Bianca Sterie ∙ March 8, 2023 ∙ 4 min read

La mulți ani, femei minunate! Sărbătorim ziua de 8 Martie și aici, cu o mică selecție de titluri numai bune pentru un maraton în compania celor mai bune prietene, 6 seriale cu și despre femei care ne inspiră, ne înveselesc și ne transmit un strop din energia și curajul lor. 

Alaska Daily – Disponibil pe Disney+

Un serial recent introdus în grila Disney+, Alaska Daily o are în prim-plan pe Eileen (Hilary Swank), o jurnalistă de succes din New York, părăsește viața cosmopolită din acest oraș pentru a se muta în Alaska, unde speră să o ia de la început și să își răscumpere greșelile trecutului. Aici, ea începe să documenteze cazurile misterioase ale unor femei indigene ucise sau dispărute, cazuri despre care nici poliția și nici politicienii nu vor să discute. 

And Just Like That… – Disponibil pe HBO Max

Să mai spunem că de-abia așteptăm cel de-al doilea sezon din And Just Like That…? Nu de alta, dar a fost confirmată deja reîntoarcerea personajului Aidan Shaw (John Corbett) în viața lui Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Străzile New York-ului, discuțiile dintre Carrie, Miranda (Cynthia Nixon) și Charlotte (Kristin Davis), ținutele lor, dilemele de care se lovesc zi de zi: da, ne lipsește Sam, dar ne bucurăm din plin de acest spin-off Sex and the City. 

The Bold Type – Disponibil pe Netflix

Tot o călătorie în New York ne propune și The Bold Type, unul dintre cele mai simpatice seriale girlish din ultima perioadă. Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) și Sutton (Meghann Fahy) sunt protagonistele poveștii, trei prietene de nedespărțit, care lucrează împreună la una dintre cele mai importante reviste glossy din oraș. Deși se confruntă cu tot felul de obstacole, atât personale, cât și profesionale, ele reușesc să rămână unite și să înfrunte în echipă toate provocările vieții. 

How to Get Away with Murder – Disponibil pe Netflix

Viola Davis joacă rolul lui Annalise Keating, profesoară universitară și avocată extraordinară, cunoscută în special pentru tehnica sa de apărare cu totul neconvențională. Aceasta adună un grup de studenți ambițioși, dornici de afirmare, alături de care începe să lucreze la cazurile sale tot mai periculoase. 

Marvelous Mrs. Maisel – Disponibil pe Prime

Serialul ne face cunoștință cu minunata Midge Maisel (Rachel Brosnahan), o femeie pentru care transformarea este cuvântul de bază. După ce soţul o părăseşte pentru altă femeie, aceasta se hotărăşte să facă o schimbare radicală în viaţa ei şi se apucă de stand-up comedy, mizând pe umorul ei și pe capacitatea de a transforma orice dramă personală într-o poveste haioasă. 

My Brilliant Friend – Disponibil pe HBO Max

Un serial care are la bază tetralogia napolitană a Elenei Ferrante, My Brilliant Friend le are în prim-plan pe Lila Cerullo (Gaia Girace) și Elena Greco (Margherita Mazzucco), două copile dintr-un cartier dominat de mafie din Napoli, două prietene care, în ciuda personalităților total opuse, ajung să aibă o legătură pe viață. De-a lungul anilor, relația lor traversează mai multe etape și experimentează mai multe sentimente, evoluând în același timp cu schimbările socio-culturale din jurul lor. 

Foto: outnow

Related Posts

Linguine cu sos de broccoli și salsiccia. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Cine nu adoră pastele ? Atâtea forme, atâtea rețete, atâtea gusturi. Se pregătesc rapid și se pot combina…

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…