Nicoleta Nicolae ∙ June 4, 2018 ∙ 2 min read

Vedete cunoscute din showbiz au petrecut o seară de neuitat, alături de copiii lor, în parcul Miramagica din Herăstrău, bucurându-se de atracțiile faimoase ale locației și urmărind un super concert susținut de Antonia.

Începând cu ora 18.00, parcul de distracții a devenit neîncăpător. Sute de oameni au intrat în lumea magică a copilăriei și, cu mic cu mare, au urcat în roata Miramagica, de unde au admirat Bucureștiul de la înălțime, au condus mașinuțele și bărcuțele tamponabile, au sărit pe salteaua elastică, s-au plimbat cu trenulețul Funny Express, au concurat la Derby, au simțit ce înseamnă să sfideze gravitația în turnul Spark și, în premieră, s-au învârtit în noul racer Airbone Shot, în care te simți ca într-o călătorie în spațiu.

Printre aceștia, și vedete cunoscute din showbiz, precum Șerban Copoț, Alina Sorescu, Ela Crăciun, Oana Roman, Adina Halas, Vica Blochina, Andreea Perju, Andreea Runceanu și Laura Lăzărescu (Amadeus), Irina Mohora, Paula Chirilă, Laura Lazăr, Anca Ciota sau Kinga Varga.

Cu toții s-au așezat apoi în fața scenei din incinta parcului pentru a asista la un spectacol de dans al unor copii talentați și apoi la un super concert Antonia.

Artista a revenit la Miramagica alături de băiatul ei, Dominic, cu care a fost prezent și anul trecut la cea de-a doua aniversare a parcului. Dominic a urmărit spectacolul din culise pentru ca, la un moment dat, sa urce pe scenă și să urce în brațele mamei sale, în timp ce aceasta interpeta o melodie.

Distracția a durat toată seara la Miramagica. Vedetele au ales atracțiile potrivite vârstei copiilor lor. Oana Roman, Irina Mohora și Kinga Varga s-au plimbat cu trenulețul, Șerban Copoț a ales bărcuțele pe apă, copiii Andreei Perju, ai Adinei Halas și ai Elei Crăciun s-au urcat în turnul Spark, Vica Blochina, artistele de la Amadeus și Alina Sorescu s-au urcat, alături de cei mici, în roata Miramagica, iar Paula Chirilă și fiica ei au trăit senzații tari în Airbone Shot, învârtindu-se la viteze amețitoare.

Miramagica este parcul de distracții preferat de majoritatea copiilor, dar și a celor mari, care sunt în căutarea unui loc de basm, cu atracții moderne, culoate, ca în parcurile de distracții de peste hotare. Miraagica a devenit și parcul preferat al vedetelor, acestea petrecând des aici momente de neuitat. Printre acestea, și Anda Adam, DJ Wanda, Simona Pătruleasa, Corina, Giulia Nahmany. Anca Serea.

Related Posts

Lindsay Lohan, primele poze însărcinată

Actrița Lindsay Lohan s-a lăsat surprinsă de camera foto într-una dintre cele mai emoționante ipostaze din viața unei…

De ce să alegi o vacanță într-o croazieră? Iată avantajele!

Dacă ești adeptul unei vacanțe în care totul este organizat și aranjat, iar nu nu trebuie decât sa…

Cel mai nou și surprinzător cuplu din showbiz: Bill Murray și Kelis

Un nou cuplu de vedete apare pe firmament: cel format din actorul Bill Murray (72 de ani) și…

Ultimul mesaj transmis de Stephan Pelger, înainte de a se sinucide

Stephan Pelger a fost găsit decedat astăzi, în propria locuință. Un vecin a fost cel care a anunțat…

Evoluție, inovație, momente împreună – IQOS promite o experiență revoluționară la TIFF

Mâine începe Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS își invită publicul la un eveniment…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, am făcut o selecție a lucrurilor care ne-au atras atenția. Iată noutățile acestei perioade….

Idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele

Fie că vrei să surprinzi persoana care merge în croazieră, fie că vrei să revii din vacanță cu…

Cum arată Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon

La 23 de ani de la ultima lor colaborare pe marile ecrane, pentru producția ”Gladiator”, Joaquin Phoenix și…

Mădălina Ghenea își susține iubitul din tribune, la Roland Garros

Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a susținut (presupusul) nou iubit din tribune, la turneul de tenis Roland Garros,…

„Romeo şi Julieta” revine după o pauză de trei ani pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Veștile bune circulă repede. Pe 9 şi 10 iunie, de la ora 18.30, Opera Națională București anunță reluarea…