Publicația People a numit-o pe actrița britanica Helen Mirren (76 de ani) drept cea mai frumoasă celebritate din lume în numărul său special, The Beautiful Issue.

”Nu m-am considerat niciodată frumoasă”, a declarat surprinsă actrița laureată cu Oscar. ”Și nu e vorba de falsă modestie, să fie clar. Nu mă înțelegeți greșit. Îmi place frumusețea și ador să mă uit la lucruri frumoase. Dar eu nu asociez frumusețea cu industria dedicată ei – deoarece aceasta îi exclude pe majoritatea dintre noi, cei care nu suntem frumoși. Sunt oameni incredibil de frumoși în lume și e o adevărată plăcere să-i privești- femei sau bărbați. Dar majoritatea nu suntem așa”, adaugă Helen Mirren.

helen mirren

”Avem alte calități, la fel de importante precum frumusețea. Și aș vrea să celebrăm acele lucruri. Ador să mă numesc încrezătoare, pentru că așa mă arat eu în fața lumii. Aș vrea ca industria frumuseții să ne numească industria încrederii în sine. Ar trebui ca oamenii să fie mai încrezători în ei”, a spus vedeta, care este și imaginea unui renumit brand de cosmetice.

helen mirren

Apropo de frumusețe, Helen Mirren povestește care este abordarea ei actuala față de acest proces. ”Când eram tânără, obișnuiam să merg la culcare fără să ma demachiez, nu mai aveam chef de așa ceva. Dar acum nu mai sar peste acest pas. Pe măsură ce îmbătrânești, ai mai multă grijă față de ceea ce faci – atât la exterior, cât și la interiorul corpului. Dacă ar fi să transmit un sfat generației mai tinere ar fi să aibă mai multă grija la ceea ce consumă – nu fumați, vă rog, pentru că poate avea efecte ce nu mai pot fi reparate.”

helen mirren

”O mascara sau un ruj te pot face să arăți bine pentru o seară. Dar lucrurile care contează cu adevărat și care merită atenția ta în fiecare zi sunt un ten îngrijit, o silueta tonifiată (nimic dus la extrem) și să mănânci sănătos”, a sintetizat Helen Mirren principiile ei legate de frumusețe.

Foto: People

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts