A List Magazine ∙ March 29, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie, la începutul lunii aprilie. Atenție, 

Berbec

Persoanele din anturajul apropiat îți oferă informații interesante legate fie de segmentul muncii, fie legate de sănătate. Totuși, controversele predomină, de aceea selectează totul. Se pare că în culisele profesionale există conflicte mocnite, aranjamente neobișnuite ale căror ițe sunt dificil de înțeles acum. În mod special este vizat, de către șefi și autorități, locul tău în cadrul unui grup de lucru. Vor veni în preajma ta personaje noi în plan profesional care îți vor propune alte proiecte socio-profesionale sau implicare în asociații și grupuri umanitare. Deocamdată adună informații și lasă deciziile pentru săptămânile următoare. Miercuri și joi se conturează activități domestice și dialoguri cu membrii familiei. Fii alături de cei dragi, pentru că apar noi direcții familiale și domestice, pe termen lung. În weekend sunt momente prielnice de a te ocupa de un hobby drag sufletului tău. Neînțelegeri cu persoana iubită și cu copiii.

Taur

Este rost de cheltuieli la începutul intervalului analizat. Dialogurile referitoare la bani, bunuri salarizare, condiții de muncă sunt importante și demne de luat în calcul. Se conturează o perioadă bună, în care vei fi sprijinit financiar și material, fie dinspre locul de muncă, fie din partea celor dragi. Totul este să te rezumi la cheltuieli strict necesare. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se intensifică la mijlocul săptămânii prin dialoguri sau chiar și prin niscai acțiuni comune. Este posibil ca cineva drag să aibă nevoie de sprijinul tău material sau emoțional. Acordă-l cu încredere, deoarece la momentul potrivit ți se va întoarce favorabil înzecit. Deplasările pe distanțe scurte se pot ivi pe neașteptate, chiar pentru a rezolva urgent. Prudență în toate! În weekend, liniștea și confortul casei îți sunt cele mai potrivite. Dialoguri cu membrii familiei și treburi gospodărești importante.

Gemeni

Începi săptămâna în forță, dornic de a te implica în tot felul de activități, mai mult sau mai puțin utile ție. Ar fi bine să selectezi prioritățile și să eviți risipirea energiei tale vitale și a resurselor materiale. De mare folos îți este acum, reorganizarea programului cotidian, plus trasarea altor planuri personale și profesionale. Se conturează o perioadă în care îți vei schimba radical mentalitatea, filozofia de viață și activitate, astfel că a te gândi, în liniște, pe îndelete, la viitorul tău este de bun augur. Fii prudent în privința comunicării, deoarece vei avea tendința de a filozofa pe teme puțin cunoscute și care te interesează doar pe tine. În consecință, ceilalți din preajma ta, pot riposta vehement. Miercuri și joi se întrezăresc cheltuieli, însă primești și bani, probabil salariul, cadouri sau favoruri din partea celor dragi. Apar și informații prețioase referitoare la salarizarea locului de muncă. La finalul săptămânii sunt favorizate dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Probabile călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse.

Rac

Ești neobservabil în peisajul cotidian la începutul săptămânii. Ai nevoie de odihnă, liniște și dialog interior. Energia vitală este fluctuantă, astfel că se pot evidenția afecțiuni momentane. Îngrijește-te conștient, ai răbdare cu tine și cu corpul tău fizic. Îți sunt utile vizionarea filmelor amuzante, cele istorice sau despre animale, plus lecturarea unor cărți dragi sufletului tău. Miercuri și Joi te vei simți mai bine, revenindu-ți cheful de viață și dorința de a trebălui prin spațiul tău locativ. Sunt zile favorabile regândirii tuturor planurilor tale, însă este probabil ca segmentul profesional să-ți atragă în mod special atenția. Este vorba despre colaborările profesionale, colaterale locului de muncă, colaborări din care poți obține venituri substanțiale. Deocamdată sunt adieri subtile ale unor schimbări financiare de anvergură, cu efecte pe termen lung. Spre sfârșitul săptămânii apar cheltuieli necesare traiului cotidian, însă primești și salariul, o primă sau cadouri deosebite.

Leu    

Ești înconjurat de prieteni la începutul săptămânii. Sunt probabile dialoguri importante legate de posibilitatea obținerii unor câștiguri suplimentare sau pentru a rezolva chestiuni ce țin de moșteniri, partaje, investiții. Ar fi bine să nu îți divulgi planurile și nici capitalul pe care îl ai în prezent. Se conturează situații agreabile în relațiile de susținere socio-profesională. Posibil să fii atras în a te implica în acțiuni umanitare sau în diverse organizații și grupuri cu interese comune. Tentația este mare, însă și păguboasă în culise. Fii prudent și discerne atent orice informație sau acțiune care ți se ivește în cale. Miercuri și Joi, oboseala și unele afecțiuni sezoniere își vor spune cuvântul. Se recomandă odihnă conștientă și la nevoie, îngrijiri de specialitate. Pe de altă parte, sunt momente favorabile pentru a medita în tihnă la situațiile și relațiile în care ești implicat. Este clar că trebuie să te desprinzi de acelea care îți obstrucționează progresul. Finalul săptămânii îți aduce energie revigorantă și soluții viabile pentru a obține tot ce ai nevoie.

Fecioara

Ești prins în multe activități socio-profesionale în prima parte a săptămânii. Dialogurile cu șefii și autoritățile se desfășoară în nota cunoscută, însă pot apărea și ceva neînțelegeri sau urgențe de rezolvat. Pe de altă parte, este rost de modificări ale regimului muncii și de revizuiri ale unor colaborări vechi. Fii deschis la schimbări, dar susține-ți punctele de vedere. Orice situație se poate rezolva în favoarea ta. Prietenii și sfătuitorii îți sunt alături, oferindu-ți informații prețioase legate de dezvoltarea ta socio-profesională. Unii chiar îți pot propune să-i sprijini, contra-cost, în diverse proiecte ce se vor dezvolta foarte bine în viitor. Cei dragi îți susțin demersurile profesionale, aspect de care ar trebui să profiți din plin. La locul de muncă se conturează multă activitate, noi direcții profesionale, plus sarcini de lucru de anvergură. Selectează prioritățile și evită suprasolicitarea nervoasă și fizică. În weekend sunt binevenite odihna, dialogul interior și regândirea tuturor planurilor tale. Sănătatea este vulnerabilă.

Balanță

Dialogurile cu persoanele aflate în străinătate îți deschid săptămâna. Unele informații te pot necăji, însă selectează cele aflate și reține doar ceea ce îți este ție realmente de folos. Planurile de călătorie sau de studii vor fi răsturnate, datorită contextului social. Este bine să amâni totul. La momentul potrivit se vor materializa exact cum ai nevoie. Activitățile culturale sunt binevenite în această perioadă, deoarece îți rafinează sufletul și îți îmbogățesc bagajul de cunoștințe. La locul de muncă se animă atmosfera pe la mijlocul săptămânii, fiind probabile sarcini de lucru noi sau ceva schimbări ale regimului muncii. Se recomandă prudență și discernământ, întrucât sănătatea este vulnerabilă, iar oboseala accentuată. Intervin dialoguri importante cu persoanele din mediul socio-profesional. Unii îți vor oferi sfaturi utile și te vor atrage în diverse acțiuni umanitare. Weekend-ul este favorabil odihnei și activităților de tip hobby.

Scorpion

Preocupările referitoare la bani și bunuri îți deschid săptămâna. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Pe de altă parte, este rost și de a relaționa cu diverse instituții financiare. Apar vești bune referitoare la bani, investiții, credite, însă fii rezervat. Asta deoarece, în culise există aspecte care mai târziu, undeva, cândva se vor ivi în mod neplăcut. Este bine să te rezumi la cheltuielile strict necesare, să eviți datoriile și implicarea în investiții de orice fel. Este posibil ca prin intermediul celor dragi, persoana iubită sau copii, să fii nevoit să cheltuiești sume importante de bani. Miercuri și Joi se conturează dialoguri cu persoanele aflate în străinătate. Cele aflate acum sunt importante și vor avea efecte pe termen lung. Planificarea unor călătorii sau unor studii de perfecționare sunt favorizate, însă doar stadiul de plan. Concretizarea lor se va face la momentul potrivit. Weekend-ul te predispune la activități sociale, la dialoguri cu șefi și autorități, însă și la regândirea situației profesionale în care te afli.

Săgetător

Relațiile parteneriale sunt dinamice la începutul săptămânii. Este posibil să te retragi din unele colaborări profesionale, întrucât treburile familiale îți solicită eforturile în permanență. Pe de altă parte, se va pune problema lucrului de acasă, însă cu mai multe sarcini de lucru. Selectează prioritățile și ai încredere că te vei descurca foarte bine și cu treburile personale și cu îndatoririle profesionale. Miercuri și Joi se vor ivi cheltuieli de tot felul. Segmentul financiar este în schimbări de anvergură, atât în ceea ce privește sursele tale de venit, cât și raportarea ta la bani și la implicațiile lor. Provocarea perioadei constă în a-ți remodela tu filozofia de viață referitoare la utilizarea bunurilor materiale. Este bine să te rezumi la strictul necesar, evitând extravaganțele și satisfacerea mofturilor celorlalți. La sfârșitul săptămânii îți sunt recomandate activitățile culturale, trasarea planurilor de călătorii sau de studii. Dialoguri cu personale aflate în străinătate. Ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești cât mai puțin.

Capricorn

Te vei simți mai bine, începând din această săptămână, pentru că dispare tensiunea nervoasă instalată bine de ceva săptămâni încoace în structura ființei tale. Însă, fii prudent și vigilent în continuare, deoarece tendința de a exagera rămâne prezentă. Apar modificări în ceea ce privește sursele tale de venit, însă deocamdată afli informații prețioase. Concretizarea schimbărilor se va produce săptămânile următoare. Totuși, este bine să-ți reevaluezi nevoile materiale, posibilitățile de câștig și de cheltuieli, deoarece se conturează o perioadă austeră. Este probabil să cheltuiești fie pentru, fie la îndemnul persoanei iubite sau a copiilor. La serviciu ai multe de făcut, fiind vorba despre îndatoririle curente. Relațiile colegiale se vor îmbunătăți vizibil, iar ambientul profesional va fi agreabil. Însă, pe fundal există animozități ce se vor declanșa peste câteva săptămâni. Relațiile parteneriale sunt dinamice prin dialoguri și acțiuni importante. În weekend vor apărea cheltuieli și alte aspecte materiale comune cu partenerul de viață sau colaboratorii.

Vărsător

În primele zile ale săptămânii se conturează dialoguri cu persoana iubită și copiii. Sunt posibile altercații, neînțelegeri pe teme financiare. Este bine să nu te lași impresionat de mofturile celor dragi, pentru că aceștia vor dori să cheltuiască din veniturile tale mai mult deât poți acoperi tu. Pe de altă parte, debutul lunii Aprilie îți va aduce armonie în plan sentimental și situații agreabile. Posibil să se înfiripe o nouă poveste de iubire sau una preexistentă să se îmbunătățească vizibil. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece vei avea tendința de a te implica în tot soiul de situații sau relații nu tocmai utile ție. Temperează-ți combativitatea și cultivă umorul. A privi și trata viața cu prea multă seriozitate este păgubos. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile și îngrijește-te corespunzător. Mult de lucru la serviciu, dar și acasă în plan personal trebuie să rezolvi diverse. La finalul săptămânii se conturează dialoguri și acțiuni împreună cu partenerul de viață sau colaboratorii.

Pești

În primele zile ale intervalului analizat se conturează activități domestice și dialoguri cu neamurile. Sunt posibile neînțelegeri, deoarece tu ai alte planuri referitoare la casă și bunuri patrimoniale. Este bine să găsești o punte de comunicare între tine și cei dragi, pentru bunul mers al vieții de familie. Pe de altă parte, unele neamuri pot avea nevoie de sprijinul tău moral sau material. Selectează-ți prioritățile și ajută cum poți, în mod necondiționat. La serviciu, în culise, subalternii sau colegii încep să pună la cale conflicte. Fii prudent și ține cont de orice informație aflată pe căi mai mult sau mai puțin obișnuite, deoarece la momentul potrivit îți vor fi de mare folos. Ai multe de făcut la serviciu, însă și acasă, treburile curente te solicită din plin. Sănătatea este vulnerabilă, evidențiindu-se probleme ereditare sau cronice. Rezervă momente de odihnă și îngrijește-te corespunzător, mai ales în weekend.

 

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…