Nu cred că există persoane cărora să nu le placă mirosul de aluat proaspăt scos din cuptor. Casa devine dintr-o dată mai primitoare, dându-ți sentimentul că acasă e locul perfect în care vrei să fii în acel moment. Chef Adi Hădean vine cu o idee de gustare: covrigi pufoși umpluți cu mozzarella sau ce alt tip de brânză preferi.

Ingrediente pentru covrigi:

 

  • 300 ml apa călduță
  • 25 gr drojdie proaspătă
  • 30 gr zahăr
  • 6 gr sare
  • 800 gr făină
  • 100 gr unt
  • 1 l apă
  • 10 gr bicarbonat de sodiu
  • 200 gr mozzarella
  • 1 cățel de usturoi
  • 50 gr unt topit
  • Oregano / cimbru / rozmarin.
Mod de preparare:

Într-un bol am amestecat apa cu drojdia și zahărul, apoi am luat o mână de faină și am presărat-o peste amestec, am pus deasupra un prosop curat și am așteptat 10 minute, timp în care drojdia s-a activat.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Related Posts