grace couture cakes scarylicious

Grace Couture Cakes, brandul care a introdus în România conceptul de cofetărie couture, lansează Scarylicious – colecţia specială de Halloween.

Artizanii atelierului propun o nouă colecție specială de prăjituri, în ton cu evenimentul. De la eclere personalizate cu mesaje și imagini cu lilieci sau fantome, turtă dulce în formă de dovleac, prăjituri, mini torturi decorate cu pânze de păianjen, până la torturi cu decor special, anul acesta, de Halloween, la Grace Couture Cakes este doar despre dulciuri ce dau fiori.

grace couture cakes scarylicious

Colecția specială de Halloween este disponibilă pentru comandă online pe www.gracecc.ro/onlineshop/ și în Cake Skop-urile din Băneasa Shopping City și Dorobanți, în perioada 20 octombrie – 2 noiembrie. 

grace couture cakes scarylicious

Despre SCARYLICIOUS l Colecție specială de Halloween @Grace Couture Cakes 

De Halloween, răspunsul pentru o petrecere cu invitați deghizați, dar și pentru un prânz sau o cină cu tematică este alegerea dulciurilor perfecte pe care artizanii Grace Couture Cakes le propun anul acesta. De la înfricoșătorul Drip Cake și eclerele personalizate cu dovleci, lilieci sau mesaje de Halloween, până la turtă dulce și prăjituri din colecția Essential Cakes decorate fantasmagoric. Lasă-te ispitit de cea mai înspăimăntătoare colecție de dulciuri în ediție limitată marca Grace Couture Cakes. 

Have a deliciously scary party!

grace couture cakes scarylicious

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetărie couture, recunoscut pentru lansarea tendințelor din domeniul haute patisserie în România. Gamele proprii de dulciuri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar, Éclair Affair și Craquelin Choux, alături de macarons, praline artizanale și alte dulciuri și prăjituri în ediții speciale dedicate sărbătorilor: Crăciun, Revelion, Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, Paște sau Halloween. 

grace couture cakes scarylicious

Recunoscut ca cel mai bun furnizor de dulciuri pentru evenimente, atelierul produce torturi și prăjituri pentru nuntă, botez sau alte evenimente private și corporate, oferind și servicii de amenajare candybar. Toate acestea, într-un pachet de consultanță personalizată oferită de echipa atelierului. 

Produsele Grace Couture Cakes se găsesc în cele două Cake Shop-uri din Piața Dorobanți nr. 5 și din Băneasa Shopping City, dar și online, pe www.gracecc.ro. 

Related Posts