Adriana Moscu ∙ December 13, 2020 ∙ 3 min read

Așază-te confortabil pe canapea, aprinde o lumânare parfumată, cu parfum care să-ți amintească de briza mării, apasă play pe butonul telecomenzii și selectează serialul The Durrels, a cărui acțiune se petrece în peisajele albastre ale insulei Corfu și adu mai aproape una dintre salatele Agriro Fresh, ready-to-eat, pentru ca răsfățul să fie complet.

O dietă sănătoasă și fără restricții

Locuitorii zonei mediteraneene au o sănătate de invidiat și un fizic pe măsură, iar asta nu e o întâmplare. La baza acestor date fericite stau rețetele mediteraneene, perfecte atât pentru menţinerea sănătăţii, cât şi pentru slăbit. Dieta mediteraneană se bazează pe legume, leguminoase, nuci, seminţe, peşte, ouă, lactate și, desigur, ulei de măsline.

Dar poate cel mai important este faptul că alimentaţia popoarelor mediteraneene se bazează pe retete culinare simple, cu alimente puţin sau deloc procesate, perfecte pentru persoanele active. Exact ce oferă și salatele Agriro Fresh, care sunt gustoase, ușoare și compuse din ingrediente cu un aport nutritiv important.

În plus, salatele te ajută în lupta cu timpul, care nu e tocmai de partea ta, acum, că întreaga activitate s-a mutat indoor și toată familia lucrează sau învață de acasă. Unde mai pui că salatele se potrivesc oricărui stil de viață și oricărei categorii de vârstă – da, chiar și celor mai mofturoși dintre copii.

Tu pe care o alegi?

Noi ne-am îndrăgostit de cinci salate Agriro Fresh, mai ales că, pe lângă toate avantajele menționate mai sus, ne bazăm că ne vor îndeplini ultimul obiectiv de pe lista to do de anul acesta: să strălucim în rochia în ultima zi a anului, care trebuie să vină impecabil, chiar și în cazul în care vom petrece Revelionul acasă sau într-un grup foarte restrâns de prieteni.

Scopul nostru e cu atât mai ușor de îndeplinit, pentru că putem alege din cinci sortimente de salate, cu gusturi bogate și variate, care pot fi consumate în diverse combinații, ca garnitură, sau pot reprezenta o masă în sine. Tango, care conține latughino verde, latughino roșu și valeriană, ne va stârni pofta de dans. Exotica (rucola, indivia riccia, latughino roșu) ne va teleporta pe un ring în aer liber, la malul mării. Mix Green Detox, cu baby spanac, rucola și valeriană ne va pregăti pentru noaptea lungă dintre ani. Mozaic (scarola, indivia riccia, pan di zuchero, padichio rosso) este perfectă în orice moment al zilei, iar cea Mixtă (radicchio roso, rucola, pand di zucchero, valeriană, morcov) te scoate din impas atunci când nu te poți decide ce să alegi. Dacă vrei, adaugi nuci, brânză și puțin avocado, iar masa e gata!

Produsele Agriro Fresh se găsesc în marile lanțuri de hypermarketuri: Metro, Selgros, Carrefour, Auchan, Cora, Profi, Lidl, Penny, Mega Image.

Bucură-te de gustul lor complet și descoperă mai multe informații pe: 

Site: www.agrirofresh.ro

Facebook: Agriro Fresh

Instagram: @agriro_fresh

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…