Monica Cismaru ∙ June 4, 2020 ∙ 4 min read

conflicte hollywood

Spiritele se încing și între vedete. Dacă în majoritatea timpului, simpatiile și antipatiile personale ale vedetelor sunt strict controlate de o armată de publiciști care le cosmetizează viața la maximum, câteodată, lucrurile scapă de sub control, ies la suprafață și sunt vizibile oricui are ochi de văzut și urechi de auzit. Astfel, unele conflicte dintre vedete sunt atât de adânci, încât nu mai pot fi ținute între patru pereți, iar protagoniștii se dezlănțuie și au schimburi de replici acide.

Iată care sunt conflictele deschise de la Hollywood dintre celebrități.

Chrissy Teigen și Alison Roman

conflicte hollywood

Cel mai recent schimb de replici acide s-a produs între Chrissy Teigen, fost model și guru de lifestyle și de cooking și Alison Roman, o cunoscută jurnalistă din domeniul Food. Cea din urmă a criticat-o aspru pe Chrissy într-un editorial și i-a contestat acesteia talentele de autoare de cărți de bucate și a acuzat-o indirect că fură rețete. În replică, Chrissy Teigen a dat un răspuns tăios, dar civilizat, în care și-a exprimat șocul pe care l-a avut față de incisivitatea cu care a fost tratată de o altă femeie și a dezmințit acuzațiile. La scurt timp după lansarea tiradei către Teigen, Alison Roman a fost suspendată de publicația angajatoare, prestigiosul New York Times, și și-a cerut scuze în mod public față de Chrissy, care le-a acceptat cu jumătate de gură.

Katherine Heigl și Shonda Rhimes

conflicte hollywood

Katherine Heigl, protagonista serialului de succes Grey’s Anatomy nu s-a înțeles deloc cu producătoarea Shonda Rhimes, fapt ce a dus la retragerea celei dintâi din distribuție după câteva sezoane. Mai mult, Katherine Heigl, despre care au reieșit numeroase zvonuri că ar fi o actriță dificilă, a refuzat o nominalizare la Emmy pentru apariția ei din Grey’s Anatomy pe motiv că rolul ei nu a fost destul de ofertant încât să merite această mențiune. Câțiva ani mai târziu, Shonda Rhimes s-a destăinuit despre relația ei cu Heigl într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey: ”Într-un fel, m-am simțit prost, dar, pe de altă parte, nici nu m-a mirat atitudinea ei. Și-a arătat adevărata față până la urmă…”, a spus Rhimes. Mai târziu, Katherine Heigl și-a dat seama că a avut o atitudine greșită și a regretat spusele și faptele ei, prea târziu însă.

 

Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall

conflicte hollywood

Antipatia dintre cele două protagoniste ale unuia dintre cele mai de succes seriale, Sex an the City, a ieșit la suprafață la ani de zile după ce producția s-a încheiat. Cele două n-au mai suportat să pretindă că sunt prietene și au recunoscut că nu se suportă. Kim Cattrall a povestit în numeroase interviuri că nu s-a înțeles niciodată cu Sarah Jessica Parker, pe care acuzat-o că ar fi fost o divă dependentă de atenție și egoistă, cu o atitudine ostilă față de ea pe platourile de filmare.

Jamie Oliver și Gordon Ramsay

conflicte hollywood

Cei mai cunoscuți bucătari din lume se află în conflict deschis după ce Ramsay l-a acuzat pe Oliver că ar fi facut remarce nelalocul lor despre familia lui. Jamie Oliver ar fi făcut un comentariu deplasat în timpul unui interviu despre numărul copiilor lor și ar fi insinuat că îl întrece pe Ramsay la numărul moștenitorilor după ce soția acestuia, Tanya Ramsay, pierduse o sarcină.

Gwyneth Paltrow și Martha Stewart

conflicte hollywood

Discuțiile dintre cele două au început în 2013, când Martha Stewart a fost întrebată într-un interviu ce părere are despre proiectul nou-lansat al lui Gwyneth Paltrow, GOOP, cu care aceasta intenționa să pătrundă și să domine domeniul de lifestyle. Martha a răspuns atunci: ”Deci chiar vrea să intre în industria de lifestyle… Gwyneth a publicat o carte care a ajuns bestseller, înseamnă că știe ce face. Este fermecătoare, e o persoană drăguță care are fler, poate fi un jucător pe această piață. Bine, în regulă, dar eu sunt cea care a înființat acest concept de lifestyle și l-am implementat, așa că nu știu ce caută și ea pe acest segment”. În replică, Gwyneth a zis: ”Nimeni nu m-a mai vorbit de rău până acum, sunt șocată…. Să fiu sinceră, nu-mi vine să cred că se simte într-o competiție cu mine”.

Foto: Hepta

Related Posts

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…

Complexul rezidențial STEJARII este, de 14 ani, un etalon pe piața imobiliarelor de lux

Complexul rezidențial exclusivist Stejarii împlinește toamna aceasta 14 ani de la momentul lansării proiectului. Dezvoltat de Țiriac Imobiliare,…

Lourdes Leon, fiica Madonnei, calcă pe urmele mamei ei și se lansează în muzică

Lourdes Leon, fiica Madonnei, își asumă un risc imens și se lansează cu capul înainte în industria muzicală….

Ce vedete au început pregătirile pentru Crăciun

Pentru Reese Witherspoon, Kylie Jenner, Lindsay Lohan, Katy Perry și Millie Bobby Brown, numărătoarea inversă pentru Crăciun a…

Paris Hilton, un an de căsnicie fericită

Paris Hilton (41 de ani) a sărbătorit un an de căsătorie cu soțul ei, Carter Reum (41 de…