meghan markle

Meghan Markle a avut o apariție spectaculoasă la Balul Veteranilor de la New York. Ducesa de Sussex a apărut îmbrăcată într-o rochie roșie, cu croială sexy, o creație a brandului Carolina Herrera.

Meghan Markle și Prințul Harry au luat parte la Gala Veteranilor, eveniment organizat la New York, la Muzeul Intreprid. Ducesa de Sussex Meghan a afișat o ținută foarte îndrăzneață, diferită de tot ceea ce a purtat până acum – o rochie de seară de tafta, creată de Carolina Herrera, de culoare roșie, cu decolteu adânc și fustă amplă.

Meghan a purtat pantofi asortați Giuseppe Zanotti, decorați cu cristale, și cercei Maison Birks Snowstorm, în valoare de 9,934 de lire sterline. 

Rochia roșie purtată de Meghan care aparține brandului Carolina Herrera face parte din colecția de toamnă 2022 și a fost schițată de designerul casei, Wes Gordon. 

Ducele și Ducesa de Sussex au fost atracția serii la Gala Veteranilor – Salute to Freedom, dedicată militarilor veterani care au activat în Forțele Armate ale SUA, iar prințul Harry a acordat distincția Intrepid Valor Awards. 

 

Foto: Twitter/ Carly Ledbetter

Related Posts