A List Magazine ∙ May 23, 2022 ∙ 2 min read
Rovere, unul dintre cei mai mari furnizori de mobilier de lux de pe piața românească, a investit peste un milion de euro în relocarea showroom-ului din București, deschis în proiectul de birouri Miro, finalizat de Speedwell, vizavi de zona comercială Băneasa din București.

Rovere a închiriat 4 500 de metri pătrați în cea mai nouă clădire de birouri finalizată în nordul Capitalei, spațiu în care își va reloca atât showroom-ul existent cât și birourile. Noul showroom al companiei va avea o suprafață cu 50% mai mare comparativ cu cel existent.

”În ultimii ani am observat o tendință ridicată în ceea ce privește deschiderea consumatorilor față de mobilierul de calitate și mobilierul de lux. Venim astfel în întâmpinarea clienților noștrii cu relocarea showroom-ului într-un spațiu cu 50% mai mare față de showroom-ul actual, care ne permite atât expunerea pieselor de mobilier exclusiviste cât și punerea în aplicare, într-un mod relevant pentru client, a expertizei noastre de peste 20 de ani în domeniul mobilierului. Noul showroom vine cu o abordare diferită, atât la nivel de produse expuse, cât și la conceptele de amenajare ambientală. Ne dorim ca spațiul să devină o destinație în sine pentru cei care doresc un design interior excepțional, piese de mobilier, inspirație italiană și soluții de design personalizate”, a declarat Ionela Bercu, Managing Director Rovere.

Investiția derulată de companie în amenajarea noului showroom Rovere nu include și colecțiile de mobilier de lux. Rovere activează pe piața locală de aproape 20 de ani, poziționându-se în timp ca liderul în domeniul furnizării de piese de mobilier de lux produse în Italia. Compania are în acest moment 11 magazine în Brașov, București, Cluj – Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara.

Compania administrează și două showroom-uri Veneta Cucine, cel mai mare producător de seturi de bucătărie din Italia, cele două spații fiind amplasate în București și Timișoara.

Inaugurarea noului showroom și spațiu de birouri Rovere a fost celebrată printr-o petrecere la care au luat parte colaboratori, angajați și apropiați ai brandului. Într-o atmosferă relaxată, pe fundalul muzicii live ambientale, la un pahar de prosecco sau de cocktailuri răcoritoare și aromate, invitații au putut socializa și admira noul spațiu Rovere, amplasat pe două etaje, din zona Băneasa.

De asemenea, cei prezenți la eveniment s-au putut bucura de preparate delicioase, iar punctul de atracție a fost demonstrația de cooking susținută de celebrul chef Antonio Passarelli, care a atras numeroși amatori cu pastele sale făcute la fața locului. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat marea campioană Elisabeta Lipă și Anca Sînă-Serea, care a și susținut un discurs în cinstea deschiderii noului showroom Rovere.

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…