A List Magazine ∙ August 22, 2021 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne spune ce ne rezervă astrele în săptămâna 23-29 august 2021.

Berbec

Stările tale de spirit fluctuează în perioada analizată. De aici și organismul este obosit. Controlează-te, temperează-ți impulsurile de moment și ocupă-te serios de îmbunătățirea stării tale generale. Plimbările în aer liber, concentrarea pe gândirea pozitivă, relaționarea cu oamenii de bună calitate te ajută mult. Sunt momente bune pentru a-ți remodela sistemul valorilor morale și spirituale și mai ales de a te apropia de cele sfinte. Foarte importante sunt dialogurile și întâlnirile cu prietenii. Urmează-le sfaturile sau măcar notează-le într-un jurnal personal. Cheltuieli, primirea drepturilor salariale, dar și favoruri dinspre locul de muncă. Se conturează la orizont o nouă etapă de câștig din munca proprie. Evită investițiile nefondate!

Taur

Săptămâna începe alături de prieteni. Poți desfășura alături de aceștia activități interesante. Dialogurile din primele zile ale intervalului analizat îți aduc informații prețioase necesare în segmentul socio-profesional în care activezi. Retragerea din forfota cotidiană este binevenită la mijlocul săptămânii, fiindu-ți utilă pentru odihnă și dialog interior. Oboseala va fi accentuată, iar afecțiunile vechi te pot necăji destul de mult. Odihnește-te, îngrijește-te corespunzător și cultivă gândirea pozitivă. Discuții de taină cu cineva de încredere din segmentul socio-profesional. Pe căi mai puțin obișnuite poți afla informații revelatoare privitoare la relațiile și situațiile în care ești implicat. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine.

Gemeni

Ești foarte solicitat în plan socio-profesional, mai ales de către șefi și de către reprezentanți ai unor instituții oficiale. Cumva ești forțat de împrejurări să iei decizii majore, să formulezi opinii legate de mersul lucrurilor la locul de muncă sau să te implici în activități comune cu alții. Se recomandă prudență, deoarece subiectivismul este accentuat. Una se gândește, una se spune și cu totul altceva se înțelege. Relațiile cu prietenii sunt dificile, dar sunt importante dialogurile cu aceștia, chiar dacă pe alocuri te necăjesc mult. Rezervă momente de odihnă, întrucât oboseala își va spune cuvântul în partea a doua a săptămânii. Este vremea marilor schimbări.

Rac

Se conturează multă forfotă socio-profesională. Întâlniri și discuții la nivel înalt, participarea la reuniuni oficiale, cu multă lume, dar și controverse. Prudență, răbdare, măsură în toate! Te poți trezi în mijlocul unor conflicte, la care nici cu gândul nu gândești. Colaborările profesionale în care ești implicat, relația cu partenerul de viață sunt vulnerabile, datorită imaginii tale publice sau datorită statutului tău socio-profesional. Schimbări de anvergură pe toate planurile. Relațiile cu prietenii se evidențiază în a doua parte a săptămânii prin discuții și acțiuni comune importante. Evită să vorbești despre vulnerabilitățile tale. Se conturează etape noi în segmentul relațiilor cu prietenii.

Leu  

Primele zile ale săptămânii evidențiază cheltuieli pe facturi, taxe și datorii de orice fel. Este bine să verifici situația bugetului și a documentelor care atestă că unele bunuri îți aparțin sau te poți folosi, legal, de ele. Forfota mentală este foarte mare pe 25 și pe 26 August. Avalanșa de gânduri care te înconjoară ajută la reevaluarea sistemului tău de valorilor morale și spirituale. Dialoguri cu oameni erudiți, planuri de studii, călătorii îndepărtate. Se recomandă prudență în orice fel de călătorie, pentru că sunt posibile neplăceri. Ești în centrul atenției multora, mai ales în segmentul profesional, unde se conturează o nouă etapă. Unii șefi te vor provoca la explicații diverse.

Fecioara  

În urma discuțiilor cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional vei fi nevoit să-ți revizuiești situația financiară. Se conturează cheltuieli majore datorită acestor persoane, dar și plata unor facturi restante, taxe, datorii către alte persoane sau către bănci. Prudență și discernământ, pentru că segmentul financiar, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții este foarte vulnerabil. Sunt posibile pierderi, erori în documente, dar și falsuri intenționate. În a doua parte a săptămânii ai de-a face cu șefi, sarcini de lucru urgente și reuniuni oficiale. Acordă timp și atenție atât casei, cât și membrilor familiei. Relațiile cu străinătatea se vor revigora.

Balanța

Ai multe de făcut în perioada analizată, mai ales la serviciu. Ești sprijinit de către oameni de încredere, dar nu slăbi vigilența. Este posibil ca din greșeală, cineva să-ți compromită poziția din cadrul grupului de lucru. Relațiile parteneriale sunt în continuă forfotă, fiind posibile separarea, divorțul, destrămarea unei colaborări profesionale. Schimbările sunt de proporții în segmentul acesta și cu efecte pe termen lung. Analizează toate tipurile de relații în care ești implicat și renunță fără echivoc la persoanele care te solicită prea mult sau care își văd numai de interesele lor personale în relația cu tine. Cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, datorii.

Scorpion

De-a lungul acestei săptămâni, alege numai ceea ce te privește pe tine și intră în sfera ta reală de interes. Altfel riști să pierzi energie vitală, timp și resurse materiale. Relațiile sentimentale sunt anoste și probabil că vei fi nevoit să discuți cu persoana iubită sau copiii despre aspectele mai puțin plăcute ale relației voastre. Fii prudent, răbdător și ține cont și de spusele celorlalți. Așteptările tale vizavi de de cei dragi sunt exagerate în raport cu ceea ce pot ei să-ți ofere acum. Mult de lucru la serviciu, relații colegiale interesante, dar și schimbări majore în plan profesional. Sănătatea este vulnerabilă. În plan partenerial se disting frământări mari.

Săgetător

Segmentul domestic îți deschide săptămâna, pentru că vei avea treburi restante de rezolvat acasă sau împreună cu membrii familiei. Curățenii generale, reparații curente, vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile sentimentale. Implică-te în activități recreative, ocupă-te de hobby-uri și stai de vorbă pe îndelete cu cei dragi. Răscoliri sentimentale, aspecte legate de copii, modificarea percepției tale vizavi de iubire și implicațiile ei. Se conturează o nouă etapă profesională. Sarcini de lucru noi, poate chiar un nou job, relații colegiale înnoite. Sănătatea este vulnerabilă, deci ți-ar prinde bine îngrijirile de specialitate.

Capricorn  

În primele zile ale săptămânii vei fi nevoit să faci mai multe drumuri pe distanțe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Unele chiar sunt importante pe termen lung, bine fiind să le acorzi atenția cuvenită. Segmentul domestic este foarte dinamic. Treburi gospodărești de anvergură, vânzări sau achiziționări de bunuri patrimoniale, dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile. În a doua parte a săptămânii se animă sfera sentimentală. Este rost de decizii importante în cazul unei relații amoroase, însă și în privința copiilor. Se deschide o nouă etapă amoroasă în care pot intra în discuție înfiriparea unei relații noi, revigorarea celei vechi sau apariția unui copil.

 

Vărsător  

Se conturează cheltuieli importante la începutul săptămânii, fie pentru cineva drag, un prieten de încredere, fie pentru un proiect profesional aflat în derulare de ceva vreme. Chibzuiește bine înainte de a cheltui o sumă cât de mică. Există și interese meschine, ascunse ale unora ce plănuiesc să profite de pe urma veniturilor tale. Multe dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Sunt șanse să călătorești pe distanțe scurte, dar fii prudent, pentru că sunt posibile neplăceri. Relațiile familiale și treburile gospodărești te solicită din plin. Se deschide o nouă etapă domestică, fie că este vorba despre reorganizarea spațiului locativ, fie că relațiile cu membrii familiei își modifică termenii și condițiile de desfășurare.

Pești  

Ești în vervă toată săptămâna, astfel că ai șanse mari să schimbi multe și mărunte în viața ta. Se pare totuși că segmentul profesional este cel care te atrage cel mai mult. Analizează pe îndelete situația ta profesională și trasează un plan de îmbunătățire. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt tensionate, deci fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau accentuarea conflictelor. Cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian. Apar informații noi privitoare la veniturile tale și la schimbarea condițiilor de muncă. Perioada actuală îți favorizează atât câștigurile, cât și cheltuielile. În planul relațiilor cu anturajul apropiat se deschide o nouă etapă.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…