A List Magazine ∙ July 5, 2020 ∙ 11 min read

Află tot ce îți rezervă astrele săptămâna care urmează. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Accentele săptămânii sunt pe cariera profesională, imaginea ta în societate şi prieteni. Sunt posibile situaţii interesante în aceste zone. De reţinut şi aplicat sfaturile sau îndemnurile primite! Chiar dacă unele nu sunt pe gustul tău, în curând îți vei da seama de faptul că îți sunt de mare folos. Pe 9 şi pe 10 Iulie, locul de muncă este în vizorul astrelor. Sunt șanse de a afla informații prețioase legate de șefi și de autorități, plus este posibil să afli direcția nouă spre care se îndreaptă sigur și discret, domeniul profesional în care activezi. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești în permanență. La finalul săptămânii te vei simți mai bine, însă nu forța nota. În urma evenimentelor din aceste zile vei avea nevoie de odihnă și detașare de cotidian. În plan familial se îmbunătățește atmosfera, astfel că relațiile cu membrii familiei sunt minunate. Fii alături de cei dragi, pentru că și ei vor fi alături de tine.

Taur

O săptămână dinamică pentru segmentul socio-profesional, cu multă răsturnări de situație, dar și cu lămuri ale unor situații trenante. Te gândești şi la planuri de călătorii, însă există, deocamdată, piedici serioase. De mare folos îți este acum și implicarea în studii universitare, studii la distanță sau măcar gândește-te la îmbogățirea bagajului tău de cunoștințe utile în plan profesional. Dialogurile cu șefii de la locul de muncă te vor pune serios pe gânduri, deoarece se conturează schimbări importante în mediul de lucru. În această săptămână se trasează o tușă finală vizavi de unele sarcini de lucru sau vizavi de o direcție profesională veche. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin dialoguri interesante, însă predomină informațiile cu subînțeles. Este bine să citești printre rândurile a ceea ce se vehiculează în preajma ta. În weekend, îngrijește-ți sănătatea. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și compania celor dragi.

Gemeni

Se conturează aspecte financiare importante legate de banii și bunurile comune cu alții. Poate fi vorba despre achitarea unor facturi vechi sau despre lămurirea unor aspecte legate de moșteniri și partaje. Pe de altă parte, pot intra în discuție și veniturile colaterale celor obținute de la locul de muncă. Relațiile cu străinătatea se vor evidenția prin dialoguri cu persoanele aflate departe de granițele țării. Informațiile aflate prin intermediul altora sunt alarmante, deoarece îți zădărnicesc planurile de călătorii sau de studii. Tot ce ține de călătorii, studii, nevoi personale este obstrucționat de bani. Apar și îmbunătățiri financiare, însă, deocamdată, sunt discrete și prea mărunte, pentru ceea ce dorești tu acum. În plan profesional este rost de dialoguri cu șefii și de a participa la reuniuni oficiale. Din nou revin în discuție aspectele referitoare la bani și bunuri folosite la locul de muncă. În weekend ești provocat de către prieteni.

Rac

Sunt zile importante, atât pentru o relație matrimonială, cât și pentru relațiile de colaborare profesională. Se trasează tușe finale, astfel că după această săptămână, tot ce ține de relația ta cu ceilalți va fi schimbat definitiv. Posibil să-ți displacă noua direcție partenerială, însă nu ai de ales și vei fi nevoit să te adaptezi noilor condiții de desfășurare a relațiilor parteneriale sau chiar să accepți finalul unora dintre ele. Pe 7 și pe 8 Iulie vor apărea chestiuni financiare, de tipul achitarea facturilor sau relaționarea cu instituțiile financiare. În urma rediscutării unor situații parteneriale vor apărea și consecințe financiare, cel mai probabil cheltuieli sau chiar discuții referitoare la bunurile patrimoniale comune cu alții. A doua parte a săptămânii va evidenția relațiile cu străinătatea. Este rost de călătorii îndepărtate, de a te implica în diverse forme de instruire sau de a te delecta cu activități culturale. Prudență în relațiile cu șefii și cu autoritățile!

Leu

Ai multe de făcut la serviciu, fiind vorba despre finalul unor etape importante. Se închide un capitol profesional, astfel că pot ieși la iveală toate neplăcerile și hibele existente în domeniul profesional în care activezi. Sănătatea este foarte vulnerabilă, bine fiind să acorzi timp, eforturi, bani și pentru analize medicale deosebite, consultații sau chiar intervenții chirurgicale. Partenerul de viață sau colaboratorii din mediul profesional te vor solicita pentru dialoguri și acțiuni comune. Se conturează schimbări și în aceste tipuri de relații, fie datorită unor probleme de sănătate, fie datorită schimbărilor din mediul profesional. Apar și chestiuni financiare, de tipul achitarea facturilor sau relaționarea cu instituțiile financiare. Și aspectele financiare din aceste zile au legătură cu locul de muncă sau cu sănătatea. La sfârșitul săptămânii este rost de călătorii, dialoguri cu persoanele aflate în străinătate, dar și și pentru activități culturale.

Fecioara

Sunt zile importante pentru segmentul sentimental. Se finalizează un capitol, atât în relația cu persoana iubită, cât și în relațiile cu copiii. Detașează-te de sfera afectivă și fii înțelegător cu ceilalți. Pretențiile tale referitoare la iubire și implicațiile ei sunt prea mari pentru cei din preajma ta și, astfel nu ai cum să fii mulțumit de ceea ce îți oferă cei dragi. La serviciu ai mult de lucru. Fii prudent în relațiile colegiale și evită critica excesivă! Relațiile cu prietenii capătă noi valențe, îmbunătățindu-se vizibil. Ia legătura cu prietenii vechi și bucură-te de o șuetă veselă. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-i acorzi atenție și să te îngrijești corespunzător. Pe 9 și pe 10 Iulie, relațiile parteneriale sunt provocatoare prin situațiile oferite de către partenerul de viață sau colaboratorii. Desprinde-te rapid de toți cei care îți creează neplăceri sub diverse forme. Cheltuieli în weekend, dar și aspecte patrimoniale.

Balanța

Segmentul familial este evidențiat în aceste zile prin dialoguri importante cu membrii familiei, cu neamurile, dar și prin activitățile desfășurate în casă sau pentru casă. Se finalizează o etapă familială, astfel că ceea ce se petrece acum va avea efecte pe termen lung. Relațiile cu persoana iubită și cu copiii te vor solicita din plin Miercuri și Joi. Temele de dialog se vor lega tot de casă, bunuri patrimoniale și relații cu neamurile, mai ales de relațiile cu neamurile vârstnice. La locul de muncă ai multe de făcut, însă ambientul și relațiile colegiale lasă de dorit. Ocupă-te de îndatoririle tale și evită escaladarea conflictelor. Relațiile cu șefii se îmbunătățesc vizibil, aceștia te vor susține și îți vor recunoaște meritele. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Este bine să rezervi momente de odihnă, însă la nevoie, apelează și specialiști în sănătate. La sfârșitul săptămânii, partenerul de viață, colaboratorii, partenerii de afaceri devin foarte provocatori.

Scorpion

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor modifica începând cu aceste zile. Se finalizează un capitol în acest sens, astfel că de unele persoane te vei desprinde fără echivoc. Schimbul de informații, dialogurile purtate pe tonuri diverse îți sunt utile pe termen lung, deoarece vei afla informații prețioase, atât pentru sănătate, cât și pentru proiectele tale profesionale. Vei călători mult și pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Acasă  este nevoie să te ocupi de treburi gospodărești și de relațiile cu membrii familiei. Unele informații aflate în aceste zile, despre neamurile apropiate te vor ajuta să deslușești ițele complicate ale unor afaceri familiale vechi. Persoana iubită și copiii îți vor fi alături, fie pentru a desfășura activități recreative comune, fie pentru a rezolva problemele cuiva drag. În weekend, ai multe de făcut, însă fii prudent, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Săgetător

În acastă săptămână, tema importantă este legată de veniturile obținute din munca proprie. Se vor modifica condițiile salariale în urma unor schimbări profesionale total neașteptate. Fii prudent și ține cont de ceea ce se preconizează în plan financiar. Fluctuația veniturilor tale va atrage și schimbări în relațiile cu ceilalți, mai ales în relațiile cu persoana iubită, cu copiii, cu membrii familiei. Acasă, în familie este rost de treburi gospodărești și de dialoguri cu neamurile. Puțin probabil să ajungi la un consens cu cei dragi, mai ales pe tema cheltuielilor pentru casă și pentru bunurile patrimoniale. Bine ar fi să cheltuiești strictul necesar, evitând a prelua tu responsabilitățile materiale și financiare ale celorlalți. La sfârșitul săptămânii sunt momente bune de a te ocupa de un hobby. Relațiile cu persoana iubită și copiii sunt dificile, astfel că răsturnările de situație pot apărea când și cum te aștepți mai puțin.

Capricorn

Sunt zile foarte importante pentru tine, deoarece ai oportunități deosebite pentru a-ți trasa planuri noi. Însă, cea mai importantă este acum personalitatea ta, care trece prin transformări interesante. De aceea, îți poate fi dificil să relaționezi cu ceilalți la nivel ridicat. Chiar și implicarea ta în diverse activități se va modifica, pentru că îți vei orienta eforturile mai mult spre tine și spre nevoile tale reale. Selectează pe criterii clare, relațiile și activitățile pe care dorești să le mai continui. Segmentul financiar se evidențiază prin primirea unor drepturi salariale sau a unor bonusuri. Este bine să faci economii pe de o parte, iar pe de altă parte, este la fel de bine să te gândești la o nouă colaborare care să-ți crească veniturile. Foarte dinamice sunt relațiile cu persoanele din anturajul apropiat, astfel că dialogurile și întâlnirile cu aceste persoane pot fi frecvente. În weekend, casa și familia sunt subiectele principale. Tensiuni domestice.

Vărsător

Ești interiorizat în primele zile ale acestei săptămâni, astfel că îți este dificil să relaționezi cu ceilalți sau să te implici în activități de anvergură. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea îngrijește-te corespunzător și la nevoie apelează la cineva drag și de încredere pentru a duce treburile la bun sfârșit. Pentru locul de muncă se conturează schimbări în culise, schimbări pe care le poți sesiza destul de bine în aceste zile. Chiar dacă par de necrezut este bine să reții cele aflate, mai ales pe căi mai puțin obișnuite. Te vei simți mai bine pe la mijlocul săptămânii, însă neplăcerile referitoare, atât la sănătate, cât și la locul de muncă, rămân pe fundal și vei fi nevoit să ții cont de ele. Apar cheltuieli cotidiene, însă primești drepturile salariale, o primă sau bonusuri substanțiale dinspre locul de muncă. Chiar și cei dragi îți pot oferi cadouri utile. În weekend este rost de călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Pești

Este clar că se finalizează un capitol socio-profesional, desprinzându-te, atât de colegi, de prieteni alături de care ai desfășurat proiecte importante, cât și din activități profesionale care și-au epuizat experiențele pentru tine. Afli pe căi mai puțin obișnuite, diverse informații utile la locul de muncă, dar utile și pentru îmbunătățirea sănătății. De la și prin prieteni sau colegi primești sfaturi, îndemnuri, dar și soluții viabile pentru toate situațiile în care ești implicat sau dorești să te implici. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și îngrijirea conștientă a sănătății. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota, deoarece sensibilitatea mentală și fizică rămâne accentuată. Relațiile sentimentale sunt dificile, iar surprizele pot apărea când și cum te aștepți mai puțin. Cheltuieli cotidiene în weekend, dialoguri legate de bani și bunuri patrimoniale, relații cu instituții financiare.

 

Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…