A List Magazine ∙ February 2, 2020 ∙ 13 min read

Află tot ce îți rezervă astrele pentru luna februarie și descoperă principalele previziuni din horoscopul pentru 2020, realizat de astrologul Anca Stoica.

Berbec

Este o perioadă tumultuoasă în plan socio-profesional. Se prefigurează schimbări majore la locul de muncă, fiind probabil să te orientezi spre un alt domeniu profesional. Relațiile cu șefii, cu oficialitățile în general, sunt accentuate, iar negocierile referitoare la noi responsabilități sau poate chiar la o funcție de conducere își vor face loc sfera ta de interes. Beneficiezi de sprijinul prietenilor și al unor persoane influente în mediul socio-profesional în care activezi. Subiectele principale din această lună sunt legate de domeniul profesional în mod special, astfel că segmentul sentimental este umbrit. Ba chiar în preajma datei de 9 Februarie se conturează modificări în cadrul unei relații sentimentale, fiind luat în discuție chiar și finalul unei etape amoroase. A doua parte a lunii te predispune la izolare, circumspecție și dorință de a fi mai mult tu cu tine. Respectă-ți dorințele și nevoile sufletești! Sunt momente bune pentru odihnă și reorganizarea tuturor segmentelor de viață și activitate. Sănătatea este vulnerabilă și se pot activa afecțiuni vechi, dar pot apărea și altele noi.

Taur

Evenimentele importante ale acestei luni sunt legate de relațiile cu străinătatea, de călătorii, de segmentul profesional și de relațiile cu prietenii. Este multă forfotă mentală, ești animat de gânduri mărețe, ba chiar devii filosoful Zodiacului. Dorința de a-ți îmbogăți bagajul educațional este accentuată, fiind probabil să-i dai curs prin abordarea unor studii sau călătorii cu temă. De aceea, relațiile cu străinătatea, fie că este vorba despre persoane aflate departe de granițele țării, fie că este vorba despre o călătorie propriu-zisă, îți vor stârni interesul și te vor impulsiona să demarezi acțiuni importante în acest sens. Activitatea profesională este intensă, ești în lumina reflectoarelor, astfel că planul familial te interesează puțin spre deloc. Se conturează finalul unei etape domestice poate chiar va intra în discuție și finalul unor relații de familie. Până pe 16 ale lunii se vor ivi cheltuieli majore pe taxe, facturi, datorii de tot felul, plus pot apărea daune datorate partenerului de viață sau de afaceri. Relațiile cu prietenii și cele cu persoanele influente în mediul profesional în care activezi sunt accentuate. Prudență, pentru că nu sunt ceea ce pare!

Gemeni

Relațiile parteneriale sunt dinamice în prima parte a lunii, fiind posibile destrămarea unor colaborări, dar și a unei relații matrimoniale. Predomină senzația că toți ceilalți s-au unit împotriva ta și, pe undeva, așa este. Cu răbdare și discernământ, poți depăși orice neplăcere. Segmentul banilor se evidențiază prin cheltuieli, dar și prin demersuri legate de instituții financiare. Se pot lămuri și rezolva chestiuni legate de moșteniri, partaje și datorii vechi. Evită, pe cât posibil, investițiile de anvergură, deoarece instabilitatea financiară este foarte mare și oricând lucrurile pot scăpa de sub control. Pe tot parcursul lunii te ajută apropierea de domeniile artei, astfel că este bine să alcătuiești un plan de activități culturale și să-l urmezi îndeaproape. Asta va implica și cheltuieli, însă merită efortul. Segmentul profesional se remarcă prin reuniuni oficiale, ședințe urgente, dialoguri cu șefi și cu persoane importante. Strălucești în partea a doua a lunii, astfel că vei fi remarcat, apreciat și aplaudat la scenă deschisă. Relațiile cu prietenii și cu persoanele influente de la serviciu sunt ademenitoare, dar și periculoase. Prudență!

Rac

Se prefigurează activitate intensă la locul de muncă în prima parte a lunii. Apar sarcini de lucru urgente, însă îți va plăcea tumultul iscat, ca din senin, în preajma ta. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile și îngrijește-te corespunzător. Relațiile parteneriale sunt dinamice, fie că este vorba despre o relație matrimonială, fie că este vorba despre colaborările profesionale. Poate intra în discuție destrămarea unora. Ceea ce se petrece în plan partenerial are rolul de a-ți remodela concepțiile privitoare la parteneri și parteneriate în general. Poate fi dureros pe alocuri, însă este sănătos pe termen lung. Din perspectiva financiară ești susținut de alții, partenerul de viață, rudele, prietenii, fiind probabil să obții și venituri suplimentare sau niscai favoruri dinspre locul de muncă. Însă, se va încheia o etapă de câștig, fie că se finalizează un proiect profesional, fie că se va modifica salarizarea. Relațiile cu străinătatea, călătoriile, studiile sunt accentuate, fiind posibile dialoguri importante și acțiuni de anvergură în acest sens. Se recomandă prudență în relațiile cu șefii și cu femeile din mediul profesional.

Leu

Segmentul sentimental este foarte dinamic în prima parte a lunii. Că este vorba despre relația cu persoana iubită sau că este vorba despre relația cu copiii, momentele zbuciumate vor fi frecvente și, uneori, dificil de înțeles. Fii realist în privința așteptărilor pe care le ai față de cei dragi și acceptă-le dorințele, chiar dacă sunt diferite de ale tale! La locul de muncă ai multe de făcut, mai ales începând cu jumătatea acestei luni. Se conturează sarcini de lucru noi, poate chiar și o funcție de conducere, aparent, banală. Relațiile  colegiale sunt tensionate, nefiind indicat să te bazezi pe sprijinul vreunui coleg sau șef. Va trebui să faci totul singur și la superlativ. Este posibil să te gândești la abordarea unui nou loc de muncă, chiar și într-un domeniu profesional cu totul nou. Sănătatea este vulnerabilă și ți-ar prinde foarte bine, un stil de viață ordonat și folosirea sfaturilor unor specialiști în sănătate. Este posibil repausul și chiar retragerea temporară din activitatea profesională. În plan financiar vor reveni situații vechi legate de credite, datorii, moșteniri, partaje, cheltuieli comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri.

Fecioară

În prima parte a lunii sunt momente favorabile pentru a te ocupa de familie și de treburile gospodărești. Rezolvă tot ce ține de acest segment, pentru că efectele vor fi de durată. Foarte animate sunt relațiile sentimentale. La orizont se pot ivi următoarele: reconfigurarea unei relații vechi, implicarea într-o relație nouă, planuri de a avea copii sau de a lucra cu copiii. Prudență, răbdare, discernământ, deoarece tumultul sentimental este dificil de înțeles și uneori de acceptat. Vei avea tendința să te refugiezi în muncă până spre mijlocul lunii, deoarece te simți bine alături de colegi și mai ales știi că munca ta este valoroasă. Plata aferentă munciii depuse va lăsa de dorit o vreme. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea echilibrează-ți treburile și odihnește-te regulat. Segmentul relațiilor parteneriale se evidențiază prin discuții atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri. Se vor relua secvențe din acțiuni sau înțelegeri trecute, pe motiv că, fie nu au fost înțelese corect, fie mai trebuie rezolvate anumite aspecte. Se deschide un nou capitol partenerial, însă fii cât poți tu de realist și pregătit pentru orice.

Balanță   

Se pare că toate eforturile îți vor fi atrase înspre segmentul relațiilor cu cei apropiați. Dialoguri interesante, importante, călătorii pe distanțe scurte, un amalgam de situații care te poate obosi mult. În plan domestic este forfotă, astfel că relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești te vor solicita din plin în a doua jumătate a lunii. Se petrec multe și mărunte în acest segment, bine fiind să fii alături de membrii familiei și prezent în orice situație legată de casă, familie sau de bunuri patrimoniale. Relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii sunt agreabile, astfel că puteți desfășura împreună activități recreative sau activități specifice unui hobby. La locul de muncă se animă atmosfera în a doua parte a lunii. Vei fi nevoit să reiei sarcini de lucru considerate finalizate, deoarece vei depista erori sau rezolvări parțiale. Totodată vor intra în discuție modificarea condițiilor de muncă. Ceea ce se petrece în mediul familial, acasă, dictează cursul a ceea ce se petrece la serviciu. Fii prudent și echilibrează lucrurile, deoarece este dificil de remediat erorile și în plan personal, și în cel profesional.

Scorpion

Ești destul de cheltuitor în prima parte a lunii. Persoanele din anturajul apropiat vor avea nevoie de sprijinul tău material, însă ar fi bine să discerni atent cui oferi bani sau bunuri sub formă de cadouri. Unii pot profita de bunăvoința ta. Călătoriile și dialogurile cu ceilalți sunt accentuate, fiind probabil să călătorești mult, mai ales pe distanțe scurte. Gândirea și comunicarea sunt îngreunate, astfel că există riscul să vorbești mult și fără rost. Evită să transformi cuvintele în săgeți îndreptate la întâmplare! Relațiile cu membrii familiei sunt agreabile, astfel că poți desfășura alături de aceste persoane, activități domestice importante, necesare pe termen lung. Relațiile sentimentale se vor evidenția în a doua parte a lunii prin discuții de anvergură, atât cu copiii, cât și cu persoana iubită. Se recomandă prudență, deoarece se vor încinge spiritele pe teme vechi. Există și varianta finalului unor astfel de relații. La locul de muncă, relațiile colegiale sunt anoste, iar activitatea se poate desfășura în salturi. Prudență, răbdare, circumspecție! Datorită forfotei relaționale și a ceea ce se petrece în câmpul muncii, sănătatea este slăbită.

Săgetător

Ești foarte energic în prima parte a lunii, implicându-te în tot felul de acțiuni. Ar fi bine să alegi ceea ce îți este ție util și să-i lași în pace pe ceilalți. Există riscul ca sănătatea să se șubrezească de la te miri ce. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt dinamice, interesante și de bun augur. Poți afla informații utile pe termen lung, în mod special pentru segmentul profesional. Din perspectiva financiară se petrec schimbări majore, mai mult sau mai puțin vizibile. Cheltuieli mari în a doua parte a lunii. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, pentru a rezolva diverse sau pentru a vizita persoanele dragi. Acasă, în familie este rost de dialoguri aprinse cu membrii familiei și cu neamurile. Se vor relua teme familiale și patrimoniale vechi, considerate cândva finalizate. Ceva legat de bani și de investiții patrimoniale va răscoli atmosfera domestică și relațiile cu toată lumea. Pe de altă parte, sunt momente favorabile pentru a lămuri și rezolva situații trenante. Se luminează lucrurile și mințile oamenilor după 23 ale lunii, însă fii vigilent în continuare. Foarte încercate sunt relațiile amoroase, predominând gustul dulce-amar.

Capricorn

Cu greu îți găsești locul mai ales până pe 16 ale lunii. Ceva parcă te îndeamnă din lumea nevăzută să te implici în tot felul de activități sau relații, însă predomină senzația de mers în gol. Relaxează-te, alege prioritățile și la nevoie sfătuiește-te cu cineva drag și de încredere din mediul apropiat. Segmentul financiar este activ prin obținerea unor venituri substanțiale, dar și prin cheltuieli pe măsură. Se finalizează o etapă de câștig de la și prin alții, astfel că accentul perioadei analizate va fi numai pe ceea ce câștig tu în urma eforturilor depuse la serviciu. În a doua parte a lunii vei fi foarte dinamic, transformându-te într-un generator puternic de energie. Este bine să-ți dozezi eforturile și elanul de a muta munții din loc. Asta deoarece, pe de o parte, riști să strici relații și situații bune, iar pe de altă parte, sănătatea este foarte vulnerabilă și te poate scoate din cotidianul activ. Relațiile cu anturajul apropiat se evidențiază prin dialoguri aprinse și acțiuni comune. Revin din trecut cunoștințe, prieteni, rude de care nu ai mai auzit demult. Prudență, deoarece situațiile sunt alunecoase și învăluite într-un mister greu de pătruns.

Vărsător

Atragi toate privirile în peisajul cotidian, pare că te simți bine și că ai toată energia din lume pentru a rezolva orice, oricât, oricând. Însă, aparențele înșeală întotdeauna. Prietenii, persoanele influente din mediul profesional în care activezi, colegii de serviciu au ceva cuie împotriva ta, cuie pe care de fapt și de drept, le-ai atras tu prin felul tău de a fi și de a relaționa cu ceilalți. Se conturează discuții aprinse cu persoanele din mediul socio-profesional. În segmentul financiar se deschide o etapă nouă de câștig din munca depusă la locul de muncă. Sunt șanse pentru creșteri salariale, pentru obținerea unor bonusuri sau favoruri materiale. Însă, este bine să accepți și să folosești totul cu măsură. De asemenea, se vor evidenția cheltuielile personale, dar și unele pe care nu îți va fi foarte clar de ce și pentru cine le faci. O mantie misterioasă învăluie tot ce ține de segmentul financiar, de aceea fii foarte prudent și la nevoie sfătuiește-te cu specialiștii pe teme financiare și materiale. Relațiile cu persoanele din mediul apropiat sunt interesante, ademenitoare, dar au și momente neplăcute, mai ales relațiile cu femeile.

Pești

Evenimentele din mediul socio-profesional în care activezi sunt interesante, dar au și ceva aspecte neplăcute. Mai ales, relațiile cu șefii și autoritățile sunt răscolite și pot crea disconfort sau chiar întârzierea rezolvării unor chestiuni profesionale ori personale. Ar fi bine să eviți conflictele cu persoanele de la serviciu. Se prefigurează discuții aprinse și acțiuni de anvergură cu prietenii, dar și cu unele persoane din mediul socio-profesional. Tendința de a te implica în proiecte profesionale sau în activități din cadrul unor asociații, organizații caritabile, grupuri de interese este ademenitoare, însă păguboasă pe termen lung. Fii prudent și analizează atent spre ce situație sau grup îți canalizezi eforturile și experiența profesională. Răsturnările de situație pot fi de proporții. Dialogurile secrete, pe teme profesionale, cu persoane influente în mediul profesional în care activezi îți sunt favorizate și ar fi bine să ții cont de ceea ce afli pe căi mai puțin obișnuite.  Pe de altă parte, după 17 Februarie este posibil să revii asupra unor decizii sau acțiuni personale. Gândirea și comunicarea vor fi îngreunate, de aceea fii prudent.

 

Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…