A List Magazine ∙ May 1, 2023 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul lunii mai. Iată ce ne rezervă astrele în această perioadă!

Berbec

Se lămuresc multe aspecte financiare și personale pe parcursul acestei luni. În primul rând este bine să-ți revizuiești relațiile cu propria ta persoană și apoi cu ceilalți. Chiar dacă apar stări de spirit neliniștitoare, adoptând un stil de viață potrivit ție în această etapă a vieții vei depăși totul cu brio. În plan financiar, se află Soarele, însă precauția și sfaturile unor specialiști sunt binevenite. Final de capitol vizavi de câștiguri de la și prin alții. Sunt posibile plata unor daune, rezolvarea unor moșteniri sau partaje. Foarte favorabile sunt relațiile cu prietenii apropiați, cu neamurile și alte cunoștințe. Călătoriile și studiile sunt teme importante pe tot parcursul lunii.

Taur

O perioadă benefică, pentru că îți poți lămuri chestiuni personale trenante și poți schimba multe și mărunte în viața ta. Strălucești oriunde apari și pentru mulți poți deveni chiar un model demn de urmat. Segmentul financiar este favorizat în această lună, fiind șanse de câștiguri substanțiale. Se conturează o etapă nouă de câștig din munca proprie. Relațiile parteneriale se animă în preajma datei de 5 Mai. Dialoguri importante, anularea unor înțelegeri, separări în cadrul unui cuplu, desprinderi din colaborări profesionale. Hiba acestor tipuri de relații este legată de segmentul profesional, probabil de felul în care te implici tu prea mult în alte chestiuni decât cele parteneriale. 

Gemeni

Relațiile profesionale sunt accentuate în prima parte a lunii, însă mai ales aspecte ascunse ale acestora. Îți va fi clar cine te susține cu adevărat, cine merită în continuare sprijinul și atenția ta. Este important ca în prima parte a lunii să te detașezi de cotidian și încă să meditezi la ce anume vrei să faci mai departe. Relațiile cu ceilalți se îmbunătățesc numai după ce îți îmbunătățești relația cu tine însuți. Investește timp și energie în dezvoltarea ta personală, iar restul va veni de la sine. Sănătatea este vulnerabilă, dar vei găsi variante bune care te vor ajuta mult. La serviciu se conturează schimbări pe la mijlocul lunii. Poate fi vorba despre modificări ale condițiilor de lucru.

Rac

Situații controversate, dialoguri desfășurate în taină, aflarea unor secrete profesionale, dar și personale ale unora din anturajul apropiat, toate acestea alcătuiesc climatul întregii perioade analizate. În prima parte a lunii vei fi în mijlocul atenției, prietenii și susținătorii de la serviciu de asemenea, dar parcă simți că în aer plutește ceva. Pe undeva așa și este, în sensul că există dușmănii ascunse, conflicte mocnite și animozități vechi. Cine pare că acum te susține și se tot învârte în preajma ta, de fapt adună informații despre tine pentru a le folosi undeva, cândva. Sensibilitatea-ți înnăscută ar trebui controlată și poți foarte bine să faci asta.   

Leu

Parcă ai fi pe o scenă, în care ai rolul principal! Întâlniri și dialoguri cu persoane oficiale, prezentări pe care trebuie să le faci altora, dar într-un cadrul oficial. Unele dintre acestea se pot desfășura și în străinătate, departe de locurile natale. Tumultul din segmentul profesional îți poate crea neplăceri acasă, în familie. Ar fi bine să te ocupi și de cei dragi, chiar dacă poate nu vor fi de acord cu acțiunile tale socio-profesionale. Relațiile cu prietenii și susținătorii se animă mult în a doua parte a lunii. Sunt șanse de a demara proiecte de anvergură cu unii, mai ales cu persoane care au multă experiență profesională. 

Fecioară

Rezolvări financiare, final de capitol relațional cu prietenii și rudele, activități intelectuale importante! Se pare că vei avea mult de lucru în această lună, mai ales la serviciu alături de șefi și oficialități conexe. Îți va plăcea să fii în centrul atenției, chiar dacă pe o poziție secundară. Pe de altă parte, este posibil să te implici în diverse forme de școlarizare, să te angrenezi în diverse studii sau să-i înveți pe alții, să le predai din cunoștințele tale. Călătorii din varii motive, schimb de informații, acumulare de informații noi și punerea lor în practică. Totuși ar fi bine să-ți temperezi elanul educativ, pentru că unii, mai ales șefii și colegii de la locul de muncă s-ar putea să devină invidioși. 

Balanță

Se poate ajunge la un echilibru luni între tine și ceilalți. Relațiile în care ești implicat au nevoie de fundamente noi. Îi vei observa cu totul alți ochi pe cei din preajma ta, fapt pentru este posibil să decizi rapid să renunți sau să schimbi termenii și condițiile de desfășurare a unor colaborări sau a unei relații de cuplu. Diplomația-ți înnăscută și tendința de a aduce echilibrul în viața altora nu mai funcționează ca până acum. Concentrează-te numai pe interesele tale și renunță la oamenii care te necăjesc prea mult și la proiectele care au dat rezultate slabe. Mentalul oscilează în gânduri, stări, trăiri și senzații. Aspecte financiare și materiale de mare anvergură.

Scorpion

Se mai liniștesc apele în câmpul muncii, astfel că ambientul profesional va fi din ce în ce mai aproape de ceea ce îți dorești tu. Sănătatea se ameliorează, dar este bine să păstrezi măsura în toate. Dialogurile pe teme profesionale și medicale pot fi frecvente și de bun augur. Sectorul partenerial este susținut, iar până pe 21 Mai se vor înteți negocierile, dezbaterile și abordarea unor proiecte comune noi cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Surprizele pot fi de proporții. A doua parte a lunii evidențiază cheltuieli comune cu alții, investiții, posibilități noi de câștig de la și prin alții. Veniturile tale sunt fluctuante.

Săgetător

Este o perioadă aglomerată la serviciu, cu mult de lucru. Îți va plăcea să fii în centrul atenției, să știi că alții au nevoie de tine și că îți cer în permanență sprijinul pentru orice mărunțiș. Totuși, ar fi bine să-ți dozezi eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Pot intra în discuție analizele și consultațiile medicale. În relația cu persoana iubită și în relația cu copiii se poate ajunge la un consens după o lungă perioadă de tensiuni și nemulțumiri. Însă, surprizele pot apărea în orice moment. A doua parte a lunii îți aduce în atenție relațiile parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse, retragerea unor înțelegeri sau reconfigurarea unor colaborări profesionale. 

Capricorn

Ești implicat mai mult în relațiile cu cei dragi în prima parte a lunii, lăsând cumva în umbră prietenii și activitățile profesionale. Atmosfera din planul personal începe să se lumineze, dialogurile se vor purta pe tonuri amabile și se va putea ajunge la un consens cu toată lumea. Sigur că mai pot apărea surprize, dar nimic nou sub soare. Păstrează momente pentru hobby-uri și pentru aventuri nevinovate. Astfel, te vei relaxa, vei afla informații noi și, nu în ultimul rând, te vei distra. La serviciu este multă animație, discuții, sarcini de lucru urgente și de anvergură. Există animozități colegiale și un climat de lucru destul de tensionat. 

Vărsător

Familia și activitățile domestice îți ocupă o bună parte din această lună. Dialogurile sunt importante, cu efecte pe termen lung. Mai pot apărea surprize, dar vei fi suficient de înțelept pentru a rezolva totul cu brio. Unii vor încerca în mod special să te abată de la planurile tale personale sau profesionale. Este o perioadă bună pentru reamenajări domestice, pentru vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale, pentru trasarea unor planuri legate de casă și patrimoniu familial. Însă, ține cont și de părerile și doleanțele celor dragi. Relațiile amoroase și hobby-urile sunt favorizate pe toată durata lunii. 

Pești

Încep să se limpezească lucrurile în plan financiar. Se pot rezolva datoriile, cheltuielile le vei face cu ceva mai multă ușurință, iar veniturile tale se vor regla într-un anume fel. Nu este vremea marilor investiții sau marilor câștiguri, dar poți trasa planuri în acest sens. Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice, bine fiind să socializezi cu cât mai multă lume. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, atât în scop personal, cât și în scop profesional. Te ajută mult și activitățile intelectuale de tipul vizionarea unor filme de top, a unor piese de teatru sau lecturarea unor cărți deosebite. Păstrează momente pentru a filozofa pe marginea unor teme cotidiene, de larg interes, cu un prieten drag. 

Text de Astrolog Anca STOICA

Related Posts

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…

Tentacule de caracatiță cu cartofi copți. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Chef Adi Hădean ne propune o rețetă de vară, specială pentru iubitorii de fructe de mare. Pentru caracatiță: …

Simone Ashley (Bridgerton): „Kate își adoră căsnicia, îl adoră pe Anthony și este încântată de experiența vieții petrecute alături de el.‟

Netflix a lansat astăzi cea de-a doua parte din sezonul III din Bridgerton, iar lucrurile sunt acum mai…

Fiecare membru al formației Beatles va avea propriul său film biografic

The Beatles vor avea parte nu de unul, ci de patru filme biografice, câte unul dedicat fiecărui memebru…

Elton John își expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra

Elton John își va expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra. Peste 300…

La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024

Avon România, în colaborare cu Asociația Anais, organizație dedicată promovării și apărării drepturilor femeilor, copiilor și tinerilor, lansează…