Alina Burlacu ∙ March 7, 2021 ∙ 2 min read

PERRIER® anunță o nouă colaborare, vibrantă cu celebrul artist japonez Takashi Murakami, inspirată de universul pop și colorat al artistului, dar și de spiritul creativ al PERRIER®: PERRIER® x MURAKAMI.

Două ediții limitate premium PERRIER® cu lucrările lui Takashi Murakami imprimate pe sticlă au ajuns pe mesele colecționarilor din întreaga lume la finalul lui 2020. La începutul lui 2021, întreaga gamă PERRIER ® Original va fi lansată având culorile și simbolurile create de artistul japonez. Simbolul-semnătură a lui Takashi Murakami, florile care zâmbesc, vor da un plus de culoare și spirit pop sticlelor iconice verzi ale PERRIER®, în varianta 0,33 litri și 0,75 litri. Pe sticla de 0,33 litri vor fi desenate și cele mai iubite personaje ale lui Murakami, Kaikai și Kiki.

Murakami reprezintă cea mai recentă lansare în stylingul sticlelor de apă minerală PERRIER®. În cei 150 de ani de istorie, s-au alăturat brandului artiști influenți precum: Andy Warhol, Salvador Dalí, Bernard Villemot, Raymond Savignac, Carlu și Jean-Gabriel Domergue.

Murakami este considerat unul dintre cei mai importanți artiști ai generației noastre și un superstar artist, în Japonia. Opera sa include: lucrări tradționale, sci-fi, anime-uri, picturi, sculpturi și filme cu personaje originale – un cumul de inspitații pop, alături de elemente istorice, un mix între comercial și artă.

“Când PERRIER® mi-a propus colaborarea, m-am simțit extrem de norocos să am ocazia să colaborez cu acest brand al apei minerale cu o istorie atât de lungă. Îmi trezește multe amintiri plăcute: de exemplu, când aveam 32 de ani și locuiam în New York, obișnuiam să beau multă apă PERRIER®. Mă gândesc că acum, pentru că nu putem să ne mai îmbrățișăm, săruta, strânge mâinile, poate că vom savura mai mult senzația pe care o creează bulele de aer PERRIER®, poate că aceasta va fi una dintre cele mai plăcute experiențe tactile ale acestor vremuri de care ne putem bucura! Sunt încântat să fiu parte din această colaborare cu PERRIER® și sper că împreună putem susține sentimentele unei relații în care putem împărtăși bucurie și speranță pentru viitor”, afirmă Takashi Murakami.

Află mai multe pe perrier.com și urmărește #PERRIERxMURAKAMI. (P)

Foto: PR.

Related Posts

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul săptămânii 30 ianuarie- 5 februarie 2023. Iată ce ne rezervă astrele in…

Wedding Trends 2023. Ce se poartă și ce nu mai e la modă, cele mai frecvente greșeli, cele mai utile sfaturi. TOP 5 recomandări pentru miri!

Master floristul Nicu Bocancea, designerul Andreea Mărcuță, hair-stylist-ul Adrian Perjovschi impreuna cu echipa sa de beauty și wedding…

Obrăjori de vită cu sos de vin roșu și garnitură de piure de cartofi cu trufe și roșii uscate

Chef Valentin Costea este direct implicat în conceperea meniurilor din ofertele Le Château – Castelul din Inima Capitalei,…

7 seriale de tip reality pentru serile tale de relaxare

Sunt relaxante, amuzante și ușor de urmărit, numai bune de văzut în serile în care îți dorești un…

Me First, un proiect inedit

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în…

CLANUL revine cu sezonul 2, la PRO TV, din 19 februarie

După ce primul sezon din ”Clanul” s-a încheiat cu emoții și cu tensiune, sezonul doi revine în forță,…

Blake Lively, în adaptarea romanului celei mai de succes scriitoare americane, Colleen Hoover – It Ends With Us

Blake Lively și Justin Baldoni vor juca împreună în ecranizarea best-sellerului It Ends with Us, semnat de cea…

Florin Piersic împlinește azi 87 de ani

Pe 27 ianuarie 1936, se năștea, la Cluj, cel care avea să devină unul dintre cei mai cunoscuți…

Vacanță în Valencia, orașul spaniol perfect pentru un city break

Cu excepția anilor de pandemie, în care nu îmi era foarte clar când sunt granițele deschise și când…

Monica Bellucci, în rolul divei Mariei Callas, în reprezentația de teatru ”Maria Callas’ Letters and Memoirs”

Actrița italiană Monica Bellucci a acceptat provocarea de a interpreta rolul divei Maria Callas în piesa de teatru…