A List Magazine ∙ May 31, 2022 ∙ 3 min read

Cumpărături, tutoriale și inspirație live: prin intermediul Douglas Live, Douglas aduce la un nou nivel cumpărăturile produselor de beauty și creează o experiență digitală holistică și inovatoare pe propriul site și în aplicație. Noul format de conținut constă în masterclass-uri individuale în care experți în beauty, ambasadori de brand și fondatori de branduri își prezintă rutinele de înfrumusețare, look-urile în materie de machiaj sau recomandările de produse într-o formă inspirațională și interactivă. Toate produsele prezentate de-a lungul show-urilor pot fi adăugate în coșul de cumpărături pentru a fi achiziționate. Liveshow-urile și video-urile on demand pot fi urmărite pe desktop sau pe versiunea mobilă. De asemenea, pentru ca utilizatorii să urmărească show-urile din nou, este oferită opțiunea de revizualizare pe website și în aplicația Douglas.

VIP-uri și influenceri ca experți în domeniul beauty

Douglas Live oferă fanilor sectorului produselor de beauty o gamă largă de subiecte și se bazează pe o combinație inovatoare de formate cu un conținut informativ, disponibile pe mai multe canale, precum și pe Live-Shopping. Fie că deții un laptop, un PC, un smartphone sau chiar mai bine, aplicația Douglas – toate produsele pot fi cumpărate direct de pe Livestream.

Pe lângă discuțiile despre beauty cu experți, produsele și brandurile sunt lansate prin intermediul Douglas Live. Clienții dispun de posibilitatea de a profita de oferte exclusive care sunt disponibile doar în asociere cu Douglas Live Experience.

Următorul show de live shopping se va transmite simultan, la nivel internațional, pe 2 iunie 2022 și este dedicat lansării parfumului EILISH by Billie Eilish. EILISH este un produs în conformitate cu Standardele DOUGLAS Clean Beauty și suntem încântați să promovăm expansiunea mărcii în România, punând la dispoziția fanilor săi primul parfum al acestui talent excepțional. EILISH este una dintre cele mai importante lansări Douglas în 2022 pentru publicul nostru tânăr și digital.

Consultații live din magazine

Douglas Live a fost deja testat cu succes ca LiveStream direct din magazin. Beauty Advisorii Douglas pot oferi fanilor Douglas Live Beauty consultanță cu privire la achizițiile lor online. Participanții la Livestream au avut ocazia de a interacționa direct cu Beauty Advisor-ul prin intermediul funcției de chat și au putut solicita, de exemplu, să li se arate în direct o nuanță de ruj, pentru a putea alege dintre mai multe culori. În viitor, vor fi transmise mai multe consultații în direct din magazine.

Concept digital inovator

Douglas implementează tot mai intens strategia omnichannel și își extinde continuu platforma online cu un public țintă de milioane de persoane. Sub premisa #FORWARDBEAUTY.DigitalFirst, Douglas Live își dorește să devină următoarea destinație de shopping care inspiră în ceea ce privește frumusețea și sănătatea. Pentru a construi o experiență de marcă inovatoare și cuprinzătoare, Douglas se îndreaptă spre o platformă digitală online complet integrată, care combină conținutul informativ, experiența de shopping digital și divertismentul.

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…