herbalife nutrition chipsuri proteice

Nimeni nu refuză o gustare delicioasă și sănătoasă, iar noi, echipa A List Magazine, cu atât mai puțin. Suntem trei colegi gurmanzi care apreciază o gustare sănătoasă și gustoasă, iar când am aflat de Chipsurile Proteice cu proteine din mazăre de la HERBALIFE NUTRITION, ne-am grăbit să le încercăm și încă n-am reușit să ne hotărâm care dintre cele două variante disponibile, Barbecue și Smântână&Ceapă, e preferata noastră. 

Suntem interesați de alimentația sănătoasă și punem preț pe ceea ce mâncăm, acasă, în timpul liber sau la serviciu, așa că sugestia chipsurilor proteice a picat numai bine. 

Ne înscriem și noi în tendința mondială, care arată că piața globală a gustărilor sănătoase e în continuă creștere. Nu numai că sunt gustoase și sănătoase, dar chipsurile cu proteine din mazăre HERBALIFE NUTRITION pot contribui cu până la 35% din totalul de calorii consumate zilnic. 

chipsuri proteice herbalife

De ce ar constitui aceste chipsuri gustarea ideală de după-amiază, în fața calculatorului, încercând să respecți un deadline, la un drum lung cu mașina sau chiar în avion, în drum spre destinația de vacanță? 

Chipsurile proteice HERBALIFE NUTRITION nu sunt prăjite. Procesul de ”popping” se întâmplă pe măsură ce peleta de proteine este expusă la presiune ridicată și la temperaturi mari, ceea ce face ca produsul să explodeze/ să se extindă, cum ar fi floricelele de porumb sau rondelele de orez. 

Evitând prăjirea, putem fi siguri că fiecare pungă de chipsuri proteice conține cu 50% mai puțină grăsime decât chipsurile din cartofi prăjiți.

Chipsurile proteice cu aromă de Smântână&Ceapă conțin 12 g de proteine per porție, au arome naturale, sunt potrivite pentru vegetarieni, nu au gluten și conțin 135 de kcal per porție. 

Varianta Barbecue conține 11 g de proteine per porție, nu are gluten, au 134 kcal per porție și sunt potrivite pentru vegani. 

Chipsurile Proteice HERBALIFE NUTRITION te ajută să atingi necesarul zilnic de proteine, ceea ce contribuie semnificativ la menținerea masei musculare. 

Potrivite pentru vegetarieni sau vegani, în funcție de aromă, și fără gluten, sprijină nevoile unui stil de viață atent conceput. 

Sunt o gustare nutritivă și convenabilă, pe care o poți savura oricând. 

Related Posts