A List Magazine ∙ June 7, 2020 ∙ 12 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Este o perioadă interesantă pentru segmentul relațiilor cu prietenii. Aceștia te susțin în toate planurile tale personale sau profesionale, însă există detalii care îți sunt semnalate, iar tu refuzi să le iei în seamă. Este bine să asculți atent ceea ce îți sugerează ceilalți, mai ales dacă sunt mai în vârstă decât tine. Cu siguranță sfaturile sau opiniile lor îți vor fi de folos undeva, cândva. Pentru segmentul financiar, de bun augur îți sunt modele celor care au reușit să obțină venituri din afaceri proprii. A doua parte a săptămânii este favorabilă odihnei, astfel că treburile solicitante ar trebui lăsate pentru o altă perioadă. Pe căi neconvenționale vei obține informații prețioase referitoare la situațiile profesionale de la locul de muncă. Dialogurile tăinuite cu persoanele din mediul profesional îți vor lămuri conflictele care se tot țes în umbră de ani buni. Este bine să vorbești cât mai puțin și să asculți mai mult. Sănătatea este vulnerabilă. Îngrijește-te corespunzător și lasă-i pe cei dragi să-ți fie alături.

Taur

Se petrec evenimente importante în mediul profesional în care activezi. Relațile cu șefii, dar și cu autoritățile oficiale se vor evidenția prin reuniuni importante pe teme vechi. Acum este vremea revizuirilor și reorganizările întregii activități de la locul de muncă. Vor ieși la iveală hibe care au tot fost ascunse sub diverse forme, iar acum se vor dizolva ca și cum nu au fost. Sunt posibile conflicte și dialoguri aprinse cu ceilalți, mai ales cu șefii, iar reproșurile pot fi frecvente. Ascultă atent ce îți spun ceilalți și apoi expune-ți părerile în mod clar. Locul tău în cadrul unui colectiv de muncă poate fi compromis. Acceptând schimbările care se prefigurează în preajma ta poți foarte ușor să depășești orice neplăcere. Și acasă în mediul familial vei fi solicitat de către membrii familiei, mai ales de aceia care au autoritate în neamul tău de proveniență. Prietenii îți sunt alături în a doua parte a săptămânii, însă nu toți sunt ceea ce par. Ar fi bine să te desprinzi de relațiile toxice. Odihnește-te conștient și bucură-te de compania celor dragi!

Gemeni

Sunt zile favorabile activităților culturale și dialogului cu oameni erudiți. În urma evenimentelor în care ai fost implicat sau mai ești încă, te vei gîndi serios la a-ți remodela sistemul valorilor morale și spirituale. Pentru asta, te vei implica în studii, cercetări sau chiar și în diverse forme de instruire. Recomandabil este să alegi prioritățile profesionale. Abordează variante diferite de îmbogățire a bagajului de cunoștințe pentru a obține și competențe profesionale noi. În plan profesional, relațiile cu șefii sunt tensionate și punctate cu note stranii. Unii te susțin, te protejează, alții însă, îți aduc tot soiul de acuze, mai mult sau mai puțin fondate. Sunt dificile relațiile profesionale în această săptămână, de aceea fii prudent și evită escaladarea conflictelor. Cum orice minune ține trei zile și disconfortul socio-profesionale se dizolvă spre sfârșitul săptămânii. Totuși, printre discuțiile de la locul de muncă poți afla informații utile pentru ascensiunea ta socio-profesională. Se prefigurează evenimente sociale alături de cei dragi.

Rac

Colaborările și relațiile cu ceilalți îți solicită atenția. Pe de o parte, este vorba despre activitățile comune din care obții venituri. Însă, pe de altă parte, devii din ce în ce mai sigur pe faptul că unele dintre aceste situații și relații și-au epuizat experiențele și foloasele pentru tine. Este vremea marilor schimbări, atât în plan personal, referitor la relația cu un partener de viață, cât și în plan profesional, referitor la colaborările profesionale. Rezervă momente pentru a analiza segmentul partenerial și apoi decide în consecință. Este rost să obții bani, bunuri sau favoruri deosebite din activități colaterale, dar se poate pune în discuție și o moștenire, un partaj sau o investiție de anvergură într-o afacere. Este bine, deocamdată, să te rezumi la cheltuieli strict necesare și la a întocmi planuri de investiții care să rămână la stadiul de planuri. Sunt zile bune, mai ales în a doua parte a săptămânii, pentru achitarea datoriilor și pentru a relaționa cu instituțiile financiare. Pe de altă parte, pe căi neconvenționale vei afla rostul unor situații și relații în care ești implicat.

Leu

Ai multe de făcut la serviciu, dar și acasă te așteaptă treburi restante. Tendința de a te afunda în tot soiul de activități te va obosi și chiar îți poate activa afecțiuni vechi. Selectează prioritățile și apelează la cineva de încredere pentru a duce orice acțiune la bun sfârșit. Relațiile cu ceilalți și colaborările necesită îmbunătățiri, însă unele chiar ar trebui finalizate. Mai ales acele parteneriate vechi, fundamentate pe compromis. Totuși, dialogurile și acțiunile comune cu partenerii, de viață sau de afaceri, sunt importante pe termen lung, deoarece te ajută să observi clar ce anume trebuie să schimbi la tine și la felul tău de a te raporta la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare. A te oglindi în ceilalți este o variantă bună uneori, de a te lămuri asupra propriei persoane. A doua parte a săptămânii evidențiază segmentul financiar, mai ales secțiunea banii și bunuri comune cu alții. Vei fi nevoit să achiți datorii vechi, să lămurești aspecte legate de moșteniri, partaje sau să relaționezi cu instituții financiare.

Fecioara

Ești implicat mult în relațiile sentimentale în primele zile ale săptămânii. Situația este de departe așa cum ți-o dorești tu, însă depinde numai de tine să privești partea plină a paharului sentimental. Ar trebuie să-ți remodelezi filozofia de viață privitoare la iubire și implicațiile ei. Accentuarea hibelor persoanei iubite sau copiilor este nepotrivită acum. La serviciu ești solicitat în acțiuni profesionale importante, de anvergură, cu efecte pe termen lung. Implică-te corect și atent în tot ce ține de locul de muncă, deoarece este un preambul la ce va urma în plan profesional, vreme de mulți ani de acum încolo. Dialogurile colegiale îți aduc noutăți referitoare la schimbările ce vor urma în mediul de lucru. Pe de altă parte, datorită tumultului din preajma ta, sănătatea devine vulnerabilă. Fii prudent și îngrijește-te corespunzător. În a doua parte a săptămânii, se prefigurează situații inedite în plan partenerial. Se pare că unele dintre aceste relații, fie cea cu partenerul de viață, fie o relație profesională se vor sfârși fără echivoc.

Balanța

Ambientul familial este disonant la începutul acestei săptămâni. Probabil că datorită copiilor sau hobby-urilor tale, membrii familiei îți pot face tot soiul de reproșuri. Cu puțin efort și bunăvoință ai reuși să împaci pe toată lumea. Foarte animat este segmentul sentimental. Dialoguri aprinse cu cei dragi, reluarea unor teme vechi rămase neînțelese, situații neplăcute care umbresc iubirea și implicațiile ei. De fapt este vorba despre a lămuri situația sentimentală și de a dizolva orice hibă ascunsă. Relațiile vechi mai pot continua numai dacă sunt fundamentate pe baze solide, serioase cu implicarea ambelor părți. Rezervă momente pentru a te delecta cu artele, vizionând un film bun sau lecturând o carte a unui autor favorit. La serviciu ești solicitat în a doua parte a săptămânii. Dialogurile colegiale sunt dificile, astfel că activitatea profesională poate fi îngreunată. Evită conflictele și rezolvă-ți sarcinile de lucru cum știi tu mai bine. Sănătatea este foarte vulnerabilă, evidențiindu-se afecțiuni vechi ce trebuie luate în serios.

Scorpion

Este multă forfotă în mediul familial, acasă. Dialoguri importante cu membrii familiei, cu neamurile, planuri de vânzare-achiziționare de bunuri patrimoniale, activități domestice de anvergură, demersuri necesare casei sau membrilor familiei. Sunt probabile controverse datorită divergențelor de opinii. Fiecare are o altă viziune asupra aranjamentelor domestice, fiecare crede că face mai mult decât ceilalți și astfel gâlceava este gata pregătită. Persoanele vârstnice din familie pot avea nevoie de sprijinul tău moral, material sau financiar. Copiii și persoana iubită vor intra în scena cotidiană în a doua parte a săptămânii. Este rost de activități comune cu cei dragi. Totuși, sunt posibile tensiuni și tot felul de neînțelegeri în plan amoros. Unele relații sentimentale se pot finaliza în mod spectaculos și de neînțeles. Detașează-te de toate și rezervă momente doar pentru tine și pentru hobby-urile tale. Dialogul cu un prieten drag și de încredere te-ar ajuta să vezi situațiile și relațiile în care ești implicat, dintr-o altă perspectivă.

Săgetător

Săptămâna începe cu aspecte financiare. Este vorba despre primirea salariului, a unei prime, dar pot intra în discuție și ceva cadouri dinspre locul de muncă. Rezumă-te la cumpărături strict necesare, deoarece veniturile tale fluctuează. Nesiguranța financiară este o temă de lungă durată, deocamdată. Se întețesc călătoriile pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat, o rudă sau un prieten, îți poate solicita ajutorul fie pentru a-i rezolva ceva într-o locație la care el nu poate ajunge, fie pentru a-i împrumuta o sumă de bani sau niște bunuri. Fii prudent în orice situație și analizează bine despre ce este vorba. Unii doar profită de pe urma ta, existând riscul ca tu să rămâi în pagubă. Rezervă momente pentru a lectura o carte preferată sau pentru a viziona filme de top. Relațiile familiale și activitățile domestice se vor evidenția a doua parte a săptămânii. Sunt probabile controverse cu neamurile. Nisipurile mișcătoare persistă acasă, în familie și în relațiile cu neamurile.

Capricorn

Ești în vervă la începutul săptămânii, astfel că ai șanse bune de a rezolva tot soiul de treburi personale. Tema banilor obținuți din munca proprie revine în atenție. Se prefigurează schimbări profesionale importante, unele greu de înțeles acum, care vor atrage și schimbări salariale. Veniturile tale fluctuează, sunt restricționate sau chiar blocate. Ceea ce se petrece acum pe segmentul financiar este un preambul la ce va urma în lunile următoare. Reține, notează, informează-te în permanență din surse sigure referitor la tot ce ține locul de muncă și salarizarea aferentă. Relațiile colegiale se mențin tensionate, mai ales cele cu femeile din mediul profesional. Însă, ai ceva mai mult succes în relațiile de colaborare, respectiv într-o activitate colaterală locului de muncă. Se vor ivi cheltuieli neașteptate, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a ajuta pe cineva drag aflat la ananghie. Relațiile cu prietenii apropiați și cu neamurile se vor evidenția prin dialoguri furtunoase și întâlniri-surpriză.

Vărsător

Ești focalizat mai mult pe propria ta persoană și pe rezolvarea treburilor tale personale la începutul acestei săptămâni. Sănătatea este foarte vulnerabilă, astfel că ar trebui, în primul rând, să te îngrijești corespunzător. Ia în calcul momentele de odihnă regulată, un plan de analize și consultații medicale, dar și schimbarea stilului de viață și activitate. Dialogurile cu specialiștii în dezvoltare personală și profesională au succes. Ocupă-te și de îmbunătățirea laturii tale spirituale, pentru că în acest fel se vor debloca toate celelalte domenii ale vieții tale. Pe de altă parte, vei fi tentat să te implici, fără să fii rugat, și în treburile altora, ceea ce este păgubos pentru tine. Oferă-ți sprijinul numai la cererea expresă a celorlalți. Cheltuielile se vor evidenția în a doua parte a săptămânii. Pe de o parte, este vorba despre cele cotidiene, însă pe de altă parte poate intra în discuție a achita tu mofturile sau daunele celor dragi. Pe de altă parte, informațiile despre salarizarea de la locul de muncă pot fi foarte surprinzătoare.

Pești

Dialogurile cu prietenii de la începutul săptămânii îți vor oferi informații utile referitoare la dezvoltarea planurilor tale profesionale. Este posibil să revii asupra unor secvențe profesionale care până acum s-au dovedit nerentabile. Deocamdată, ascultă sfaturile sau expunerile celorlalți, reține și chiar notează un jurnal personal cele aflate. Sunt zile favorabile pentru a afla multe detalii din culisele profesionale, detalii ce îți vin pe căi mai puțin obișnuite și de la cine te aștepți mai puțin. Concluziile formulate în această perioadă îți vor fi de folos pe termen lung. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, astfel că vei fi nevoit să iei măsuri clare de îmbunătățire. Poate intra în discuție un plan de analize și consultații medicale, plus modificarea programului cotidian în care să incluzi momente clare de relaxare. În a doua parte a săptămânii, te vei simți mai bine și te vei implica în tot felul de activități mai mult sau mai puțin favorabile ție.

 

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…