Monica Cismaru ∙ February 20, 2020 ∙ 2 min read

ben affleck jennifer garner

Ben Affleck (47 de ani) s-a confesat mai mult ca niciodată într-un interviu acordat recent New York Times, în care recunoaște că divorțul de Jennifer Garner a fost cea mai mare greșeală a vieții lui. Actorul a dezvăluit detalii intime despre lupta pe care o duce de ani de zile cu alcoolismul, boală care i-a distrus viața de familie.

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au căsătorit în 2004, au trei copii și sunt divorțați din 2015. Actorul a rămas implicat în viața copiilor lui, dar diversele episoade în care era surprins sub influența băuturilor alcoolice au apărut constant în presă.

Aflat în prezent în plin turneu de promovare al celui mai recent film în care joacă, The Way Back, Affleck a acceptat să se deschidă în legătură cu problema lui, mai ales că personajul pe care îl interpretează împarte acceași problemă cu cea pe care o are el însuși, alcoolismul. Ben Affleck joacă rolul unui antrenor de baschet de colegiu care se luptă cu dependența de alcool. Acesta revine la școala la care a absolvit pentru a antrena echipa de baschet, pe care o aduce pe culmile succesului. Totuși, demonii din trecutul lui nu întârzie să apară.

ben affleck jennifer garner

Similaritățile dintre viața reală a lui Ben Affleck și personajul său din The Way Back l-au încurajat pe actor să vorbească mai mult despre propriii lui demoni: ”Am antecedente cu alcoolismul și cu problemele psihice în familie. Această grea moștenire își spune cuvântul și, cateodată, e dificil de suportat. Până la vârsta de 19 ani, nu l-am văzut niciodată pe tata treaz. Dar, cu cât înaintam în vârstă, cu atât îmi dădeam seama mai mult că facea și el ce putea. Mi-a luat mult timp să conștientizez, să realizez la modul profund, fără niciun dubiu, față de mine însumi, că sunt alcoolic”, a declarat Ben Affleck. ”Cel mai mare regret al vieții mele este divorțul. Rușinea e un lucru toxic și nu iese nimic bun din ea. E vorba de scufundarea în propria ta rușine, când te detești profund pe tine însuți”, a adăugat Affleck.

Am început să beau din ce în ce mai mult, iar mariajul meu se destrăma. Asta se întâmpla prin 2015, 2016. Problema mea cu băutura a fost unul dintre principalii factori care au dus la distrugerea mariajului”, a mai menționat actorul.

Vedeta s-a internat la o clinică de dezalcoolizare în vara lui 2018, iar pe atunci declara că luptă pentru el însuși și pentru familia lui.

În prezent, relația dintre Ben Affleck și Jennifer Garner este una civilizată, iar cei doi își împart atribuțiile de părinți pentru cei trei copii – Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani și Samuel, 7 ani.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…