A List Magazine ∙ September 27, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele săptămâna 28.09- 04.10. 2020. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Săptămâna debutează cu stări de spirit fluctuante, astfel că sunt binevenite momentele de odihnă, relaxare, detașare de cotidian. Este dificil să te racordezi corect și corect la relațiile cu ceilalți și la treburile de rutină ale zilei, de aceea nu forța nota și ai răbdare cu tine însuți. Se finalizează o etapă de viață, pui punct unor situații trenante și conflictuale, te debarasezi de oamenii care s-au dovedit neserioși. Evită lamentările și a te învinovăți fără rost! Este vremea să mergi mai departe, trasându-ți noi direcții și noi planuri. Sănătatea este foarte vulnerabilă, însă, evită, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Relațiile profesionale se îmbunătățesc vizibil, astfel că vei primi aprecierile și sprijinul colegilor. În weekend se întrezăresc cheltuieli importante, însă îți cresc și veniturile obținute din munca proprie. La capitolul financiar, totul este un spectacol inedit cu artificii.

Taur

Sunt zile importante pentru relațiile profesionale, mai ales pentru acelea care implică proiecte și colaborări secundare locului de muncă oficial. Ești tentat să crezi în continuarea unor etape de lucru și câștig din aceste activități profesionale colaterale, însă nu este o direcție bună. Aparențele sunt foarte înșelătoare. Sunt momente bune pentru a analiza situațiile și relațiile în care ești implicat în plan profesional. Vrei, nu vrei, vei pune punct unora dintre ele, fie forțat de conjuncturi pe care le vezi, însă le înțelegi prea puțin sau deloc, fie pur și simplu, din cauza unor probleme de sănătate vechi, trebuie să te retragi. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de îngrijiri de specialitate. Informațiile, aflate pe căi mai puțin obișnuite, venite din sfera profesională îți vor da de gândit serios, dacă să-ți mai continui activitatea în actualul loc de muncă sau să te retragi definitiv și în glorie. Te vei simți mai bine în weekend, dar nu forța nota.

Gemeni

Prima parte a săptămânii este marcată de relațiile profesionale, mai ales de acelea cu șefii și autoritățile din mediul profesional în care activezi. Sunt posibile negocieri ale veniturile sau favorurilor pe care le obții din activitatea desfășurată la locul de muncă. La prima vedere, totul pare în regulă. Însă, în fundal, pândește o răsturnare de situații greu de estimat. Evită să-ți expui părerile și să te bucuri de laurii unei victorii aparente! În preajma datei de 2 octombrie se va finaliza un capitol în relațiile cu prietenii, dar și în relațiile cu susținătorii din mediul profesional în care activezi. Concluziile celor petrecute în această săptămână îți vor da de gândit, mai ales în ceea ce privește continuarea colaborărilor profesionale alături de oamenii cunoscuți. Însă, este clar faptul că de unele persoane, colegi și/ sau prieteni, te vei desprinde într-un mod zgomotos. În weekend, rezervă momente pentru odihnă și reflecție.

Rac

Aspectele financiare comune cu alții îți deschid săptămâna. Sunt aspecte favorabile, chiar dacă le observi prea puțin sau deloc la prima vedere. Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte și îi poți da curs prin abordarea unor studii filozofice sau prin dialoguri erudite cu oameni deosebiți. Chiar este posibilă o propunere de colaborare pe teme spirituale, cu foruri universitare sau cu parteneri străini. Călătoriile și studiile reprezintă subiecte de luat în calcul în aceste zile. În plan profesional, se va încheia o etapă importantă, în mod special în ceea ce privește relația cu șefii, cu autoritățile, poziția ta în cadrul unui colectiv de muncă, responsabilitățile avute la serviciu. Este dificil să relaționezi amiabil cu persoanele din mediul profesional, însă ar fi bine să depui eforturi conștiente în acest sens. Este vremea să-ți redefinești concepțiile privitoare la muncă, implicațiile ei și relații profesionale.

Leu

Relațiile parteneriale sunt contradictorii în primele zile ale săptămânii. Fie datorită unor probleme de sănătate, fie datorită implicării tale excesive în activitățile profesionale, aceste relații intră într-un con de umbră. Apar cheltuieli comune cu alții, de tipul facturi, datorii, plata unor servicii de care beneficiază, alături de tine, și partenerul de viață, colaboratorii sau rudele. Situația financiară nu este ceea ce pare, deoarece misterul, bizarul și iluziile stăpânesc foarte bine tot ce se petrece în zona banilor și bunurilor comune cu alții. Relațiile cu străinătatea se vor modifica, finalizându-se un capitol, fie că este vorba despre călătorii, studii în străinătate sau studii de lungă durată, fie că este vorba despre a lucra în străinătate sau a colabora cu parteneri străini. O etapă educațională se finalizează, unele relații se finalizează în moduri total neașteptate și zgomotoase. Este vremea să-ți remodelezi sistemul valorilor morale și spirituale.

Fecioara

Săptămâna debutează cu multă forfotă la locul de muncă, însă este vorba numai despre activități de rutină, la care te pot ajuta și colegii. Colaborările în care ești implicat se vor evidenția prin dialoguri interesante, promițătoare, însă, iluziile și misterul însoțesc tot ce ține de parteneri și parteneriate de orice fel. Mai ales dacă în discuții intervin teme legate de copii, hobby-uri comune, distracții și aventuri, situațiile pot lua turnuri nebănuite. Evită să te bazezi pe spusele și angajamentele celorlalți față de tine! Sunt aparențe înșelătoare, care doar îți abat atenția de la situația reală din cadrul oricărui tip de parteneriat. La capitolul financiar se conturează un final, în mod special în ceea ce privește secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Poate fi vorba despre achitarea unor datorii vechi, rezolvarea unor documente legate de moșteniri și partaje, însă poate intra în discuție și plata unor daune sau rediscutarea unor termeni contractuali.

Balanța

Relația cu persoana iubită și cea cu copiii îți bucură sufletul în primele zile ale săptămânii. Sunt momente bune și pentru un hobby care să-ți relaxeze mintea și să-ți pună în valoare creativitatea. La serviciu este forfotă, situații nesigure, un ambient care lasă mult de dorit. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea ocupă-te numai de priorități. La nevoie, cere sprijinul colegilor pentru a rezolva mai ușor sarcinile de lucru. În relațiile cu ceilalți, se prefigurează finalul unui capitol. Predomină senzația că toți s-au unit împotriva ta, mai ales bărbații pare că au ceva în mod special cu tine. Fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie că este vorba despre o relație de parteneriat profesional, se vor spune multe și mărunte, se vor lua decizii radicale și, drept consecință, se vor finaliza fără echivoc. Din umbră vei primi ajutor total neșteptat din partea femeilor-colege, însă și partea femeilor-rude sau prietene apropiate.

Scorpion

Ești preocupat de treburile domestice în primele zile ale săptămânii. Membrii familiei și neamurile îți pot cere sprijinul în diverse chestiuni personale. Persoana iubită și/ sau copiii te solicită și ei pentru nevoile lor personale sau profesionale. Pare că totul este în ordine în segmentul afectiv, însă, de departe, adevărul este cu totul altul. Misterul, bizarul minciuna, auto-amăgirea stăpânesc tot ce ține de iubire și implicațiile ei. Evită să te lași dus și sedus de vorbele dulci și de gesturile tandre ale celor dragi, pentru că nu este ceea ce pare! La locul de muncă se încheie, cu surle și trâmbițe, un capitol. Atmosfera profesională este tensionată, se prefigurează discuții aprinse cu colegii, iar șefii au dispărut din peisaj. Este momentul să-ți revizuiești concepțiile și atitudinea față de muncă, colegi, îndatoriri profesionale. Probabilitatea de a-ți pierde locul de muncă este mare. Sănătatea este foarte vulnerabilă.

Săgetător

În primele zile ale săptămânii, acasă, în familie te așteaptă treburile gospodărești, însă și membrii familiei pentru a pune la punct noi planuri de îmbunătățire a condițiilor de locuit. Atmosfera domestică este învăluită în mister, astfel că predomină incertitudinile și răsturnările ciudate de situație. Veniturile pe care le obții din munca proprie trebuie să le direcționezi spre segmentul familial, aspect destul de neplăcut. În relațiile afective se finalizează, cu cântec, un capitol important, demarat cu mulți ani în urmă. Posibil să afli secrete ale persoanei iubite, aspecte legate de copii, să formulezi concluzii, care inevitabil te vor duce spre finaluri total neprevăzute. Ține-ți firea, controlează-ți stările și fii înțelegător cu ceilalți! Tu ești cel care trebuie să-ți revizuiască concepțiile, viziunea, pretențiile referitoare la iubire și implicațiile ei. Canalizează-ți surplusul de energie spre un hobby sau joacă-te cu un animal de companie.

Capricorn

Cheltuielile cotidiene îți deschid această săptămână. În primul rând, este bine să ai în vedere a-ți face niscai mofturi utile înfrumusețării sau însănătoșirii tale. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt animate de discuții și activități comune. Depind numai de tine aceste relații, astfel că ar fi bine să pui o barieră clară între tine și ceilalți. Predomină situațiile bizare și conversațiile trunchiate în relațiile cu prietenii, cu neamurile apropiate, cu simplele cunoștințe. Evită să vorbești despre tine și planurile tale personale! Acasă, în familie se prefigurează un final de capitol. Se pot finaliza treburi domestice de anvergură, poate ieși la iveală un conflict vechi între neamuri, poți afla secrete de familie și scopul acțiunilor unor rude. Răsturnările de situații din mediul domestic sunt neprevăzute și cu efecte pe termen lung. Este vremea să-ți redefinești concepțiile și atitudinea referitoare la familie, relații familiale, casă, bunuri patrimoniale.

Vărsător

Este o săptămână în care te poți ocupa mai întâi de tine și de treburile tale personale. Stările tale de spirit sunt oscilante, mai mult ești interiorizat, astfel că altora le va fi dificil să-ți intre în voie. Apar cheltuieli mari, fiind parcă impulsionat de forțe nevăzute, dar puternice, să investești în te miri ce. Veniturile obținute la un loc de muncă se pot modifica, însă și în acest sens există aspecte ocultate, care îți distorsionează bunul mers al cheltuielilor și investițiilor personale. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor schimba, fie în urma situațiilor și discuțiilor zgomotoase dintre tine și aceste persoane, fie pur și simplu nu mai rezonezi tu cu ele. Conflictele sunt foarte active, iar efectele lor se pot întinde vreme de mulți ani de acum încolo. Aplanează orice diferend și evită să emiți judecăți pripite! Călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente, însă se vor evidenția și niscai riscuri. Situații familiale bulversante.

Pești

Sunt zile bune pentru a te gândi serios la situațiile și relațiile în care ești implicat. Pe căi mai puțin obișnuite, prin intermediul unor prieteni sau al unor persoane din anturajul profesional, vei afla informații utile la locul de muncă. Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te îngrijești pe îndelete. Segmentul financiar este foarte activ, prefigurându-se modificări importante și cu efecte pe termen lung. Se închide o etapă de câștig din munca proprie. Tentația de a cheltui sau de a investi în bunuri patrimoniale este mare și păguboasă. Este vremea să-ți remodelezi concepțiile referitoare la bani, bunuri personale, câștiguri obținute din munca proprie, investiții. În perioada analizată, de mare ajutor îți sunt prietenii experimentați în ale vieții. Doar că trebuie să le ceri sprijinul și să-l și accepți. Evită să te lamentezi, să te autoînvinovățești sau să te pierzi în visarea cu ochii deschiși. Este vremea acțiunii personale, hotărâte și canalizate spre binele tău suprem.

 

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…