Monica Cismaru ∙ July 13, 2020 ∙ 11 min read

anca stoica horoscop

Află tot ce îți rezervă astrele săptămâna care urmează. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Începi săptămâna în forță, hotărât să rezolvi toate treburile restante. Alege prioritățile și la nevoie, cere sprjinul celor dragi pentru a te ajuta. Sunt șanse să gafezi serios și astfel să pierzi relații sau situații bune. Din perspectiva financiară se conturează câștiguri substanțiale, însă în paralel și cheltuielile vor fi pe măsură. Prudență și discernământ, indiferent despre ce cheltuială este vorba, deoarece sunt probabile și pierderi. Cineva din anturajul apropiat poate avea nevoie de ajutorul tău material. Relațiile cu persoanele apropiate se vor evidenția prin dialoguri și acțiuni comune importante. Este rost de împăcări, de rezolvare a unor situații neplăcute vechi și de a îmbunătăți relațiile mai ales cu femeile. Acasă, în familie este liniște, vei putea face mai ușor treburile gospodărești, iar dialogurile cu membrii familiei vor fi de bun augur. Astfel, te poți bucura de sprijinul și compania celor dragi, în mod special în weekend.

Taur

În primele zile ale săptămânii ești retras și dornic de a te ocupa mai mult de tine și de treburile tale personale. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că îți poate fi dificil să relaționezi cu multă lume sau să te implici în activități de anvergură. Energia astrală îți bulverseză corpul fizic și de aici și manifestările tale pot fi de nerecunoscut. Abordează totul cu răbdare, calm, discernământ, deoarece sunt momente pasagere, pe care le poți depăși cu puțin efort și bunăvoință. De bun augur ar fi să-ți canalizezi surplusul energetic în activități recreative, pentru că pot ieși adevărate opere de artă, atât în urma ideilor tale cât și în urma acțiunilor tale. Segmentul financiar se va evidenția prin primirea drepturilor salariale, a unor bonusuri dinspre locul de muncă, însă și cei dragi îți pot oferi cadouri frumoase și utile pe termen lung. Cheltuielile cotidiene vor fi o temă improtantă mai ales în a doua parte a săptămânii. În weekend, dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Gemeni

Foarte controversat este segmentul relațiilor cu prietenii. Cum tu ești foarte atras de prieteni, de acțiuni comune cu aceștia, de dialogul cu ceilalți în general, în această săptămână, vei fi destul de surprins de vorbele sau reacțiile unora. Accentuarea relațiilor cu ceilalți te poate duce spre înstrăinare față de cei dragi. Sănătatea este foarte vulnerabilă, astfel că vei avea nevoie de odihnă și chiar de îngrijiri de specialitate. Ia în serios problemele organsimului tău și aranjează-ți un stil de viață riguros, bazat pe odihnă, detașare de cotidian, alimentație potrivită, muncă în condiții optime. Pe de altă parte, vor apărea informații prețioase referitoare la situația ta din mediul profesional. Unii colegi sau șefi pot fi deranjați de comprotamentul tău din ultimele luni și de aici să-ți pregătescă niscai sancțiuni. În partea a doua a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Cheltuieli cotidiene, primirea unor cadouri și a unor sume de bani dinspre locul de muncă.

Rac

Foarte animat este segmentul socio-profesional în această săptămână. Sunt probabile controverse cu șefii, cu autoritățile, dar și cu unii membrii ai familiei care devin impunători în fața ta. Ai nevoie de diplomație, răbdare și discernământ, pentru că, oricâte dovezi de seriozitate, loialitate, sinceritate, hărnicie ai aduce tu, ceilalți le vor lua prea puțin în considerare sau deloc. Relațiile cu prietenii vor fi surprinzătoare. Poți cunoaște oameni noi, deosebiți, progresiști care să-ți îndrume pașii spre o nouă direcție socio-profesională. Fii circumspect și nu lua de bun chiar tot ce ți se prezintă. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-ți rezervi momente de odihnă, relaxare în aer liber și mult somn. Dialogurile de taină, mai ales cele cu femeile, îți vor aduce lămuriri importante și pentru proiectele personale și pentru cele profesionale. La sfârșitul săptămânii, te vei simți bine, revigorat și gata pentru o nouă aventură a vieții cotidiene.

Leu

Sunt zile interesante a căror energie te îndeamnă la discuții filozofice și la studiu sau documentare. Este vremea să-ți revizuiești sistemul valorilor morale și spirituale. Relațiile profesionale sunt dinamice, mai ales cele cu șefii și autoritățile. Se prefigurează noutăți în proiectele socio-profesionale, astfel că răsturnările de situație pot fi frecvente. Instabilitatea din domeniul profesional în care activezi îți poate crea disconfort mental, emoțional, material. Însă, toate acestea au rolul de a te ajuta să înțelegi că ai nevoie de schimbări fie de crez, de ideal profesional, fie de imagine publică sau de loc în cadrul unui grup de lucru. Relațiile cu prietenii sunt plăcute, interesante, iar activitățile comune pot aduce beneficii tuturor. Ocupă-te și de cei dragi, deoarce există riscul să te înstrăinezi de copii sau de persoana iubită. La finalul săptămânii ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Îngrijește-ți sănătatea în mod curent.

Fecioara

Primele zile ale săptămânii evidențiază relațiile cu străinătatea și călătoriile pe distanțe lungi. Sunt posibile răsturnări de situație, mai ales în cazul unor relații profesionale care au legătură cu persoane străine, capital străin, călătorii în străinătate. Direcția pe care o poate lua cariera ta profesională este una de bun augur pe termen lung. Răbdarea, diplomația, calmul, munca perseverentă îți sunt aliați de nădejde în aceste zile. Domeniile artei îți aduc liniște și confort mental, de aceea lecturează o carte bună, privește tablouri celebre, ascultă muzica preferată și înconjoară-te numai de oameni dragi și de încredere. În domeniul profesional se prefigurează discuții importante cu șefii. Ești bine susținut de către șefii-femei, ți se recunosc meritele profesionale, ba chiar poți primi și un premiu pentru eforturile depuse în câmpul muncii. Susținere excepțională din partea prietenilor.

Balanța

La începutul săptămânii ar fi bine să privești atent la relațiile parteneriale, deoarece acolo există hibe ascunse. Tentația de a te îndepărta de parteneri, de viață sau de afaceri și de colaboratori, este mare și dificil de controlat. Analizează pe îndelete situația din planul relațiilor parteneriale și renunță numai la acelea care chiar nu mai  funcționează. Segmentul financiar se evidențiază prin prisma veniturilor colaterale locului de muncă. Sunt posibile câștiguri prin intermediul altora, dar și cheltuieli totodată. Fii prudent și chibzuiește fiecare ban! Evită acumularea datoriilor și a achita tu mofturile celor dragi! Sunt posibile cheltuieli și pentru cineva aflat în străinătate, pentru călătorii sau pentru studii. Rafinarea mentalului va fi o preocupare importantă în a doua parte a săptămânii. Implică-te în activități culturale, citește cărți bune, vizionează filme celebre, stai la taifas cu oameni erudiți. Ți-ar prinde bine implicarea într-un program de studii necesar pentru îmbunătățirea competențelor profesionale.

Scorpion

Ai mult de lucru la începutul săptămânii, fiind tentat să te afunzi în activitățile de la locul de muncă. Pentru că sănătatea este foarte vulnerabilă, pe termen lung, este bine să-ți dozezi eforturile și să te îngrijești pe îndelete, folosind cu încredere sfaturile specialiștilor în sănătate. Relațiile parteneriale sunt dinamice și foarte surprinzătoare. Unele relații de acest fel își pot schimba termenii și condițiile de desfășurare, altele se pot finaliza fără echivoc. Ceea ce se petrece în relațiile cu partenerii de viață, de afaceri, în relațiile de colaborare, are legătură cu banii și bunurile comune, cu moștenirile, cu partajele personale sau profesionale. Poate părea dificil la prima vedere să ajungi la o înțelegere cu aceste persoane, însă, cu puțin efort și bunăvoință poți depăși orice neînțelegere. În weekend se întrezăresc dialoguri cu persoanele aflate în străinătate, călătorii sau planuri în acest sens, dar și activități culturale, alături de cei dragi.

Săgetător

Segmentul amoros este răscolit de dialogurile avute cu persoana iubită și cu copiii. Controversele domină acest segment, astfel că ai nevoie de calm, răbdare, diplomație și înțelegere în relațiile cu cei dragi. De fapt, rolul a tot ceea ce trăiești în prezent, este de a înțelege că trebuie să-ți remodelezi filozofia de viață și de acțiune. La locul de muncă este forfotă și se preconizează schimbări majore, fără precedent. Surprizele din segmentul muncii pot fi de mari proporții, așa încât este bine să fii pregătit. Pe de altă parte, sănătatea este foarte vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești pe îndelete. Dozează-ți eforturile, selectează treburile prioritare și lasă-i pe ceilalți să te ajute pentru a duce treburile la bun sfârșit. Relațiile parteneriale sunt armonioase, plăcute și sunt șanse pentru a stabili colaborări valoroase cu efecte pe termen lung. În weekend este rost de cheltuieli și discuții pe tema banilor și bunurilor comune cu alții.

Capricorn

Foarte încercat este segmentul familial în primele zile al săptămânii. Dialogurile cu membrii familiei pot lua turnuri deosebite și neplăcute, pe alocuri, de aceea fii prudent. Ocupă-te și de reparații sau îmbunătățiri necesare în spațiul locativ. Relațiile sentimentale îți pot oferi surprize de proporții, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii. Pe de altă parte, creativitatea îți este foarte accentuată, astfel că ideile sau acțiunile tale din aceste zile pot duce la obținerea unor adevărate opere de artă din mâinile tale. Sunt momente bune și pentru a te ocupa de un hobby. La serviciu ai multe de făcut, însă atmosfera este plăcută, armonioasă și se pot lămuri conflictele din ultimele săptămâni. Alege prioritățile, dozează-ți eforturile, deoarece sănătatea este vulnerabilă și obosești rapid. Unele afecțiuni vechi pot reapărea când și cum te aștepți mai puțin. La sfârșitul săptămânii se conturează dialoguri și acțiuni constructive cu partenerii, de viață sau de afaceri.

Vărsător

Începutul săptămânii te predispune la călătorii pe distanțe scurte și la dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Alege-ți vorbele și gesturile cu grijă, deoarece unii se pot supăra pe drept și vor riposta la rândul lor. Acasă în familie pot apărea surprize, atât în ceea ce privește relația cu membrii familiei, cât și în ceea ce privește unele nevoi locative, de tipul avarii serioase. Este bine să fii prezent în tot ce ține de casă și familie, rezolvând tot ce poți. Unele rude pot avea nevoie de sprijinul tău moral, material, financiar. Ajută-i pe alții în mod necondiționat, deoarece la momentul potrivit, dărnicia și ajutorul sincer oferite acum, ți se vor întoarce înzecit. Persoana iubită și copiii îți sunt alături prin dialoguri constructive, dar și invitându-te la activități recreative comune. Rezervă momente și pentru un hobby. La sfârșitul săptămânii vei avea multe treburi de făcut, atât acasă, cât și la serviciu. Îngrijește-ți sănătatea, deoarece este vulnerabilă.

Pești

Începi săptămâna cheltuind pe diverse nevoi personale. Tendința de a cheltui mult este dificil de controlat, astfel că poți ajunge rapid la lipsuri financiare pe termen lung. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt evidențiate prin dialoguri surprinzătoare și întâlniri remarcabile. Informațiile primite de la cine nici cu gândul nu gândești îți vor fi utile, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Unii vor dori sfaturi din partea ta. Oferă atât cât ți se cere, evitând elegant să vorbești mult despre tine și intențiile tale. Mentalitatea unora nu poate ține pasul cu a ta și de aici pot apărea neplăceri pe termen lung. Treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei te vor solicita Joi și Vineri. Sunt aspecte plăcute, armonioase, astfel că vei putea ajunge la consensuri bune cu toată lumea. La fel de bine aspectate sunt și relațiile sentimentale. Profită de aceste momente și fii alături de cei dragi. Iubirea plutește în aer vrei, nu vrei.

Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…