A List Magazine ∙ May 31, 2022 ∙ 3 min read

Cumpărături, tutoriale și inspirație live: prin intermediul Douglas Live, Douglas aduce la un nou nivel cumpărăturile produselor de beauty și creează o experiență digitală holistică și inovatoare pe propriul site și în aplicație. Noul format de conținut constă în masterclass-uri individuale în care experți în beauty, ambasadori de brand și fondatori de branduri își prezintă rutinele de înfrumusețare, look-urile în materie de machiaj sau recomandările de produse într-o formă inspirațională și interactivă. Toate produsele prezentate de-a lungul show-urilor pot fi adăugate în coșul de cumpărături pentru a fi achiziționate. Liveshow-urile și video-urile on demand pot fi urmărite pe desktop sau pe versiunea mobilă. De asemenea, pentru ca utilizatorii să urmărească show-urile din nou, este oferită opțiunea de revizualizare pe website și în aplicația Douglas.

VIP-uri și influenceri ca experți în domeniul beauty

Douglas Live oferă fanilor sectorului produselor de beauty o gamă largă de subiecte și se bazează pe o combinație inovatoare de formate cu un conținut informativ, disponibile pe mai multe canale, precum și pe Live-Shopping. Fie că deții un laptop, un PC, un smartphone sau chiar mai bine, aplicația Douglas – toate produsele pot fi cumpărate direct de pe Livestream.

Pe lângă discuțiile despre beauty cu experți, produsele și brandurile sunt lansate prin intermediul Douglas Live. Clienții dispun de posibilitatea de a profita de oferte exclusive care sunt disponibile doar în asociere cu Douglas Live Experience.

Următorul show de live shopping se va transmite simultan, la nivel internațional, pe 2 iunie 2022 și este dedicat lansării parfumului EILISH by Billie Eilish. EILISH este un produs în conformitate cu Standardele DOUGLAS Clean Beauty și suntem încântați să promovăm expansiunea mărcii în România, punând la dispoziția fanilor săi primul parfum al acestui talent excepțional. EILISH este una dintre cele mai importante lansări Douglas în 2022 pentru publicul nostru tânăr și digital.

Consultații live din magazine

Douglas Live a fost deja testat cu succes ca LiveStream direct din magazin. Beauty Advisorii Douglas pot oferi fanilor Douglas Live Beauty consultanță cu privire la achizițiile lor online. Participanții la Livestream au avut ocazia de a interacționa direct cu Beauty Advisor-ul prin intermediul funcției de chat și au putut solicita, de exemplu, să li se arate în direct o nuanță de ruj, pentru a putea alege dintre mai multe culori. În viitor, vor fi transmise mai multe consultații în direct din magazine.

Concept digital inovator

Douglas implementează tot mai intens strategia omnichannel și își extinde continuu platforma online cu un public țintă de milioane de persoane. Sub premisa #FORWARDBEAUTY.DigitalFirst, Douglas Live își dorește să devină următoarea destinație de shopping care inspiră în ceea ce privește frumusețea și sănătatea. Pentru a construi o experiență de marcă inovatoare și cuprinzătoare, Douglas se îndreaptă spre o platformă digitală online complet integrată, care combină conținutul informativ, experiența de shopping digital și divertismentul.

Related Posts

Lindsay Lohan, primele poze însărcinată

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei…

De ce să alegi o vacanță într-o croazieră? Iată avantajele!

Dacă ești adeptul unei vacanțe în care totul este organizat și aranjat, iar nu nu trebuie decât sa…

Cel mai nou și surprinzător cuplu din showbiz: Bill Murray și Kelis

Un nou cuplu de vedete apare pe firmament: cel format din actorul Bill Murray (72 de ani) și…

Ultimul mesaj transmis de Stephan Pelger, înainte de a se sinucide

Stephan Pelger a fost găsit decedat astăzi, în propria locuință. Un vecin a fost cel care a anunțat…

Evoluție, inovație, momente împreună – IQOS promite o experiență revoluționară la TIFF

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, am făcut o selecție a lucrurilor care ne-au atras atenția. Iată noutățile acestei perioade….

Idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele

Fie că vrei să surprinzi persoana care merge în croazieră, fie că vrei să revii din vacanță cu…

Cum arată Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon

La 23 de ani de la ultima lor colaborare pe marile ecrane, pentru producția ”Gladiator”, Joaquin Phoenix și…

Mădălina Ghenea își susține iubitul din tribune, la Roland Garros

Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a susținut (presupusul) nou iubit din tribune, la turneul de tenis Roland Garros,…

„Romeo şi Julieta” revine după o pauză de trei ani pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Veștile bune circulă repede. Pe 9 şi 10 iunie, de la ora 18.30, Opera Națională București anunță reluarea…