Alina Burlacu ∙ August 18, 2022 ∙ 3 min read

Și celebritățile pleacă în vacanță și au grijă să anunțe pauza de respiro pe paginile de socializare. Ce locații aleg, dar, mai ales, cu cine aleg vedetele să își petreacă timpul liber și cum mai arată în costumele de baie? Am tras cu ochiul un pic la: Demi Moore, Jessica Simpson, Emma Roberts, Kendall Jenner, Camila Cabello, Salma Hayek și Dua Lipa.

Demi Moore

La aproape 60 de ani, Demi Moore ne cam convinge să ne apucăm de un sport sau măcar să ne facem un abonament undeva. Costumul de baie negru, din două piese și abdomenul suplu sunt doar două dintre detaliile care ne-au atras atenția. Să mai zicem de părul lung, bogat și de chipul peste care nu par să fi trecut anii? Mai bine convinge-te singură!

Jessica Simpson

Viața pe lac, alături de copii par să o facă foarte fericită pe Jessica Simpson. Cântăreața a trebuit să facă față multor critici privind silueta ei, dar, la 42 de ani, mama a trei copii – două fete și un băiat – vorbește cu onestitate și multă bucurie despre ce înseamnă să combini cele două cariere full time job.

Emma Roberts

Fiica actorului Eric Roberts, Emma Roberts a ales în această vară să se răsfețe în Italia. O destinație extrem de atractivă pentru celebritățile de la Hollywood – Madonna a făcut un family party, acolo, pentru a celebra împlinirea a 64 de ani, dar și aniversarea fiului ei, Rocco. Italia fascinează prin peisajele spectaculoase, dar și foarte intime, adorate de celebrități.

Kendall Jenner

Vara asta, una dintre surorile Kardashian, vedeta TV Kendall Jenner s-a pozat alături de o sticlă de tequila blanco și de animalul ei de companie, protectorul doberman care o însoțește, adesea, pe Kendall, în ședințele foto private și în plimbări.

Camila Cabello

Cântăreața cubanezo-mexicano-americană, Camila Cabello, s-a relaxat, vara asta, în Miami, Florida. La buena vida – comentariul postat de Camila – face trimitere și la melodia cu același nume, lansată în primăvară. Un album în curând?

Salma Hayek

Actrița de origini latine, ne-a arătat recent cum se fac pregătirile din ziua de luni pentru o nouă săptămână. Destul de corect! Cum le putem face noi? Putem începe cu două filme care au făcut-o celebră: Desperado și Frida.

Dua Lipa

Acasă! Unde în altă parte să te simți mai bine dacă nu acasă? Albanian girl in Albania – comentariul cântăreței postat pe pagina sa de Instagram ne arată altă față a unei celebrități și o mică parte dintr-o țară despre care majoritatea dintre noi nu știm (sincer!) nimic.

Foto: Hepta, Instagram.

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…