Monica Cismaru ∙ February 21, 2024 ∙ 3 min read

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește despre povești de iubire rămase inscripționate în timp cu fiecare gest și amintire frumoasă, care nu își găsesc loc în prezent și vor rămâne… pentru alte vieți.

Piesa a fost scrisă de EMAA și Mario Fresh, alături de Costel Dominteanu, Paul Iorga și Darius Taran pentru muzică. Producția a fost realizată de Costel Dominteanu și Paul Iorga.

„Un scenariu în care iubirea nu dispare atunci când cei dragi o fac; fără să vrea sau fără să mai știe ce vor. Mulțumesc pentru așa colaborare neașteptată și mă bucur mult că acum o pot împărtăși și cu voi”, spune EMAA.

„Am simțit piesa de la primele acorduri și imediat am reușit sa pun în cuvinte partea mea din piesă. Câteva minute mai târziu avea să iasă, oficial, cea mai tristă piesa de dragoste la care am participat, dar cu mare drag și cu toată implicarea de care dispun. Îi mulțumesc Emei pentru că s-a gândit la mine pentru această colaborare și, cred eu, am creat conexiunea potrivită pentru a lansa aceasta operă”, completează Mario Fresh. 

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum “Sufletul Imun” și “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams și The Motans, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio. În 2023, piesa sa ,,Cât mai lejer”, în colaborare cu Macanache,  a stat 11 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe locul #1, ,,În fiecare seară” a fost în heavy rotation pe cele mai mari posturi de radio și în playlist-uri populare Apple Music și Spotify, iar “Free man falling” a ajuns pe coloana sonoră a serialului „Spy/ Master” realizat de HBO Max. De asemenea, artista a colaborat cu The Motans pentru piesa ,,La ce te gândești”, foarte bine primită de fanii artiștilor și cu ȘATRA B.E.N.Z. pentru „Prima zăpadă”. Primul single lansat în 2024 se intitulează ,,Roșu stins”. 

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști și compozitori din teritoriul românesc. În 2023, artistul a cucerit publicul cu numeroase hituri precum ,,Ai fost”, alături de Alina Eremia, care a devenit și cea mai ascultată piesă a anului de pe radio, ,,Umbre”, alături de Connect-R, ,,Inimă stai”, în colaborare cu Johny Romano și RENVTØ, dar și ,,Și ce dacă”, care încă se bucură de succes și este în Top 10 Media Forest. Artistul s-a făcut recunoscut în peisajul industriei muzicale datorită versatilității sale și a unor piese precum „Brațe străine”, alături de Andra, „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, și „Solo”. 2024 se anunță unul plin de surprize pentru fanii artistului.

Foto: PR

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…