Alina Burlacu ∙ August 18, 2022 ∙ 3 min read

Și celebritățile pleacă în vacanță și au grijă să anunțe pauza de respiro pe paginile de socializare. Ce locații aleg, dar, mai ales, cu cine aleg vedetele să își petreacă timpul liber și cum mai arată în costumele de baie? Am tras cu ochiul un pic la: Demi Moore, Jessica Simpson, Emma Roberts, Kendall Jenner, Camila Cabello, Salma Hayek și Dua Lipa.

Demi Moore

La aproape 60 de ani, Demi Moore ne cam convinge să ne apucăm de un sport sau măcar să ne facem un abonament undeva. Costumul de baie negru, din două piese și abdomenul suplu sunt doar două dintre detaliile care ne-au atras atenția. Să mai zicem de părul lung, bogat și de chipul peste care nu par să fi trecut anii? Mai bine convinge-te singură!

Jessica Simpson

Viața pe lac, alături de copii par să o facă foarte fericită pe Jessica Simpson. Cântăreața a trebuit să facă față multor critici privind silueta ei, dar, la 42 de ani, mama a trei copii – două fete și un băiat – vorbește cu onestitate și multă bucurie despre ce înseamnă să combini cele două cariere full time job.

Emma Roberts

Fiica actorului Eric Roberts, Emma Roberts a ales în această vară să se răsfețe în Italia. O destinație extrem de atractivă pentru celebritățile de la Hollywood – Madonna a făcut un family party, acolo, pentru a celebra împlinirea a 64 de ani, dar și aniversarea fiului ei, Rocco. Italia fascinează prin peisajele spectaculoase, dar și foarte intime, adorate de celebrități.

Kendall Jenner

Vara asta, una dintre surorile Kardashian, vedeta TV Kendall Jenner s-a pozat alături de o sticlă de tequila blanco și de animalul ei de companie, protectorul doberman care o însoțește, adesea, pe Kendall, în ședințele foto private și în plimbări.

Camila Cabello

Cântăreața cubanezo-mexicano-americană, Camila Cabello, s-a relaxat, vara asta, în Miami, Florida. La buena vida – comentariul postat de Camila – face trimitere și la melodia cu același nume, lansată în primăvară. Un album în curând?

Salma Hayek

Actrița de origini latine, ne-a arătat recent cum se fac pregătirile din ziua de luni pentru o nouă săptămână. Destul de corect! Cum le putem face noi? Putem începe cu două filme care au făcut-o celebră: Desperado și Frida.

Dua Lipa

Acasă! Unde în altă parte să te simți mai bine dacă nu acasă? Albanian girl in Albania – comentariul cântăreței postat pe pagina sa de Instagram ne arată altă față a unei celebrități și o mică parte dintr-o țară despre care majoritatea dintre noi nu știm (sincer!) nimic.

Foto: Hepta, Instagram.

Related Posts

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 7-a zi

Jurnal de bord: Workshop de astrologie, cu Dr. Jennifer Freed Ora de bucătărie, cu rețete columbiene Distracție la…

Ce filme și seriale noi vedem în octombrie la TV și pe platformele de streaming

Seriale noi pentru pasionații de magie, thrillere care te vor ține cu sufletul la gură și zeci de…

Andreea Esca, în croaziera Goop-Celebrity Beyond: Meet and greet Gwyneth Paltrow 

Jurnal de bord: ziua a 6-a din croaziera Goop-Celebrity Beyond A venit și ziua mult așteptatei întâlniri cu…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Comedia TeamBuilding este oficial în cinema și deja sparge recorduri

Luni, 26 septembrie, megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni a devenit neîncăpător pentru cea mai mare avanpremieră de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

Story of a Home: În vizită la Alina Vîlcu (VIDEO)

A-Listers, astăzi am ales să facem o vizită Story of a Home by Storia.ro, în casa Alinei Vîlcu. Alina…

Bogații din Social Media și Bunny, câinele de 1 milion de dolari

Socia Media ne-a adus în atenție creatorii de conținut din întreaga lume și i-a transformat în celebritățile momentului,…

Gustă noua MILKA mai tandră ca oricând

Noua MILKA este aici. De peste 120 de ani, ne reamintește că tandrețea există pentru a fi împărtășită…

Astra Film Festival 2022, teleportare în viitor cu filme imersive și proiecții Full DOM

S-au pus în vânzare biletele pentru toate evenimentele festivalului. Astra Film Festival aduce din nou cinematograful tip Dom…