A List Magazine ∙ February 7, 2021 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie în perioada 8-14 februarie 2021.

Berbec

Este multă forfotă în relațiile cu prietenii, atât la nivel de comunicare, cât și faptic. Întâlnirile, dialogurile, activitățile desfășurate cu aceste persoane îți vor aduce informatii importante pentru propria ta dezvoltare personală și profesională. Poate fi nevoie să-ți modelezi gândirea și felul in care vorbești. Tot ce se petrece în aceste zile pe segmentul socio-profesionale are rolul de a-ți arăta adevărata față a oamenilor și a situațiilor în care ești implicat. Drept consecință, este bine să te debarasezi de persoanele inoportune si să te deschizi din toată inima către altele noi. Este o perioadă importantă pentru implicarea în proiecte socio-profesionale noi. Însă, deocamdată studiază ofertele, informează-te din surse sigure și lasă deciziile majore pentru următoarele săptămâni. Se deschide o etapă nouă, de lungă durată pe tot ce ține de prieteni, susținători din mediul socio-profesional și proiecte profesionale de anvergură. La finalul săptămânii, astrele îți recomandă odihna.

Taur

Sfera profesională este foarte animată în această săptămână. Se întrezăresc ședinte cu șefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit să le iei in ceea ce priveste activitatea ta din cadrul unui loc de muncă. Sunt zilele definitorii in acest sens, de aceea fii prudent. E o perioadă în care ți se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea de a-ți schimba profesia, relațiile profesionale și condițiile de muncă. Totuși, analizează pe îndelete ce se petrece în acest sector si nu da cioara din mână pe vrabia de pe gard. Pe de altă parte, imaginea în ochii lumii, statutul social ți le poți îmbunătăți, dar pentru asta trebuie să depui eforturi serioase și pe termen lung. În weekend, bucură-te de prieteni. Stai de vorbă cu aceștia și cere-le sfaturile vizavi de situațiile de viață în care ești implicat. Activitățile culturale și dialogurile cu oamenii erudiți îți aduc lămuriri, rafinare sufletească și bună dispoziție.

Gemeni

Dacă în prima jumătate a săptămânii ești preocupat mai mult cu aspectele materiale ale vieții, în a doua jumătate, sufletul tău va căuta dialogul cu oameni rafinați, cu o pregătire personală și profesională deosebită. Sunt momente bune pentru a-ți schimba viziunea asupra vieții. Minunat este că suportul astral de care beneficiezi îți oferă suficiente resurse, atât pentru a-ți modela personalitatea, gândirea, cât și pentru a te ocupa de treburile cotidiene. Pe de altă parte, daca ești implicat într-un program de instruire sunt posibile altercații cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu. Fii prudent și deschis pentru ideile altora. Legăturile cu străinătatea sunt o altă temă interesantă. Demersurile pentru călătorii, dar și pentru studii pe termen lung au succes. Se deschide o etapă nouă atât în privința călătoriilor, studiilor, cât și în privința relaționării cu străinătatea sub diverse forme. La finalul săptămânii este rost de reuniuni cu persoane oficiale importante.

Rac

Pornind de la banii și bunurile administrate în comun cu alții, toate relațiile tale vor fi supuse unei revigorări importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona să-ți folosesti mai eficient talentele, dar și veniturile. Tentația de a face invesții, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare și riscantă, deocamdată. Bine ar fi sa stabilesti prioritatile financiare, în funcție atât de nevoile tale personale, cât și ale celor dragi. Ai grijă să-ți achiți la timp facurile, taxele sau alte datorii față de ceilalți. Din perspectiva financiară se deschid culoare extraordinare de câștig, de folosință și adminsitarea a unor venituri, bunuri materiale, moșteniri sau partaje, cu efecte benefice pe termen foarte lung. Strălucești în anturaj, ești deschis către ceilalți și ai spor în toate acțiunile pe care le întreprinzi. La sfârșitul săptămânii se recomandă studii și cercetări legate de teme spirituale, istorice sau profesionale plus dialoguri cu oameni erudiți.

Leu

Luni și Marți este multă agitație la serviciu. Apar responsabilități noi care îți vor aduce beneficii ceva mai târziu. Un prieten sau un protector îți poate da sfaturi bune vizavi de locul tău de muncă sau de domeniul profesional în care lucrezi. Tine cont de informatiile colaterale și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine și la timp. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile, adoptă o dietă potrivită și odihnește-te regulat. Sunt zile în care dialogurile cu specialiștii în sănătate pot fi frecvente. Relatiile parteneriale sunt răscolite la mijlocul săptămânii. Începe o etapă deosebită în plan relațiilor parteneriale, cu efecte pe termen lung. Astfel, unele relații vechi se pot destrăma, făcându-se loc, discret, pentru altele noi de o mai bună calitate și anvenrgură. Prudența și discernământul te vor feri de neplăcerile existente, deocamdată, în acest sector de viață. Spre sfârșitul intervalului analizat revin in atentie achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii.

Fecioara

Ar fi bine să-ți canalizezi eforturile către locul de muncă. Se petrec multe schimbări, mai mult sau mai puțin la vedere, de aceea fii prudent și prezent la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se pot deteriora iremediabil. Sarcinile tale profesionale actuale sunt rezultatul unora trecute care nu au fost finalizate corect și la timp. De aceea poți simți uneori că bați pasul pe loc și că unele discuții sau evenimente se tot repeta. Selectează-ți prioritațile și evită provocările celorlalti. Pe de altă parte, în plan profesional, se deschide o etapă nouă, foarte deosebită,  cu efecte pe termen lung, existând posibilitatea să te orientezi spre un alt loc de muncă. Sănătatea poate avea de suferit de pe urma tumultului din sfera socio-profesională. Odihnește-te si plimbă-te mai mult în aer liber. Spre finele săptămânii, partenerul de viață te solicită mult și bine. Ceva este alunecos, ascuns, ciudat în toate relațiile parteneriale.

Balanța

Săptămâna debutează cu treburie gospodărești. Este nevoie să fii alături de membrii familiei și să dedici timp și resurse financiare pentru a rezolva fie ceva legat de casă, moșteniri, fie ceva legat de o problemă a unui membru de familie. Însă, cele mai importante situații se petrecîn segmentul relațiilor sentimentale. Este vorba despre deschiderea unei etape amoroase de mare anvergură și pe termne lung. Asta poate însemna implicarea într-o nouă relație, apariția unui copil și schimbarea mentlaității tale privitoare la iubire și implicațiile ei. Ar fi bine sa stabilesti anumite limite vizavi de cerintele pe care ți le adresează cei dragi, altfel riști să rămâi atât fără energie vitală, cât și fără resurse materiale. Pe de alta parte, nevoile tale sentimentale sunt mari si in continua schimbare. Ceea ce îți oferă persoanele existente acum in preajma ta este departe de ceea ce îți dorești tu. Zilele weekend-ului anunță treburi de rutină fie acasă, fie la serviciu. Ai grija si de sanatatea ta.

Scorpion

Debutul săptămânii îți aduce multe dialoguri cu cei apropiați, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Într-un anume fel, gândirea ta este focalizată deocamdată pe segmentul familial și domestic. În ceea ce privește familia și bunurile patrimoniale se deschide o etapă de mare anvergură. Este rost de planuri mărețe pentru îmbunătățirea condițiilor locative și relațiilor cu neamurile. Evenimentele familiale și dialogurile cu membrii familiei din această săptămână vor avea ecouri vreme îndelungată în sufletul tău. Prudență la sursele de aer și de gaze din spațiul locativ, pentru că sunt posibile neplăceri serioase. De asemenea, se pot ivi pe neașteptate călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar și pentru ale tale personale. La finalul răstimpului analizat se conturează petreceri, ieșiri în lume cu persoana iubită, dar și momente de răsfăț cu un hobby.

Săgetător

Aspectele financiare te preocupă la începutul săptămânii. Dispre locul de muncă poți primi o sumă de bani considerabilă sau favoruri importante pe termen lung. Miercuri și Joi se întrezăresc dialoguri și întâlniri importante cu neamurile și prietenii apropiați. Gândirea și comunicarea îți sunt îngreunate, de aceea fii prudent și asculta mai mult, dar vorbește direct si la obiect. Evită deciziile majore, declarațiile de orice fel și implicarea în activități profesionale care presupun mult efort intelectual. Frământările sufletești sunt mari, mai ales din cauza unor persoane apropiate care îți dau multe bătăi de cap. Este vremea să-ți remodelezi mentalitatea, să comunci într-o altă manieră cu ceilalți și mai ales să renunți, fără echivoc, la persoanele care te tot necăjesc. Călătorii pe distanțe scurte, plus că apare nevoia de instruire și implicare în diverse forme de școlarizare. Spre finalul săptămânii, astrele îți recomandă să te retragi în linșitea și siguranța casei.

Capricorn

Primele zile ale săptămânii îți oferă energie benefică pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, pentru a-ți stabili prioritățile și pentru a face ordine în relații. Chiar dacă, stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Se conturează vești importante legate de veniturile tale obținute din munca desfășurată la un serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifica activitatea și de aici tu să ai posibilitatea de a câștiga bani mai mulți. Este adevărat că și eforturile vor fi pe măsură, dar te vei descura excelent. Se deschid culoare noi de câștig din munca oficială desfășurată, culoare ale căror efecte le vei resimți pe termen foarte lung. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se animă în a doua parte a săptămânii, fiind rost de întâlniri și dialoguri agreabile, mai ales în weekend. Fii prudent în relația cu persoana iubită și în relația cu copiii.

Vărsător

Discreția care te învăluie în primele zile ale săptămânii te ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a-ți regândi planurile personale și profesionale, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a te răsfăța cu plimbari în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică și vei reuși să-ți rezolvi atât chestiunile profesionale rămase restante, cât și treburile personale de acasă. Important este să te ocupi doar de ale tale și să eviți implicarea în treburile altora. Zilele acestea sunt favorabile marilor schimbări care se produc doar o singură dată în viață, așa încât concentrează-te numai pe tine și pe ceea ce dorești tu cu adevărat să înfăptuiești în viitor. Sunt șanse extraordinare de a-ți schimba complet viața așa cum îți dorești. În weekend este rost de cheltuieli, însă primești bani, probabil salariul, un bonus sau cadouri substanțiale din partea celor dragi.

Pești

La începutul săptămânii ești dornic să te sfătuiești cu prietenii și protectorii. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise si idealuri ca tine îți oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, dar și satisfacția lucrului bine făcut și util și altora. Dozează-ți eforturile și elanul deoarece riști să-ți neglijezi relațiile cu cei apropiati. Este nevoie să te odihnești mai mult. Evită pe cât posibil tratamentele alopate, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Regândește-ți programul zilnic și relațiile socio-profesionale. Pe de altă parte, ar fi bine să cauți sensurile spirituale ale evenimentelor din preajma ta. Stai de vorbă cu persoane cu experiență spirituală și relațională și urmează-le sfaturile și solutiile oferite. Revelațiile din aceste zile îți vor schimba mentalitatea și felul în care te vei raporta de acum încolo la evenimentele înconjurătoare și la ceilalți. În weekend te vei simți mai bine.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…