A List Magazine ∙ May 29, 2023 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul săptămânii. Iată ce ne rezervă astrele în perioada 29 mai-4 iunie 2023!

Berbec

Relaționezi cu multă lume în zilele acestei săptămâni, mai ales cu oameni din sfera partenerială. Dialogurile oficiale vor fi frecvente și vei fi nevoit să prezinți diverse teme, să formulezi opinii și tu la rândul tău să-i asculți pe alții. Contradicțiile vor fi frecvente, punctate pe alocuri cu note ciudate. Detașează-te, evită implicarea emoțională în problemele altora și concentrează-te strict pe îndatoririle tale. Vor interveni chestiuni bănești de tipul achitarea unor facturi sau dialoguri pe teme financiare în cadrul unei colaborări. A doua parte a săptămânii îți aduce o mare dorință de elevare sufletească și chef de studii și călătorii. Activități culturale și discuții interesante cu oameni erudiți.

Taur 

Întreaga săptămână aduce forfotă în sfera profesională, mai ales în relațiile colegiale. Revin în atenție sarcini de lucru care sunt nefinalizate sau la care mai trebuie adăugat ceva urgent. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile, apelează la colegii de încredere să te ajute la nevoie, deoarece organismul tău este obosit. Se pot accentua afecțiuni mai vechi, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Pot intra în discuție consultațiile și analizele medicale, dar evită-le pe cât posibil în această săptămână. Miercuri și joi vor interveni discuții și activități comune cu partenerul de viață și cu cei de afaceri sau colaboratorii. Ceva sau cineva din sfera afectivă îți deranjează raporturile parteneriale. Răbdare și discernământ!

Gemeni 

Relațiile sentimentale îți acaparează atenția și eforturile, fiind vorba despre chestiuni vechi. Este nevoie să-ți reformulezi opiniile privitoare la iubire, implicațiile ei și felul în care îți manifești sentimentele față de cei dragi. Frământările sufletești sunt accentuate, răscolitoare, însă rolul lor este acela de a scoate la suprafață și a dizolva tipare mentale și comportamentale care nu se mai potrivesc cu aici și acum. Rezervă momente de meditație interioară, plimbă-te în natură și stai de vorbă cu oameni dragi și de încredere. Socializarea și activitățile hobby te liniștesc și pe deasupra îți aduc și sfaturi utile. La serviciu este mult de lucru, fiind vorba despre îndatoririle de rutină. Sănătatea îți poate juca feste. Final în relațiile parteneriale.

Rac 

Este nevoie să acorzi timp și resurse materiale familiei și spațiului de locuit. Membrii familiei îți pot solicita ajutorul în diverse chestiuni personale, pot avea loc dezbateri pe teme patrimoniale sau chiar poate intra în discuție relocarea familiei într-un alt oraș. Tendința de a-ți impune ideile și opiniile în fața celor dragi aduce tensiuni și oprobiul celorlalți. Alege-ți cuvintele cu grijă, ascultă ce ți se spune și la final decide împreună cu membrii familiei. Foarte animate sunt relațiile cu persoana iubită și copiii în zilele de miercuri și joi. Discuții, activități comune, planuri comune de viitor. Datorită unor rude, unor prieteni apropiați sau datorită unor vorbe pe care le-ai spus undeva, cândva, cei dragi îți pot reproșa diverse.  

Leu 

În primele zile ale săptămânii se întrezăresc dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte. S-ar putea să fii nevoit să rezolvi demersuri legate de acte, demersuri care fie au rămas nefinalizate, fie trebuie reluate în totalitate din diverse motive. Gândurile și comunicarea sunt viciate, de aceea fii prudent și selectiv în vorbe și gesturi. Unii te vor provoca de dragul provocării, iar tentația de a răspunde cu aceeași monedă este păguboasă pe termen lung. Membrii familiei vor avea nevoie de sprijinul tău. Te poți ocupa cu succes de treburile gospodărești. Discuții și întâlniri cu neamurile, vizite în locurile natale. Și totuși tema principală a săptămânii rămân relațiile amoroase.

Fecioara 

Este rost să primești bani sau favoruri dinspre locul de muncă în această săptămână, dar și cineva drag îți poate oferi cadouri deosebite. Totuși interesul tău este legat de veniturile pe care le obții în urma eforturilor depuse la serviciu. Nemulțumirile financiare persistă, dar hiba este la felul în care privești tu partea materială a vieții. Deocamdată traversăm o perioadă în care te poți bizui cu succes pe ceea ce ai și pe simțurile tale extrasenzoriale care îți oferă suficientă informație sau hrană energetică pentru a-ți duce treburile la bun sfârșit. Întâlniri și dialoguri cu multă lume, călătorii pe distanțe scurte, preocupări legate de acte și documente personale. Familia și casa vor deveni prioritare spre finalul săptămânii.

Balanța 

Cumva începi o nouă etapă în această săptămână. Ai energia necesară de a opera acele schimbări în viața ta, care să te plaseze pe alte coordonate, alături de alți oameni, în alte situații. Depinde numai de tine să gestionezi corect stările pe care le experimentezi acum. Selectează prioritățile, privește atent la cei din preajma ta, remodelează-ți felul de a fi și apoi toate celelalte se vor remodela după noul tău tipar de gândire și acțiune. Miercuri și joi apar cheltuieli, dar este posibil să primești salariul, un bonus sau favoruri importante. Controlează acea tendință de a cheltui pe te miri ce! A doua parte a săptămânii sunt evidențiate dialogurile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat. Foarte posibil să mergi într-o excursie.

Scorpion 

Ești concentrat mai mult pe tine și pe treburile tale personale în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, iar organismul obosit. Prudență, calm, răbdare, toleranță! Ai nevoie de odihnă prelungită, conștientă și de o dietă potrivită constituției tale. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Remodelează-ți personalitatea și felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Segmentul financiar se va remarca prin câștiguri suplimentare, discuții privind salarizarea și condițiile de muncă, dar poate apărea un nou job, chiar și într-un alt domeniu de activitate. Relații amoroase inedite!

Săgetător 

Evenimentele săptămânii îți aduc în preajmă prieteni și susținători în segmentul socio-profesional. Activitățile comune cu aceste persoane te vor solicita mult și bine, de aceea fii prudent. Unii vin spre tine foarte bine mascați cu intenții nobile, dar scopurile lor sunt de cu totul altă natură. Oboseala se va accentua spre mijlocul săptămânii, fiind nevoie să te odihnești și să te ocupi de treburi ușoare. Informațiile aflate pe căi mai puțin obișnuite, mai ales referitoare la locul de muncă te pot destabiliza emoțional. Totuși, gândindu-te atent la situația în care te afli, la relațiile colegiale și la cele cu șefii există tensiuni și controverse. Poate părea dificil să-ți menții statutul socio-profesional, dar cu puțin efort, totul este posibil. 

Capricorn 

Săptămâna debutează în forță, cu solicitări profesionale. Dialoguri cu șefii, cu oameni importanți din diverse domenii de activitate, prezentări profesionale oficiale, un amalgam de activități și situații inedite care te pun în rol principal pe scena vieții publice. Prudență în vorbe și gesturi, deoarece unii îți pot observa și semnala orice abatere de la norme. De mare folos îți sunt prietenii și protectorii din sfera profesională. Ascultă sfaturile celorlalți și acceptă divergențele de opinie fără resentimente. A doua parte a săptămânii evidențiază oboseală și chiar unele afecțiuni mai vechi. Posibil să ai nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, dar nu forța nota. Odihna și dieta te ajută mult.

Vărsător 

Călătorii, studii, dialoguri pe teme culturale, iată câteva dintre temele principale ale acestei săptămâni. Se conturează activități de anvergură în sfera profesională, întâlniri și dezbateri oficiale cu persoane publice importante, oferte de colaborare inedite. Toate bune și frumoase, doar că plata aferentă eforturilor depuse lasă de dorit sau lipsește cu desăvârșire. Provocarea situațiilor în care ești implicat constă în a te detașa de materialismul cotidian și a privi spre partea spirituală, filozofică a vieții. Multe din cele discutate și petrecute în această săptămână vor avea un ecou in sufletul tău multă vreme de acum încolo. Cineva din anturajul prietenilor va înțelege foarte bine situația în care te afli și te va sfătui de bine.

Pești 

Săptămâna debutează cu aspecte financiare de genul achitarea datoriilor sau relaționarea cu instituții financiare. Este posibil să descoperi plăți pe care trebuia să le faci cândva și din varii motive ai uitat de ele. Rezolvă orice restanță financiară și evită să te implici în datorii noi. Planurile de investiții pe termen lung mai trebuie să aștepte. Foarte interesant cum în anumite momente ale zilelor vei avea revelații asupra rolului unor oameni care, aparent, îți pun bețe în roatele vieții tale. Privește atent în jurul tău, deschide-ți mintea spre noi filozofii de viață și lasă-te purtat de valul evenimentelor. Cu siguranță ecoul celor petrecute în această săptămână te va urmări multă vreme. În segmentul profesional este multă agitație.

Related Posts

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…

Tentacule de caracatiță cu cartofi copți. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Chef Adi Hădean ne propune o rețetă de vară, specială pentru iubitorii de fructe de mare. Pentru caracatiță: …

Simone Ashley (Bridgerton): „Kate își adoră căsnicia, îl adoră pe Anthony și este încântată de experiența vieții petrecute alături de el.‟

Netflix a lansat astăzi cea de-a doua parte din sezonul III din Bridgerton, iar lucrurile sunt acum mai…

Fiecare membru al formației Beatles va avea propriul său film biografic

The Beatles vor avea parte nu de unul, ci de patru filme biografice, câte unul dedicat fiecărui memebru…

Elton John își expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra

Elton John își va expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra. Peste 300…

La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024

Avon România, în colaborare cu Asociația Anais, organizație dedicată promovării și apărării drepturilor femeilor, copiilor și tinerilor, lansează…