A List Magazine ∙ April 29, 2024 ∙ 3 min read

Haddaway, artistul internațional cunoscut pentru hiturile sale care au definit generații, se alătură Creator Records într-o colaborare de neuitat pentru a lansa „Lift Your Head Up” – o piesă care promite să rămână în inimile ascultătorilor ca un far de speranță în fața adversităților.

De la hit-ul său iconic, „What Is Love”, care a dominat topurile muzicale în Europa, până la apariția sa memorabilă la Super Bowl XLII, Haddaway a demonstrat constant abilitatea sa de a influența și de a încânta publicul. Cu un istoric muzical impresionant, Haddaway continuă să fie un titan al industriei muzicale, iar „Lift Your Head Up” este o altă dovadă a acestei puteri creatoare.

Mai mult decât o simplă piesă, este o declarație de rezistență și de speranță în fața incertitudinilor vieții. Prin sunetele sale originale și mesajul puternic, această piesă îi încurajează pe ascultători să persevereze și să depășească orice obstacol. „Lift Your Head Up” surprinde călătoria lui Haddaway prin izolare și creativitate. Inițial compusă și înregistrată cu ajutorul unui simplu telefon mobil și a unei stații mobile, piesa încarnează forța neînfricată a expresiei artistice. Datorită mesajului puternic, “Lift Your Head Up” va fi interpretată la finala Eurovision de anul acesta.

Producătorul Paul Keenan și-a adus contribuția într-un studio din Dubai, dând viață fiecărui acord și vers. „Lift Your Head Up” emană un sentiment de optimism, în timp ce vocea adâncă a lui Haddaway transmite un mesaj puternic de reziliență.

Mai mult decât o simplă piesă, „Lift Your Head Up” este un imn al pozitivității, inspirând ascultătorii să persevereze și să depășească obstacolele cu o determinare neclintită, într-o lume plină de incertitudini. Această creație a lui Haddaway servește ca un îndemn de a merge înainte, indiferent de provocările cu care ne confruntăm. Creator Records este dedicat nu doar promovării muzicii de calitate, ci și creării unei moșteniri pentru artiștii săi.

„Colaborarea noastră cu Haddaway pentru <Lift Your Head Up> este un exemplu perfect al acestui obiectiv”, a declarat reprezentantul casei de discuri.

Împreună, Haddaway și Creator Records scriu un nou legacy în lumea muzicii, aducând în lumina reflectoarelor o piesă care va continua să inspire și să aducă bucurie ascultătorilor din întreaga lume. „Lift Your Head Up” este disponibil acum pe toate platformele de streaming și digitale. Creator Records transformă muzica în povești de succes. Cu un portofoliu foarte bine dezvoltat care include artiști precum Olivia Addams, Holy Molly, Edward Maya, Carine și Edine, ei se concentrează pe calitatea muzicii și crearea continuă a artei muzicale pop-dance. Aceasta a obținut patru discuri de aur și unul de platină în Polonia, precum și clasări în topuri internaționale în Bulgaria, Polonia, Germania, Franța și Turcia.

Related Posts

Horoscopul săptămânii 24 – 30 iunie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru săptămâna 24-30 iunie 2024. Berbec La începutul săptămânii se prefigurează…

Secretul Bunicii, un business dulce, transmis din generație în generație

Energia, dragostea și pasiunea pentru lucrurile bine făcute sunt ingredientele  care au condus business-ul Secretul Bunicii spre succes….

Lectura de vară: 10 cărți pentru o lună fierbinte 

Pentru mine, vacanța de vară este perioada în care teancul de cărți #decitit scade, iar momentele de liniște,…

TIFF 2024 – magia unui festival de film construit din inovație și provocări. De vorbă cu Tudor Giurgiu, președintele TIFF

„Filmele au puterea să ne aducă mai aproape, să spună povești care reverberează indiferent de rasă și nație,…

De ziua Prințului William, Prințesa de Wales publică o nouă imagine-tribut

Prințul William împlinește pe 21 iunie 42 de ani, iar soția lui, Kate Middleton, Prințesa de Wales, a…

Rodica Mandache, despre relația cu Florin Piersic: ”El m-a iubit, da. Dar cred că el că s-a îndrăgostit de toate partenerele lui”

Într-o ediție cu totul specială a emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde, difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, la ACASĂ,…

Katy Perry revine în forță pe scena muzicală cu o nouă siluetă

După o perioadă de pauză din industria muzicală, Katy Perry (39 de ani) revine în forță cu o…

Coldplay își lansează în octombrie noul album „Moon Music”

Vești bune pentru fanii Coldplay! Trupa a anunţat că intenţionează să realizeze cel mai prietenos album în raport…

Justin Timberlake, probleme cu poliția, dar și în cuplu

Justin Timberlake a fost arestat și, ulterior, eliberat la New York pentru conducere sub influența alcoolului. Problemele lui…

Cum ne putem hidrata corespunzător pe timpul verii? Ne spune Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates

Consumul adecvat de apa si alimente bogate in apa, precum si constientizarea importantei apei in lupta impotriva celulitei…