A List Magazine ∙ August 30, 2023 ∙ 3 min read

Digital Divas, evenimentul de referință în lumea creatorilor de conținut din Fashion, Beauty & Lifestyle revine cu o nouă ediție îndrăzneață și plină cu culoare. Pe 7 septembrie, cel mai îndrăgit eveniment al toamnei oferă un nou maraton de idei proaspete, experiențe unice, povești pline de emoție, networking valoros și inspirație fară margini.

Creatori de conținut, specialiști în comunicare, reprezentanți ai brandurilor și pasionați de social media se reunesc la Palatul Bragadiru pentru a schimba idei, a primi o doza de inspirație și a se lăsa ghidați de curaj și frumusețe în toate formele. Evenimentul aduce împreună oamenii implicați și iubiți pentru conținutul pe care îl creează, ce vor oferi sfaturi utile oricărui pasionat de online.

De-a lungul zilei, vom afla poveștile creatorilor apreciați pentru autenticitatea de care dau dovadă, dar și secretele care au adus succesul digital în rândul celor mai importante nume din online. Curajul, determinarea și pasiunea vor gravita și în 2023 în jurul fenomenului Digital Divas, iar creatorii de frumos vor împărtăși provocările și oportunitățile pe care le-au întâlnit în drumul lor.

Mai mult, Digital Divas oferă un mix perfect de inspirație și know-how valoros, aducând în prim-plan ultimele tendințe din mediul online, tactici eficiente și abordări inedite pentru crearea de conținut în peisajul digital actual.

Personalități de calibru din mediul online și nume sonore precum: Mira, Irina Manea, Valerie Lungu, Sînziana Iacob, Emil Rengle, Mimi, Maria Zvinca, Amy Claire, Lorena Vișan și Louis Florea, dar și profesioniști cu experiență în industrie ca: Ana Nicolae (Head of Communication, Avon România & Moldova), Monica Munteanu (Marketing & PR Specialist, Strategic Events & Communication), Georgiana Pană (Marketing Manager, Answear România) și Octavian Gheorghe (Social Media Strategist & Influencer Aficionado) vor stăpâni scena conferinței de anul acesta.

Programul ediției cuprinde o serie de dezbateri și interviuri pline de informații actuale, povești de succes și perspective noi despre puterea conținutului digital astăzi:

SESIUNEA 1: DARE TO CREATE

Care sunt cele mai fresh tendințe în social media? O sesiune care aduce împreună tânără generație de creatori pentru a dezbate felul în care evoluează platformele, oferind noi perspective pentru creșterea vizibilității și a interacțiunii cu audiența.

SESIUNEA 2: DARE TO SUCCEED

Cum să ai colaborări de succes cu brand-urile? Sesiunea aduce față în față creatori de conținut, manageri de brand și profesioniști cu experiență în industrie pentru a căuta împreună noi oportunități de colaborare, adaptate la platformele în vogă.

SESIUNEA 3: DARE TO INSPIRE

Ce înseamnă autenticitatea astăzi în mediul online? O serie de discuții pline de inspirație despre puterea social media, viața în lumina reflectoarelor și curajul de a-ți urma visurile.

DIGITAL DIVAS AWARDS 2023

Gala Digital Divas oferă de peste 10 ani recunoaștere eforturilor pe care comunitatea creatorilor de conținut din Fashion, Beauty & Lifestyle le depune zi de zi, celebrând personalitățile din mediul online local care strălucesc în activitatea lor.

Ediția din 2023 a extins acoperirea către noi zone de conținut și noi creatori, aducând o serie de noutăți în cele 19 categorii ale competiției. Anul acesta personalitățile online nominalizate au fost apreciate de 87 de jurați – profesioniști în marketing și comunicare. În seara zilei de 7 septembrie, de la ora 19:00, participanții vor descoperi câștigătorii de anul acesta ai competiției, aplaudând cei mai implicați și activi creatori digitali.

Pe lângă informațiile utile și spectacolul stilului, Digital Divas oferă și multe ocazii de socializare cu nume sonore din sfera de Fashion, Beauty și Lifestyle și personalități din industria online, iar brandurile partenere pregătesc surprize inedite și activări speciale.

Mai multe detalii despre program, invitați și participare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.digitaldivas.ro.

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…