A List Magazine ∙ September 6, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în a doua săptămână a lui septembrie. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

În primele zile se conturează aspecte financiare foarte surprinzătoare. Vor intra în discuție cheltuielile necesare traiului cotidian, însă este probabil să primești atât sume considerabile de bani, cât și informații deosebite legate de veniturile obținute dintr-un loc de muncă. Cei dragi pot interveni în cheltuirea sau pierderea unor sume de bani sau a unor  bunuri valoroase. Relațiile cu anturajul apropiat se animă prin dialoguri pe 9 și pe 10 Septembrie, însă și întâlnirile și călătoriile pe distanțe scurte vor deveni proverbiale. Este bine să reții și să notezi cele aflate în această săptămână, deoarece îți vor fi de mare folos în viitorul apropiat. fii foarte prudent începând cu 10 ale lunii, întrucât energia vitală se modifică și vei fi tentat să acționezi eronat. În weekend vei avea nevoie de liniștea și confortul casei, plus alături de membri familiei vei putea desfășura activități domestice necesare pentru îmbunătățirea condițiilor de locuit.

Taur

Este o săptămână foarte animată. Debordezi de energie și tinzi să te implici în acțiuni care te depășesc sau care nu îți sunt utile. Alege prioritățile și fii prudent în privința reacțiilor și dialogurilor. Sănătatea este foarte vulnerabilă, de aceea fii vigilent în continuare și îngrijește-te pe îndelete. Se vor reactiva afecțiuni vechi. Câștigurile ți se îmbunătățesc, fie primid salariul de la locul de muncă, fie cineva drag îți face un cadou important în bani sau în bunuri. Însă, în paralel se vor ivi cheltuieli. De asemenea, informațiile referitoare la salarizare sunt de bun augur în aceste zile și demne de notat. La locul de muncă, conflictele din umbră încep să iasă la iveală. Aparent, atmosfera de la serviciu este liniștită și pare că te înțelegi atât cu colegii, cât și cu șefii, însă este doar o aparență. Fii prudent, deoarece sunt zile destul de periculoase. Dialogurile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat îți vor înfrumuseța finalul săptămânii.

Gemeni

Ai nevoie de momente de reflecție la începutul acestei săptămâni. Cum sănătatea este vulnerabilă și nu prea te poți amesteca în peisajul cotidian, ai suficient timp la dispoziție să-ți regândești planurile. Se vor activa neplăcerile ascunse de la locul de muncă, aflând pe căi mai puțin obișnuite, informații deosebite legate fie de salarizare, fie despre schimbările inerente ce vor urma în curând. Te vei simți mai bine în a doua parte a săptămânii, astfel că sunt șanse bune de a te ocupa de treburile tale personale. Ești fermecător în relațiile cu ceilalți, comunicativ, lăsând deoparte grijile și provocările celorlalți. Relațiile cu prietenii vor cunoaște turnuri deosebite. Începe o perioadă în care sunt probabile controverse și surprize neplăcute. La sfârșitul săptămânii, se conturează cheltuieli importante pentru o călătorie scurtă, pentru o formă de instruire, un curs sau pentru cineva din anturajul apropiat.

Rac

Surprizele din partea prietenilor și a persoanelor din mediul socio-profesional vor fi de mari proporții în primele zile ale acestei săptămâni. Fundalul acestor surprize este legat de bani și bunuri, însă mai ales este legat de veniturile pe care le obții de la locul de muncă. În plan socio-profesional se vor activa situații controversate vechi între tine și șefi, între tine și diverse autorități. Sunt probabile situații și discuții zgomotoase, aspecte care îți umbresc poziția într-un loc de muncă și reactivarea unor animozități între tine și colegii de muncă. Evită conflictele, ascultă ce au de zis ceilalți și remediază ceea ce trebuie, atât în mentalitatea ta, cât și în atitudinea ta, pentru a-ți îmbunătăți situația în limita posibilului. Pe 9 și pe 10 Septembrie vei avea nevoie de odihnă și discreție. Regândirea unor planuri personale și profesionale este binevenită. În weekend te vei simți mult mai bine și gata pentru noi provocări.

Leu

Ești foarte solicitat în mediul profesional în care activezi, de către șefi și diverse autorități. Este rost de dialoguri aprinse pe teme vechi, însă se va aduce în discuție și felul tău de a fi, de relaționa, de a te comporta cu persoanele oficiale. Atenție că imaginea ta publică, poziția în cadrul locului de muncă îți pot fi compromise iremediabil. Relațiile cu străinătatea se vor activa prin reluarea unor teme vechi, fiind vorba fie despre călătorii, fie despre studii în alte țări. Unele aspecte vor fi destul de neplăcute, deoarece este vorba despre întârzieri, amânări, anulări chiar. Este mai bine să ai acum răbdare și înțelegere, decât să forțezi nota și să crezi că tu poți orice, oricât, oricând, deoarece succesul din aceste zile se va transforma în eșecul răsunător de mai târziu. Relațiile cu prietenii sunt agreabile, iar dialogurile cu ei îți sunt de mare folos pe termen lung. La sfârșitul săptămânii vei avea nevoie de odihnă, discreție și dialog interior.

Fecioara

Săptămâna debutează cu o mare dorință de a călători, de a-ți rafina sufletul, de a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe necesar mai ales în plan socio-profesional. Ideile care îți vin în minte ar trebui notate, deoarece conțin sâmburii viitoarelor tale realizări. La locul de muncă, se conturează reuniuni importante cu șefii și cu autoritățile oficiale din domeniul în care lucrezi. Pe lângă dezbaterea noilor sarcini de lucru, vor interveni și teme legate de salarizare, sponsorizare în cadrul uui proiect și de îmbunătățire a condițiilor de muncă. Posibil negocierea unui contract de colaborare profesională sau, împreună cu partenerul de viață, vei stabili termeni și condiții noi pentru dezvoltarea unei vieți armonioase în cuplu. Se prefigurează reluarea unor demersuri și cheltuieli pentru moșteniri, partaje, investiții. În ultimele zile ale săptămânii, prietenii îți vor fi alături, invitându-te la reuniuni agreabile, excursii în natură și dialoguri interesante.

Balanța

Se conturează cheltuieli mari la începutul săptămânii, fiind nevoit să achiți datorii vechi, facturi restante și sume considerabile de bani. Pentru a ajuta pe cineva drag sau la îndemnul unui prieten, unui sfătuitor de la locul de muncă vei cheltui destul de mult și nu tocmai în favoarea ta. Relațiile cu străinătatea se activează prin dialoguri importante și posibile călătorii, fie în interes de serviciu, fie de agrement. Pentru liniștea ta sufletească și pentru a te racorda corect și coerent la acum și aici ai nevoie de relaxare, activități culturale, dialoguri erudite cu oameni de bună calitate, experimentați bine într-ale vieții. Relațiile parteneriale stau pe un bulgăre de dinamită, gata în orice moment să explodeze. Începe o perioadă în care, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie despre o relația de colaborare profesională, se vor modifica termenii și condițiile de desfășurare. Unele dintre aceste relații se vor finalizia fără echivoc. La sfârșitul săptămânii apar invitații la evenimente importante.

Scorpion

Este o săptămână care aduce în prim-plan segmentul profesional. Începe o perioadă în care se vor relua sarcini de lucru, se va reveni asupra discuțiilor pe tema regimului muncii, fiind posibile restrângerea activității, retragerea din câmpul muncii, fie datorită unor sancțiuni vechi și reactualizate, fie datorită unor probleme de sănătate. De asemenea, vor reveni afecțiuni ale sănătății, cu care ai mai avut de-a face în prima jumătate a acestui an, dar și afecțiuni vechi, deja uitate. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, îngrijiri de specialitate și de compania celor dragi. relațiile parteneriale sunt dinamice, astfel că, atât partenerul de viață, cât și colaboratorii îți pot oferi surprize de proporții. Cheltuieli comune cu alții, iar datoriile, moștenirile și partajele  sunt teme de luat în calcul în discuțiile cu partenerii și cu neamurile. Unele relații se vor termina fără echivoc. La sfârșitul săptămânii îți sunt favorizate călătoriile, studiile și activitățile culturale.

Săgetător

Se animă atmosfera în segmentul relațiilor sentimentale. Revin în discuție teme vechi, activități comune cu cei dragi, care fie nu au fost finalizate, fie necesită îmbunătățiri. Este dificil de ajuns la un consens cu cei dragi, indiferent de situație. Sunt șanse de a se destrăma o relație amoroasă și de a se reconfigura definitiv relația cu copiii. Iubirea și implicațiile ei îți vor da multe bătăi de cap, vreme îndelungată. Ai multe de rezolvat la serviciu, iar ambientul de la locul de muncă lasă de dorit. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, astfel că îți este dificil să muncești la capacitate maximă, alături de colegi, ca până acum. Răsturnări de situație spectaculoase la serviciu, dar și în planul sănătății. Partenerul de viață și colaboratorii îți vor fi alături și chiar dacă apar animozități pe teme profesionale sau din cauza unor prieteni, vei reuși să depășești totul cu bine. Apar și cheltuieli spre final de săptămână, fiind vorba despre achitarea unor datorii vechi.

Capricorn

Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile se vor dinamiza mult începând cu această săptămână. Se vor relua situații și discuții vechi în familie, legate de bunuri patrimoniale și moșteniri. Conflictele se vor declanșa aparent, de la banalități, însă există aspecte vechi ce trebuie lămurite. Relațiile sentimentale sunt provocatoare, existând riscul destrămării unei relații vechi și a conflictelor cu copiii. Sunt zile deosebite, a căror energie răscolește relațiile apropiate și situațiile care nu mai corespund noii tale mentalități. La serviciu ai mult de lucru, probabil că apar și sarcini noi, importante și cu efecte pe termen lung. Relațiile profesionale sunt favorizate, mai ales acelea cu șefii și autoritățile. De asemenea, poate intra în discuție și negocierea unor condiții de muncă mai bune, plus salarizarea aferentă. Activitățile comune cu partenerul de viață sau colaboratorii îți vor încheia, cu succes, săptămâna.

Vărsător

Mentalul tău începe să fie suprasolicitat din această săptămână. Analizarea situațiilor și relațiilor în care ești implicat este binevenită. Drept consecință, unele relații din anturajul apropiat se vor destrăma fără echivoc. Deplasările pe distanțe scurte vor fi frecvente. Vei fi tentat să vorbești mult și să oferi tot felul de sfaturi, aspecte păguboase pentru imaginea ta publică. Acasă, în familie este forfotă, iar conflictele pot izbucni din cauza partenerului de viață sau din cauza unor colaborări profesionale în care ești implicat sau vrei să te implici. Alinarea și confortul sufletesc îți vin prin intermediul persoanei iubite și copiilor. Dialogurile și activitățile recreative desfășurate împreună cu cei dragi te ajută să depășești totul cu bine. Poate intra în discuție o călătorie îndepărtată pentru agrement sau pentru a ajuta pe cineva să lucreze sau să studieze în străinătate. În weekend ai mult de lucru, însă sănătatea este vulnerabilă.

Pești

Segmentul financiar se răscolește mult începând cu această săptămână. Intră în discuție veniturile obținute la un loc de muncă, despre care poți descoperi nereguli, pierderi, fraudă. De asemenea, este posibil să cheltuiești sume mari de bani pe te miri ce. Evită vânzarea și achiziționarea de bunuri valoroase, deoarece există un risc mare de pierdere ireversibilă. Persoanele din anturajul apropiat te solicită pentru dialoguri importante, însă comunicarea este defectuoasă. Deplasările pe distanțe scurte, în scop profesional, vor fi frecvente mai ales în primele zile ale săptămânii. Membrii familiei îți sunt alături, iar dorința de a sta acasă, de a fi în locurile natale, alături de neamuri va fi mare și ușor de îndeplinit. Posibil să fii nevoit să ajuți financiar o rudă sau intervin cheltuieli pentru treburi gospodărești. Moștenirile și afacerile de familie sunt teme de luat în considerare. Aventurile, distracțiile, copiii și persoana iubită te așteaptă în weekend.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…