A List Magazine ∙ April 30, 2020 ∙ 2 min read

A devenit cunoscută acum mai bine de doisprezece ani, când a intrat în echipa Cronicii Cârcotașilor. În timp, lucrurile au evoluat, Cristina devenind mamă, soție și manager al unui magazin de lux din Capitală. Însă pasiunea pentru dans nu a putut să o țină departe de televiziune și de scenă.

Ce a însemnat pentru tine momentul în care ai debutat în televiziune și cum simți astăzi fiecare episod din “Cronică”, când deja ai ani de experiență în lumina reflectoarelor?

Într-adevăr, de doisprezece ani fac parte din echipa Cronicii Cârcotașilor. Mă bucur enorm că am crescut cu acești oameni frumoși, de la care am avut mereu de învățat. Sunt o echipă profesionistă și foarte bine sudată. Am momente în care închid ochii și îmi amintesc totul perfect, parcă ieri pășeam timid în prima emisiune, era una specială de Valentine’s Day 2008. Este incredibil cum trec anii.

Dansul este o pasiune care a devenit, de-a lungul timpului, meserie pentru tine. Ai făcut acest lucru pe scenă, alături de artiști, precum și în cadrul emisiunii care te-a consacrat. Cum au fost primii tăi pași în acest domeniu?

Am început cu gimnastica ritmică pentru o perioadă scurtă, iar apoi am decis să mă îndrept către dansuri sportive, de societate. Ador muzica, sunt fascinată de dans și cred că atuul meu este ca îl practic din pură plăcere. Din acest motiv, este mereu o bucurie. Cred că mă aflu printre cei norocoși care au reușit să își transforme hobby-ul din copilărie într-o meserie.

În viața de zi cu zi ești implicată în zona de high end fashion, fiind manager la reprezentanța din România a Dolce & Gabbana, probabil unul dintre cele mai iubite branduri de lux italiene. De ce crezi că românii adoră această marcă, care se bazează pe creativitatea unică a celor doi fondatori – Domenico Dolce și Stefano Gabbana?

Dolce & Gabbana este unul dintre cele mai importante branduri de modă din lume, cu un nivel de notorietate foarte ridicat, având o gamă largă de produse pentru femei, bărbați, dar și pentru copii. Brand-ul se diferențiază de altele similare prin stilul său unic, caracterizat prin imprimeuri îndrăznețe, modele viu colorate, toate având ca sursă de inspirație arta și tradițiile siciliene. Au o mare diversitate și un stil inconfundabil, o manieră absolut unică prin care celebrează viața, în toate etapele sale. Cred că aici se regăsesc și clienții noștri români, în diversitate și calitate, pentru că produsele Dolce & Gabbana conturează foarte bine personalitatea celui care le poartă, având și marele avantaj evidențiat de sintagma “Made in Italy”, devenită o marcă în sine oriunde pe glob. Citește mai mult aici!

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…