă prudență, indiferent cu cine discuți, pentru că unii au interese total diferite de ale tale, mascate bine cu intenții bune și vor doar să profite de pe urma experienței tale de viață sau chiar a resurselor materiale de care dispui. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ar fi bine să fii cât mai discret și să te ocupi de treburi ușoare. Începând cu 4 Martie se va contura o nouă etapă în segmentul financiar, mai ales în ceea ce privește moștenirile, partajele personale și profesionale, veniturile colaterale locului de muncă. La finalul săptămânii se contutează cheltuieli importante.

Săgetător

Este multă forfotă în segmentul profesional, mai ales în relațiile cu șefii. Ești bine văzut de către colegi, susținut de către șefi, astfel că sunt șanse să obții succese de tot felul în prima parte a săptămânii. Suprize deosebite pot apărea de la și prin prieteni sau dinspre persoanele din mediul profesional care îți susțin ideile, proiectele sau activitatea. Se recomandă prudență în relațiile cu bărbații, atât în ceea ce privește o relație de cuplu, cât și relațiile profesionale, începând cu ziua de 4 Martie. Este vorba despre revizuirea unor discuții, decizii, acțiuni profesionale comune. În weekend te vei simți mai bine și vei lua decizii ferme privitoare la situațiile și relațiile în care ești implicat.

Capricorn

Începând cu această sptămână îți vei revizui toate relațiile profesionale, apoi locul pe care îl ocupi într-o structură profesională și planurile personale pe care le ai în desfășurare. Surprizele de la locul de muncă sau din segmentul profesional în care activezi pot fi de proporții, astfel că ar fi bine să fii pregătit pentru orice. Perioada este favorabilă rediscutării unor secvențe profesionale sau reluării unor acțiuni care au rămas cumva fie nerezolvate, fie au nevoie acum de îmbunătățiri urgente. Ai încredere că vei depăși totul cu bine. Orice neplăcere va atrage și aspecte bune, doar că acum trebuie să te mobilizezi pentru a-ți reorganiza statutul socio-profesional și pentru a-ți renegocia, ferm, poziția în cadrul unui grup de lucru. Finalul săptămânii te predispune la odihnă și introspecție.

Vărsător

Săptămâna debutează cu aspecte legate de străinătate. Pot intra în discuție planurile de călătorii, abordarea unor studii pe termen lung, relațiile cu persoanele străine, dar și relațiile cu persoane erudite, persoane din mediul educațional. Mentalul este foarte activ, astfel că îți vin în minte idei speciale. Scrie într-un jurnal chiar și cele mai năstrușnice gânduri, reține spusele celorlalți care rezonează într-un anume fel în sufletul tău și reevaluează sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața. Relațiile cu șefii de la serviciu și cele cu autoritățile sunt active pe la mijlocul săptămânii. fii prudent și evită escaladarea conflictelor. De bun augur îți sunt dialogurile și acțiunile comune cu prietenii, mai ales în weekend.

Pești  

În prima parte a săptămânii sunt momente favorabile pentru a pune la punct chestiuni financiare, de genul achitarea unor datorii, verificarea bugetului de venituri și cheltuieli, trasarea unor planuri noi de investiții. Începe o perioadă în care este posibil să lămurești aspecte patrimoniale, să afli noutăți despre moșteniri sau partaje. Se pot relua discuții cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii pe tema banilor și bunurilor foloiste și administrate în comun. Se recomandă prudență, răbdare și verificarea atentă a fiecărui document sau a fiecărei cheltuieli. Unii vor plănui în secret să profite de pe urma agoniselii tale. Pe de altă parte, îți sunt favorizate călătoriile îndepărtate și studiile pe termen lung. Weekend-ul este potrivit pentru activități culturale.

 

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…