A List Magazine ∙ September 19, 2022 ∙ 3 min read

O experiență care pare să depașească limitele realului este pregătită de DJ-ul numărul 1 al lumii, francezul David Guetta, unul dintre headlinerii celei de-a șaptea ediții a festivalului UNTOLD.

În ultimii trei ani, Guetta a devenit unul dintre artiștii care a reușit să redefinească muzica electronică, e un lucru de care ne-am convins și noi.

În 2019, la ediția aniversară a fenomenului UNTOLD, francezul și-a deschis DJ set-ul de pe Cluj-Arena cu ,,Never Be Alone” (with MORTEN & Aloe Blacc) o piesă care avea să schimbe dinamica muzicii dance la nivel global. A fost momentul în care apărea un nou gen – FUTURE RAVE.

În 2022 noul stil muzical lansat de Guetta și partenerul său danezul MORTEN, ajuns pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD în vara acestui an, a devenit dominant în circuitul de festival, iar Guetta și compania Stage11 duc totul la nivelul următor.  

Stage11 este un start-up care-și propune să redefinească experiența muzicală, combinată cu zona de gaming, realitatea augmentată și NFT-urile într-un univers interactiv. Proiectul lansat de Stage11 își propune să creeze un nou mijloc de exprimare, artiștii având posibilitatea de a-și invita fanii să participe la sesiunile live prin intermediul unui avatar, să se joace, să construiască noi universuri muzicale.

Prima experiență în Metaverse a companiei din Paris va fi lansată în parteneriat cu DJ-ul și producătorul David Guetta, proiectul intitulat Music Metaverse Adventure a fost prezentat oficial în cadrul VivaTech și MET AMS (Amsterdam), lansarea oficială urmând să aibă loc în 2023. Cei care intră în joc vor avea misiunea de a-l ajuta pe Guetta să salveze viitorul muzicii în orice univers posibil.

Un avatar high-definition 3D al lui David Guetta, implicat într-o călătorie epică sci-fi, va fi însoțit de avatar-urile fanilor săi care se vor lupta cu Snoop Dogg, Akon și Ne-Yo.

Toată această aventură în Metaverse va avea un soundtrack perfect, un DJ set unic al francezului David Guetta realizat special pentru această experiență.

Să ajung la evenimente în lumea reală este de fiecare dată o experiență incredibilă: muzica, scena, mulțimea, trăiesc pentru asta. Dar să am posibilitatea de a duce această experiență la un alt nivel alături de Stage11, este incredibil. Acum fanii mei au oportunitatea de a-mi fi alături în metaverse. E ireal! Cred că acesta este viitorul în muzică și entertainment, o să ne vedem acolo.” A declarat David Guetta.

Stage11 a lansat o tombolă pentru fani. 30.000 de bilete NFT pentru acest eveniment unic David Guetta Experience. http://stage11.com/dgx

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…